Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در خصوص خروج دولت آمریکا از برجام گفت: در مورد مسائل علمی، آمریکا جزو کشورهای هدف ما نیست و ارتباط سیتماتیک و نظام‌مند با کشور ما ندارد.
 
وی ادامه داد: خروج آمریکا از برجام تاثیری بر روابط و فعالیت های علمی و فناوری ما ندارد؛ اکنون کشورهای هدف ما کشورهای اروپایی و آسیایی نظیر چین،کره جنوبی، ژاپن و روسیه است، بنابراین از این لحاظ جزو دایره کشورهایی نبوده که بخواهیم با آن روابط نظام‌مند داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سالار آملی در ادامه به  موضوع قراردادهای همکاری علمی  با کشورهایی اروپایی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه کشورهای اروپایی جزو دایره فعالیت های ما هستند و طی دیدارهایی که داشته ایم علاقه مندی خودشان را در این خصوص نشان داده اند؛ در حال حاضر هم روابط مطلوب علمی با کشور های اروپایی نظیر فرانسه، هلند، آلمان، اتریش و ایتالیا  داریم.
قراردادهای علمی با کشورهای اروپایی قطع نمی‌شود
 
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در خصوص تحت الشعاع قرار گرفتن قراردادهای دانشگاهی با  توجه به خروج آمریکا از برجام گفت: بسیار بعید می دانیم این روابط قطع شود؛ چرا که کشورهای دارای قرارداد با وجود اطلاع از این قضیه وارد کشور ما شدند و  از این طرح و مذاکرات استقبال  کردند.
 
وی یادآورشد: ما با این کشورها به همکاری های علمی و فناوری خودمان ادامه می دهیم و بعید می دانیم در این فراز و نشیب ها دچار چالش شویم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیاسی تعاملات بین المللی علمی ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۵۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود

رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون معتقد است که کشورهای اروپایی باید درهای مذاکره با روسیه را باز نگه دارند.

به گزارش مشرق، اگر روسیه در اوکراین پیروز شود هیچ امنیتی برای ما باقی نمی‌ماند. این حرف را ماکرون در مصاحبه با رسانه فرانسوی مطرح کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه به روزنامه «لا تریبیون» گفت که «ما با باز گذاشتن در مذاکرات با روسیه با روسیه، داریم کار درست را انجام می‌دهیم اگر این کار را نکنیم، از نظم بین‌المللی و همچنین صلح و امنیت دست می‌کشیم».

رئیس‌جمهور فرانسه البته اعلام کرد که ضروری است که سیاست «ابهام راهبردی» در قبال روسیه ادامه یابد.

ماکرون اواخر ماه آوریل در سخنرانی در دانشگاه سوربون اعلام کرده بود که اروپا باید بعد از پایان جنگ اوکراین، آماده بهبود روابط خودش با روسیه باشد.

به گفته وی، قابلیت‌های نظامی به ویژه موشک‌های بالستیک روسیه خطری برای همه کشورهای اروپایی است.

سخنگوی کرملین دیمیتری پسکوف پیش از این اعلام کرد که روسیه تهدیدی برای هیچ طرفی در اروپا نیست و امیدوار است که آنها هم در قبال روسیه همینطور رفتار کنند.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت که «در موضوع اوکراین، ایمنی اروپایی‌ها در خطر است چرا که این کشور در فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری از مرزهای ما قرار است. اگر روسیه پیروز شود، تنها یک ثانیه طول می‌کشد تا هیچ گونه امنیت برای رومانی، لهستان، لیتوانی یا کشور ما وجود نداشته باشد. قدرت و برد موشک‌های بالستیک روسیه همه ما را در معرض خطر قرار می‌دهد».

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • فیزیک ثابت کرد که «دشمنِ دشمنِ شما واقعاً دوست شماست»
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟