Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان برنامه و بودجه استان زنجان گفت: استان زنجان رتبه چهارم جذب سرمایه گذاری خارجی را در کشور دارد و سال گذشته موفق به جذب ۶۸ میلیون دلار سرمایه خارجی شده است.

اقتصادآنلاین- سپیده قاسمی؛ به گزارش خبرنگار اعزامی اقتصادآنلاین به استان زنجان، شهرام طهماسبی امروز در جمع خبرنگاران در محل سازمان برنامه و بودجه استان زنجان، افزود: در کنار آن ۳۵۰ تا ۳۶۰ میلیارد تومان سرمایه داخلی نیز در بخش‌های ریسندگی، بهداشتی و فولاد جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود اینکه جمعیت این استان ۱.۳ درصد جمعیت کشور است اما، سهم این استان از تولید ناخالص داخلی کشور یک درصد است.

طهماسبی با بیان اینکه مطالعات طرح آمایش سرزمین استان زنجان به پایان رسیده است، افزود: در چند جلسه از طرح دفاع شده و به زودی مصوبه شورای عالی آمایش دریافت خواهد شد.

وی یادآور شد: یک چهارم جمعیت کشور در روستاها زندگی می‌کنند اما، این نسبت در استان زنجان به یک سوم می‌رسد یعنی علیرغم سیر شهرنشینی هنوز بافت غالب اشتغال و فعالیت مردم بر کشاورزی و دامداری روستایی است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان زنجان در مورد پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی این استان نیز گفت: حدود ۱۳۲۲ پروژه نیمه‌تمام عمرانی در استان زنجان وجود دارد که سال گذشته ۵۰۴ میلیارد تومان منابع به این پروژه‌ها اختصاص پیدا کرد.

طهماسبی افزود: برخی از پروژه‌های نیمه تمام حاکمیتی بوده و قابل واگذاری نیست اما حدود ۵۲۰ پروژه عمرانی در بخش‌های ساختمان، راه، جاده و سدسازی قابل واگذاری به بخش خصوصی و تعاونی هستند.

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی استان بر محور خدمات با ارزش افزوده است، اضافه کرد: بخش‌های حمل و نقل، ترانزیت و همچنین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مد نظر است تا استان زنجان به عنوان قطب فناوری اطلاعات کشور مطرح شود.

طهماسبی همچین در مورد بحران آب در استان زنجان گفت: مشکل آب یک مسئله ملی است به خصوص در شهرستان ابهر در استان زنجان که بیشترین جمعیت را در خود جای داده مشکل آب بیشتر است در این زمینه با تعریف الگوی کشت برای کشاورزان و نیز رفتن به سمت کشت‌های متراکم با روش‌های نوین آبیاری در صدد صرفه‌جویی آب هستیم.

وی در پایان افزود: مصوبات شورای عالی آب در استان در راستای بهره‌وری بیشتر از آب و نیز عدم صدور مجوزهای جدید برای بهره‌برداری از چاه‌های آب و همچنین تغییر الگوی کشت است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشاورزی جمعیت روستایی بحران آب زنجان اشتغالزایی اشتغال روستائیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد

پیمان نامدار در حاشیه بازدید از خدمات دندانپزشکی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر زنجان گفت: برای نخستین بار در کشور، ۲ شرکت دانش بنیان در حال تولید دست مایوالکترونیک به عنوان اولین دست الکترونیک مصنوعی هستند که پس از تولید انبوه، کشور در این حوزه به خودکفایی خواهد رسید.

وی اضافه کرد : یکی از اهداف جمعیت هلال احمر توسعه‌ مراکز دیالیز و کموتراپی با شیمی درمانی برای بیماران در استان ها مورد نیاز است.

نامدار افزود: در این زمینه هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده که با کمک و مدیریت جمعیت هلال احمر استان ها مکان هایی که برای ارائه خدمات مورد نیاز هستند شناسایی و مشخص و توسط جمعیت هلال‌احمر تجهیز و راه اندازی شود.

این مسوول ادامه داد: یکی از استان های پیش رو در راه اندازی تجهیزات بسیار مدرن و خوب دیالیز برای خدمت به مردم، استان زنجان است که با کمک مدیر عامل جهادی جمعیت هلال‌ احمر این استان به زودی در سال جدید شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

نامدار گفت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر موفق شدیم بیش از سه میلیون عضو داوطلب و جوان در سطح کشور جذب جمعیت هلال احمر کنیم که از حدود ۴۰۰ هزار نفر به این عدد رسیده است.

وی با بیان اینکه علاقمندانی که عضو هلال احمر می‌شوند از آموزش های مخصوص بهرمند می‌برند، تاکید کرد: از خدمات و تخصص اعضا در این مجموعه استفاده می شود و از طرفی با ورود به جمع خانواده بزرگ هلال احمر در مسیری فراتر از ابعاد سیاسی و اقتصادی قرار می‌گیرند و می‌توانند دنیای بهتری برای همنوعان خود بسازند.

وی ادامه داد: کمک به امر سلامت بویژه به اقشار آسیب پذیر تکلیفی است که اساس نامه وزین جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی بر دوش ما گذاشته است و این فعالیت در مواقع بحرانی و غیر بحران، در داخل و خارج از کشوری تعریف شده است.

نامدار خاطرنشان کرد: بر این اساس طی ۲ و سال نیم گذشته ۱۹۳ واحد توانبخشی به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش یافته و اولویت با مناطق کم برخوردار است تا بتوانیم هموطنان را در این مناطق پوشش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد