Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@07:05:07 GMT

برگزیدگان ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۸۷۱۰

برگزیدگان ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند

ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار شب گذشته 24 اردیبهشت ماه با حضور مدیران بنیاد شهید ، مسئولان شهر و استان کرمانشاه ، هنرمندان و شرکت‌کنندگان جشنواره برگزیدگان خود را شناخت.

به‌گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، داوران بخش صحنه‌ای ششمین جشنواره تئاتر ایثار در مراسم اختتامیه که در سالن مجتمع فرهنگی هنری انتظار برگزار شد، برگزیدگان خود را به شرح زیر اعلام کردند:

طراحی بروشور

جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه به طراح بروشور نمایش «همه چیز در باره آقای ف»، رامین رستمی از استان کرمانشاه اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی لباس

جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به طراح لباس نمایش «رمان سمپاشی»، راضیه فصیح از میناب اعطا شد.

موسیقی

تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از آهنگساز نمایش «سوز کمانچه در عصر یخبندان»، محسن کولیوندی تقدیر کرد.

موسیقی برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به طراح و سازنده موسیقی نمایش «رمان سمپاشی»، داود پارسا از میناب اهدا شد.

طراحی صحنه

رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح صحنه نمایش «ادوارد»، امین پورمند از اهواز تعلق گرفت.

رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح صحنه نمایش «کوچه مختار بود ساسان بود سیمین»، رضا کرمی زاده از یاسوج اهدا شد.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به طراح صحنه نمایش رمان سمپاشی ، داود پارسا از میناب تعلق گرفت.

بازیگری زن

تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از نرگس ممبینی بازیگر نمایش «ادوارد» از اهواز و افسانه جوکار بازیگر نمایش «رمان سمپاشی» از میناب تقدیر کرد.

رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر نمایش «یک خط شادی دو خط غم»، هدی حد زاده از بوشهر اختصاص یافت.

رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر نمایش «فراموشی» ، پرستش سلطانی از مشهد تقدیم شد.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بازیگر نمایش «مزون:، پریسا در افشان از شیراز اهدا شد.

بازیگری مرد

تقدیر بازیگر خرد سال: هیات داوران از بازیگران خردسال متین دادگر بازیگر نمایش «فراموشی» از مشهد و فرهاد فرهادی بازیگر نمایش «کوچه مختار بود ساسان و سیمین» از یاسوج با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر بعمل آورد.

تقدیر بازیگری مرد: هیات داوران به اتفاق آرا با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از هنرمند پیشکسوت تئاتر خوزستان و بازیگر نمایش «تو می‌مانی و چشمها»حشمت قاسمی از اهواز و بازیگر نمایش «هفت سین سال ۶۳» بهنام محمود زاده از اسفراین تقدیر بعمل آورد.

رتبه سوم: هیات داوران در این بخش دو برگزیده داشت.

لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر نمایش «رمان سمپاشی»، جعفر قاسمی از میناب و بازیگر نمایش «رمان سمپاشی»، حسن ذاکری از میناب اهدا شد.

رتبه دوم: هیات داوران در این بخش دو برگزیده داشت.

لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر نمایش «روزی روزگاری پامنار»، محمد هادی عطایی از تهران و بازیگر نمایش «سوز کمانچه در عصر یخبندان»، مالک آبسالان از ایلام اهدا شد.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بازیگر نمایش «همه چیز درباره آقای ف»، سعید زندی از استان کرمانشاه تعلق گرفت.

نمایشنامه نویسی

تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از نویسنده نمایشنامه «هفت سین سال ۶۳»، علی میرزا عمادی تقدیر بعمل آورد.

رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به نویسنده نمایشنامه «مزون»، اصغر گروسی اهدا شد.

رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به نویسنده نمایشنامه «همه چیز درباره آقای ف»، آرش عباسی اعطا شد.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به نویسنده نمایشنامه «رمان سمپاشی»، رضا گشتاسب اهدا شد.

کارگردانی

تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از کارگردان نمایش «ویز و نویز»، سید محمد خالقی ازیاسوج تقدیر بعمل آورد.

رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به کارگردان نمایش «این همه آدم شبیه من»، بهداد بلیغ فر از تهران تعلق گرفت.

رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به کارگردان نمایش «سوز کمانچه در عصر یخبندان»، سعید خیر الهی از ایلام اختصاص یافت.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره . دیپلم افتخار و جایزه نقدی به کارگردان نمایش «رمان سمپاشی»، حسن ذاکری و داود پارسا از میناب اهدا شد.

هیات داوران بخش صحنه ای جشنواره متشکل از قطب‌الدین صادقی، حسین مسافر آستانه و پیمان شریعتی در بخش نمایش برگزیده به اتفاق آرا نمایش «رمان سمپاشی» از میناب را به عنوان نمایش برگزیده به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی کرد.

بهترین‌های بخش خیابانی با رای داوران معرفی شدند.

هیات داوران بخش خیابانی ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار هنرمندان برگزیده خود را به شرح زیر معرفی کرد.

بخش موسیقی

رتبه سوم: هیات داوران جایزه این بخش را شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به آهنگساز نمایش «بیست و هفت روز»، محمود جعفری از استان اصفهان اعطا کرد.

رتبه دوم: هیات داوران جایزه این بخش را شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به آهنگساز نمایش «تابیکران دریا»، غلامرضا احمدی از استان بوشهر اهدا کرد.

رتبه اول: هیات داوران جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به آهنگساز نمایش «عاشقانه‌های جنگ»، احمد جعفری و علی خاتمی از استان ایلام اهدا کرد.

بخش طراحی فضا و لباس

رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح نمایش «عاشقانه‌های جنگ»، مصطفی کولیوندی و سعیده عبدالهی از ایلام تعلق گرفت.

رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح نمایش «لازمان و لامکان»، مارال ایزد بخش از استان بوشهر اهدا شد.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به طراح نمایش «یادگاری»، میلاد حسین زاده و محمد رضا پور علی از گیلان اعطا شد.

بازیگری زن

جایزه ویژه خردسال: هیات داوران در این بخش با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از بازیگر خردسال نمایش «امن‌ترین حرم دنیا»، بهار بوریایی تقدیر کرد.

تقدیر:هیات داوران پس از بررسی آثار حاضر در جشنواره از هریک از بازیگران مارال ایزد بخش بازیگر نمایش «لازمان و لامکان» از استان بوشهر، مرجان قاسمی بازیگر نمایش «انتخاب» از استان فارس، دلارام ترکی بازیگر نمایش «جنگ به وقت عاشقی» از استان تهران، فاطمه مهدی آبادی بازیگر نمایش «حرف‌های گفتنی» از استان کرمانشاه، ندا صادقیان بازیگر نمایش «به کجا» از استان کرمانشاه، حسنا قبادی بازیگر نمایش «عزت تی ان تی» از استان ایلام با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی بدون ترتیب اولویت تقدیر بعمل آورد.

بازیگری مرد

جایزه ویژه: هیات داوران با توجه به حضور مستمر در عرصه تئاتر از دو پیشکسوت حاضر در جشنواره، احمد قربانی بازیگر نمایش «تا بیکران دریا» از استان بوشهر و اسحاق علیدادی بازیگر نمایش «مزامیر پیاده رو» از استان خوزستان با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آورد.

تقدیربازیگری مرد: در این بخش هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از بازیگر نمایش «به کجا» علی چناری از استان کرمانشاه تقدیر کرد.

رتبه سوم: در این بخش با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از میثم سرآبادانی بازیگر نمایش «فرکانس» از استان مرکزی، بهنام کاوه بازیگر نمایش «مدافع» از استان خوزستان، حسین نادری بازیگر نمایش «به کجا» از استان کرمانشاه تقدیر به عمل آورد.

رتبه دوم: لوح سپاس و جایزه نقدی به سعید ذبیهی بازیگر نمایش «حرف‌های گفتنی» از استان کرمانشاه و مصطفی کولیوندی بازیگر نمایش «عاشقانه‌های جنگ» از استان ایلام اهدا شد.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بازیگر نمایش‌های «تبر»، «لازمان و لامکان»، مالک آبسالان از استان بوشهر اعطا شد.

کارگردانی

هیات داوران در این بخش از کارگردان نمایش «عاشقانه‌های جنگ»، مصطفی کولیوندی از استان ایلام و نمایش «مدافع»، بهنام کاوه با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر بعمل آورد.

رتبه سوم: هیات داوران جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به کارگردان نمایش «امن‌ترین حرم دنیا»، پژمان شاهوردی از استان لرستان اهدا کرد.

رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به کارگردان نمایش «یادگاری»، میلاد حسین زاده از استان گیلان تعلق گرفت.

رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به کارگردان نمایش «لازمان و لامکان»، مارال ایزد بخش از استان بوشهر اهدا شد.

طرح و ایده

هیات داروان در این بخش پس از بررسی نمایش‌های حاضر در جشنواره و شور نهایی بدون ترتیب اولویت از طراحان و ایده‌پردازان نمایش‌های «مزامیر پیاده رو»، مصطفی بوعذار از استان خوزستان، «یادگاری» محمد رضا جعفری از استان گیلان، «به کجا» عادل کروشاوی از استان کرمانشاه و نمایش «بازگشت»، هما پارسایی سرشت از استان تهران، نمایش «تبر»، حیدر رضایی از استان ایلام و نمایش «امن‌ترین حرم دنیا»، پژمان شاهوردی از استان لرستان با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر بعمل آورد.

در پایان هیات داروان بخش خیابانی ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار متشکل از مجید صالحی، کامران شهلایی و سامان خلیلیان نمایش «به کجا» از استان کرمانشاه را به دبیر خانه جشنواره تئاتر خیابانی مریوان معرفی کرد.

سامان خلیلیان به نمایندگی از داوران این بخش نمایش‌هایی را نیز به عنوان پیشنهاد به جشنواره‌های تئاتر خیابانی مریوان، جشنواره تئاتر سوره، جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت و جشنواره تئاتر شهروند لاهیجان معرفی کرد. در این فهرست نمایش‌های «لازمان و لامکان» و «یادگاری» به جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان پیشنهاد داده شد. نمایش‌های «به کجا» و «جنگ به وقت عاشقی» به جشنواره تئاتر سوره، نمایش‌های «حرف‌های گفتنی» و «تبر» به جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت و «عاشقانه‌های جنگ» و «مدافع» به جشنواره تئاتر شهروند لاهیجان پیشنهاد شدند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در اردیبهشت سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط بنیاد البرز به ۶۲ نفر اهدا می‌شود.

حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در توضیح جایزه البرز ملقب به نوبل ایرانی گفت:  بنیاد فرهنگی البرز یک بنیاد مقوفه‌ای است که بیش از ۶۰ سال پیش توسط زنده یاد حسین علی البرز تاسیس شده که با وقف همه‌ی اموالش به این بنیاد پایه‌گذار قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است در طول بیش از ۶ دهه که از عمر این جایزه می‌گذرد بیش از ۶ هزار نفر از برترین‌های علمی کشور را شناسایی و مورد حمایت خود قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز افزود: ماموریت این بنیاد اهدای جایزه البرز است که همه ساله به نخبگان علمی کشور شامل دانش‌آموزان، دانشجویان، مخترعان و فناوران کشور اهدا می‌شود و سالانه در دو مراسم همایش ملی نخبگالتی و همایش ملی دانش آموزی اهدا شده که در اردیبهشت هر سال به منتخبان داده می‌شود. در مراسم سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط این بنیاد موقوفه به ۶۲ نفر اهدا می‎شود و همین اتفاق را در آبان ماه سال جاری برای دانش آموزان برتر در دستور کار داریم.

وی با ذکر حوزه‌های تحت حمایت جایزه البزر ادامه داد: در بخش همایش ملی نخبگانی جایزه البرز که به نوبل ایرانی معروف است؛ به نخبگان در حوزه‌های علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی، علم انسانی و علوم پایه اهدا می‌شود. 

گفتنی است دلیل نامگذاری جایزه البرز به نوبل ایرانی به دلیل تعدد حوزه‌های تحت پوشش این جایزه است.

ارشدی با اشاره به نحوه امتیاز آوری متقاضیان این جایزه گفت: فراخوان جایزه البرز هر ساله توسط بنیاد البزر در سایت منتشر می‌شود و دانشجویان با مراجعه به سایت می‌توانند ثبت نام کنند. همچنین  شیوه‌ نامه دانشجویان در آن پایگاه منتشر می‌شود. علاوه بر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی که به عنوان سرفصل‌ انتخاب شده، معدل دانشجویان، آثار تالیفی، المپیاد‌ها و گواهی‌های علمی از جمله شاخه‌های امتیاز آوری است که درج می‌شود و توسط هیات انتخاب جایزه البرز که متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های تهران است بررسی شده و نفرات برتر موفق به کسب این جایزه می‌شود.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم