Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرواضح است اقدام آمریکا در انتقال سفارت خود به قدس شریف از منظر بین المللی شکست خورده است. قدس شهر ادیان ثلاثه وبسبار مورد توجه است؛ این شهر از نظر سیاسی و اعتقادی نقطه حساس ومحل تمرکز مسلمانان وفلسطینیان به شمار می رود، طبیعی است مردم فلسطین نسبت به شهر قدس که مهمترین شهر فلسطین اشغالی به شمار میرود وشهری که اولین قبله مسلمانان در آن بنا شده بسیار حساس باشد، هر چند تعداد کشته ها وزخمی های درگیری با مزدوران صهیونیستی افزایش می یابد اما این موضوع نمی تواند مانع بیدار، اتحاد، انسجام و حضور بیشتر معترضان در صحنه مبارزه ومقاومت شود، بی شک این اقدام نابخردانه بلای جان امریکا ورژیم صهیونیستی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین- دکتراحمد دستمالچیان سفیر سابق ایران در اردن و لبنان با اشاره نقش قوانین بین المللی از سوی آمریکا ورژیم جنایتکار صهیونیستی به خبرنگار قدس آنلاین گفت: انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف و کشتار کودکان، زنان و مردم بی دفاع فلسطینی در اعتراض به سالروز اشغال فلسطین وسفارت خانه آمریکا از اعمال غیر قانونی در عرف بین الملل به شمار می رود که یک بار دیگر از سوی رژیم کودک کش جعلی صهیونیستی سر زده است. آمریکا و رژیم صهیونیستی با همکاری یکدیگر قطعنامه سازمان ملل را به سخره گرفتند هنگامی که دراین قطعنامه به صراحت تاکید بر اشغالی بودن شهر قدس تاکید شده است.

وی با اشاره به تداوم اشتباهات نابخردانه ترامپ خاطر نشان کرد: در حالی که ده ها تن از مردم بی گناه فلسطین در حال دفاع از سرزمین خود وباز پس گرفتن آن از دست مزدوران اشغالگر هستند آمریکا درصدد تاسیس سفارتخانه نحس خود در شهری اشغالی است؛ متاسفانه آمریکای ترامپ امریکای یک جانبه گرایی است که با قلدری و زور درصدد تحمیل اقدامات جنایی خود به مردم منطقه بخصوص مردم قدس شریف و اراضی اشغالی است. این موضوع به قدری چندش آور است که حتی اروپا که همراه اول آمریکا در جنایت هایش است آن را تایید نکرده ودراین رابطه مشارکتی با سیاست های ضد مردمی وعدالت طلبانه این کشور انجام نداد. به هر حال آمریکای ترامپ در محافل بین المللی نشان داد که آنها از هیچ اقدام نابخردانه ای پرهیز نمی کنند هر چند که تکرار چنین اشتباهاتی منجر به انزوای بیشتر آمریکا دربین سایر دولتها وملتها خواهد شد.

دستمالچیان با اشاره به عدم همراهی دولتمردان سایر کشورها با ترامپ اظها رداشت: بی شک ندای اعتراض مردم از غزه به آمریکا می رسد ومردم آمریکا نیز از اقدامات خودسرانه ونابخردانه ترامپ شاکی خواهند شد چرا که ترامپ ذره ای  آبرو و حیثیت باقی مانده آمریکا را برباد داده و موجب دوری کشورها وملتها از این کشور شده است. عملکرد ترامپ در برجام وخروج از توافق بین المللی نشان داد که آنها پایبندی به تعهدات خود در هیچ محور وحوزه ای ندارند و آنچه مورد نظر ترامپ وسیاستمداران همسوی با اوست ضدیت علیه ملتهای آزادیخواه وگردنکشی در برابر استقلال خواهی مردم در سایر نقاط جهان است. اقدامات ترامپ مورد انتقاد تند بسیاری از دولتمردان کشورهای دیگر قرار گرفته و عدم همراهی سران سایر کشورها با وی در موضوعات مختلفی از جمله برجام بیانگرمدیریت ناقص وپر از اشتباه ایشان است.

وی در این باره افزود: اروپا که طی دوسه دهه اخیر بزرگترین هم پیمان امریکا بوده در برجام وقبول انتقال سفارت آمریکا به قدس با این کشور همراهی نکرد هر چند که حامیان آمریکا در منطقه کشورهایی به شمار میروند که تحت سیطره قوی امریکا قرار دارند و اقدامی غیر از آنچه آمریکا از آنها طلب می کند انجام نمی دهند، از این رو قابل پیش بینی است که با تداوم سیاست های غلط آمریکا این کشور شاهد انزوای بیشتر بین المللی و تبعات سنگین آن باشد.

این کارشناس سیاسی با تاکید بر تداوم بیداری واتحاد ملتهای مسلمان خاطر نشان شد: پرواضح است اقدام آمریکا در انتقال سفارت خود به قدس شریف از منظر بین المللی شکست خورده است. قدس شهر ادیان ثلاثه وبسبار مورد توجه است؛ این  شهر از نظر سیاسی و اعتقادی نقطه حساس ومحل تمرکز مسلمانان وفلسطینیان به شمار می رود، طبیعی است مردم فلسطین نسبت به شهر قدس  که مهمترین شهر فلسطین اشغالی به شمار میرود وشهری که اولین قبله مسلمانان در آن بنا شده بسیار حساس باشد، هر چند تعداد کشته ها وزخمی های درگیری با مزدوران صهیونیستی افزایش می یابد اما این موضوع نمی تواند مانع بیدار، اتحاد، انسجام و حضور بیشتر معترضان در صحنه مبارزه ومقاومت شود. بی شک این اقدام نابخردانه بلای جان  امریکا ورژیم صهیونیستی خواهد شد.

وی در پایان با تاکید بر از بین رفتن غده سرطانی منطقه واکنش سران کشورهای عربی اسلامی را اینگونه عنوان کرد: کشورهای عربی هم به دلیل تبعیت از جوانی افراطی، نابخرد، وابسته ومزدور به نام محمد بن سلمان قادر به طرح موضع صریح وخشم خود از اقدام جنایتکارانه آمریکا ورژیم جعلی صهیونیستی نیستند اما در کل از گوشه کنار کشورهای عربی اعتراضات به این اقدام عنوان شده واعلام سه روزعزای عمومی توسط آقای اردوغان وفراخواندن سفرای این کشوراز تا آویو وواشنگتن این امیدواری را ایجاد می کند که با همکاری کشورهای اسلامی توازن در منطقه ودر قدس شریف ایجاد شود و به زودی شاهد نابودی این غده سرطانی از منطقه باشیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اقدام ترامپ بیت المقدس قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • آمریکا در مسئله فلسطین در حال عوض کردن جلاد و شهید است / خیزش‌های اروپا و آمریکا منجر به سقوط صهیونیست خواهد شد
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • مواضع متناقض سران غربی در برابر اتفاقات اخیر آمریکا + فیلم
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل