Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-26@00:13:54 GMT

بهره برداری از نخستین کارخانه تولید سلول های بنیادین در غرب آسیا

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۳۱۲۰۲

‍‍‍‍‍‍

نخستین کارخانه تولید سلول های بنیادین در غرب آسیا، با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دارو های پایه سلولی برای درمان بیماری های قلبی و عروقی، آرتروز و­­بیماری های پوستی از محصولات این کارخانه است. این کارخانه­­ هفت داروی دیگر برای درمان بیماری های شبکه های عصبی ، ام اس و گوارشی هم وارد بازار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ­تنها تعداد انگشت شماری از کشورهای جهان دانش و فناوری تولید این محصولات را در بخش سلول های بنیادی دارا هستند .
  معاون اول رییس جمهور در مراسم افتتاح این کارخانه گفت : ما در شرایط جدیدی قرار داریم و انواع دوران ها را با تحریم های مختلف پشت سر گذاشتیم، اما با سربلندی از همه این آزمایش ها بیرون آمدیم.جهانگیری افزود : ملت ایران راه را ادامه می دهد و قدرت ایران بالاتر از شناخت آمریکایی هاست .اسحاق جهانگیری قبل از آغاز آیین بهره برداری از این دستاورد علمی از خط تولید و کشت سلول های بنیادین در این واحد فناورانه پیشرفته بازدید کرد. در این کارخانه پنج داروی پایه سلولی برای درمان بیماری های ویتیلیکو ، قلبی و عروقی ، آرتروز و بیماری های پوستی تولید شده است و هفت داروی دیگر برای درمان بیماری های درمان شبکه های عصبی ، ام اس و گوارشی تا پایان 97 و بعد از تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد بازار خواهد کرد.
اهمیت این داروها در استفاده از سلول های بنیادین بیمار و کشت آن در محیطی حساس و قرنطینه ( ایزوله) است که بعد از کشت به بدن بیمار تزریق می شود.
شرکت سل­ تک فارمد، شرکت ایرانی است که در حوزه ­ی سلول­ های بنیادی و طب ترمیم فعالیت دارد و درجنوب غرب تهران و به مساحت 1100 متر مربع است .
دانلود

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: افتتاح کارخانه تولید سلول های بنیادین غرب آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟

ایتنا - اولین دارویی که روند آلزایمر را کند می‌کند، بیش از یک سال است که در ایالات متحده به بازار آمده، اما فروش آن کم بوده است. همچنین ماه‌ها طول کشید تا سیستم‌‌های بیمارستانی بزرگ استفاده از این دارو را آغاز کنند و برخی شرکت‌های بیمه هم آن را تحت پوشش قرار ندادند.
پزشکان می‌گویند برخی بیماران احتمالا به دلیل تاثیر محدود و عوارض جانبی احتمالی داروی لکمبی (Leqembi) در مصرف این دارو تردید دارند زیرا سال‌ها طول می‌کشد تا بهترین شکل مصرف این دارو و عوارض آن مشخص شود و برای بهبود روش‌های تشخیص آلزایمر نیز باید پیشرفت‌هایی صورت بگیرد و نیازمند تحقیقات بیشتر است.

بیش از شش میلیون نفر در آمریکا و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به بیماری آلزایمر مبتلا هستند که شایع‌ترین نوع زوال عقل است. برای این بیماری هیچ درمانی وجود ندارد اما لکمبی می‌تواند پروتئین چسبنده مغز به نام آمیلوئید را که عامل اصلی بیماری آلزایمر است، از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد افراد دارای علائم خفیف این بیماری با مصرف این دارو می‌توانند پیشرفت بیماری‌ را تا چند ماه به تاخیر بیندازند. هرچند برخی کارشناسان می‌گویند این تاخیر ممکن است آنقدر نامحسوس باشد که بیماران متوجه نشوند.

 
سازمان غذا و داروی ایالات متحده تابستان ۲۰۲۳ مصرف داروی لکمبی را برای بیماران در مراحل اولیه به طور کامل تایید کرد. شرکت ژاپنی ایزای (Eisai)، سازنده این دارو، هم ابتدا انتظار داشت که تا پایان ماه مارس، ۱۰ هزار بیمار از این دارو به شکل تزریق با سرم استفاده کنند اما مدیران این شرکت کمی بعد این پیش‌بینی را کاهش دادند؛ البته می‌گویند فروش رو به رشد است.

دکتر علی‌رضا عطری، متخصص مغز و اعصاب که مشاور حقوقی شرکت ایزای است، می‌گوید: «این رویکرد بسیار مرحله‌ای و گام به گام است. هرچه بیشتر درباره آن یاد بگیریم‌، آن را بیشتر گسترش و بسط خواهیم داد.»

به گفته پزشکان، برای شناسایی سریع بیماران و شروع درمان قبل از پیشرفت بیماری، باید اقدام‌های بیشتری انجام شود که روندی مبهم است. از طرفی ممکن است برخی بیماران واجد شرایط استفاده از داروی لکمبی نباشند، زیرا با داروهایی که برای جلوگیری از سکته مصرف می‌شود، تداخل دارویی دارد. وقت گرفتن از متخصص مغز و اعصابی هم که این دارو را تجویز می‌کند، احتمال دارد چند ماه‌ طول بکشد.

دیگر خبرها

  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت