Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ باقرپور رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر در گفتگو با خبرنگاران از برگزاری هشتمین دوره جشنواره ورنی به صورت سراسری طی سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: البته در راستای هماهنگی بیشتر نیاز به برگزاری جلسات هستیم تا مصوبات و نتیجه تصمیم گیری‌ها را جهت تعیین تکلیف به استان ارسال کنیم لذا پیشنهاد ما این است که هشتمین دوره جشنواره ورنی هم زمان با جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که ایجاد مسیر دوم جهت کاهش ترافیک در منطقه حفاظت شده فندقلو ضروری است، گفت: اعتبار موردنیاز برای مسیر گشایی در منطقه حفاظت شده فندقلو درخواست شده و امیدواریم شهرداری اهر بتواند این پروژه را عملی کند.

وی بر لزوم بازگشایی کمپ گردشگری سد ستارخان شهرستان اهر تأکید کرد، یادآور شد: مسافران در کمپ گردشگری سد ستارخان خواهان حداقل خدمات هستند و برای رونق این کمپ، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کنار شهرداری اهر است.

باقرپور در ادامه بابیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در مورد بوم گردی بخشی از اختیارات را به شهرستان‌ها تفویض کرده است، گفت: علی رغم اطلاع رسانی به دهیاران و شورا‌های اسلامی روستایی، اما رغبت چندانی به بحث بوم گردی نشان نمی‌دهند در حالی که سهم شهرستانی از تسهیلات بوم گردی زمینه‌ای را فراهم می‌کند که شاید در آینده این فرصت دیگر نباشد.

وی از شناسایی و معرفی ۱۳ آثار تاریخی، طبیعی و معنوی به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی جهت ثبت ملی معنوی خبر داد و گفت: این آثار شامل پارک جنگلی فندقلو، درختان زگلیک، ۲ مورد پل، مسجد قلندر، غار یخچال انجرد، پیر درخت، یای قاری، تالاب‌های دیب سیز و یوسفلو، فطیر یتی قات (نان اهری هفت لای) و سایر آثار جهت ثبت ملی معرفی کرده‌ایم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اهر در خصوص تملک خانه عطایی نیز گفت: فاز نخست خانه تاریخی عطایی تملک شده و فاز دوم آن نیز که اعتبار موردنیاز تأمین شده بود، اما به دلیل عدم رغبت مالک بازگردانده شد، اما اکنون که مالک راضی به فروش شده مشکل تأمین اعتبار داریم که درخواست تأمین کرده‌ایم.

باقرپور، ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین محمود اهری را نیازمند همکاری ادارات دولتی و نهاد‌ها عنوان کرد، بیان داشت: از ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین محمود اهری نباید غافل شویم و لازم است تا تمامی دستگاه‌ها در این زمینه همکاری کنند و این که با ثبت جهانی می‌توان در جذب گردشگر مؤثر واقع شد حقیقت است و می‌تواند آینده این شهر را تضمین کند. 

 

انتهای پیام/ش

شناسایی و معرفی ۱۳ آثار تاریخی، برای ثبت ملی درشهرستان اهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جاذبه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک ک با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به‌صورت نمادین از سند ثبت ملی مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست میراث ناملموس کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس با قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن و ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب سال ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی، مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ثبت گردید.

حسن عربی گفت: این میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۵۹۱ در تاریخ ۲۵/۱۱/۱۴۰۰ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.

لَردِه دوزی مجموعه‌ای از هنرهای دستی، مانند تکه‌دوزی، گل‌دوزی، بخارادوزی، خامه‌دوزی، پولک‌دوزی، قیطان‌دوزی، ساقه‌دوزی، سیاه دوزی، زری‌دوزی و سرمه‌دوزی است. لَردِه به معنای یک سطح صاف است که این فرآیندهای هنری روی آن اجرا می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902640

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • برگزاری جشنواره ملی منتظران در شهرستان قصرقند