Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به وضعیت بحرانی آسیب اجتماعی، مدیریت اسلامی در برخورد با آسیب های اجتماعی را ضروری دانست و گفت: یکی از مصادیق این است که یک روحانی بتواند فضای تبلیغ را راهبری کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد در همایش طلایه داران تبلیغ، پیشاپیش حلول ماه ضیافت الهی را تبریک گفت و اظهار داشت: ماه مبارک رمضان، فرصت، امکان و ظرفیت بسیار مهم برای تبلیغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه شرایطی که هرساله در ایام ماه مبارک رمضان برای تبلیغ دین مبین اسلام فراهم می شود فوق العاده، استثنایی و خاص است، افزود: مبلغین دینی باید در این شرایط بتوانند وظایف و مسئولیت خطیر خود را به بهترین شکل انجام دهند.

 

حجت الاسلام انصاری راد به شرایط سخت و دشوار فراروی امر تبلیغ نیز اشاره و خاطرنشان کرد: امروز آسیب های اجتماعی، بزهکاری ها، ناهنجاری ها و همچنین شرایط سیاسی منطقه و لزوم انسجام و حفظ وحدت از اولویت های تبلیغ است.

 

وی ادامه داد: ماه رمضان شرایط را برای تبلیغ آماده کرده است و مبلغین باید از ظرفیت مساجد، حسینیه ها، کانون های فرهنگی هنری، مدارس، دانشگاه ها و ... برای معرفی هرچه بهتر اسلام ناب و پاسخگویی به شبهات به بهترین شکل بهره برداری کنند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از مخاطب شناسی به عنوان یک اصل و ضرورت اجتناب ناپذیر در امر تبلیغ نام برد و بیان کرد: مبلغ باید مخاطب خود را بشناسد و مطابق با نیازهای مخاطب مطالب را تببین کند.

 

وی با یادآوری اینکه همایش طلایه داران تبلیغ هر ساله می شود و تا با اقتضاعات و شرایط روز آشنا شویم، گفت: امروز عصر ارتباطات، تکنولوژی نوی، فناوری اطلاعات، ماهواره ها، اینترنت و فضای مجازی است.

 

انصاری راد تصریح کرد: امروز متاسفانه ماهواره به درون خانه ها رخنه پیدا کرده  و جوانان را به گمراهی کشیده است و باید در مقابل این شرایط تصمیمات مهم و مناسبی اتخاذ و شرایط را مدیریت کنیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه مبلغین در بحث تبلیغ ابتدا باید از خود شروع کنند، عنوان کرد: یک مبلغ برای تبلیغ دین باید ابتدا از خود شروع کند و پس از تذهیب اخلاق و درونیات، به دنبال تبلیغات دین در بین مردم برود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان همچنین به تشکیل پایگاه‌های اجتماعی روحانی محور اشاره و اظهار کرد: در نشست های کارشناسی وزارت کشور پیرامون آسیب های اجتماعی مطرح شده است که سالانه هزینه های هنگفتی در حوزه های فرهنگی به ادارات و سازمانها تخصیص داده شده اما استفاده از ظرفیت روحانیت موثرترین ظرفیت برای رفع آسیب های اجتماعی است و این یک نوع نگرش جدید در حوزه فرهنگ است.

 

وی تبیین شعار سال را یکی از محورهای مهم تبلیغی روحانیون در ماه مبارک رمضان ذکر کرد و گفت: ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، وحدت و یکپارچگی، صرفه جویی در حامل های انرژی از دیگر موضوعاتی است که مبلغین باید در ایام رمضان برای مردم تبیین کنند.

 

حجت الاسلام انصاری راد، از اعتیاد، طلاق و مفاسد اخلاقی به عنوان آسیب های اجتماعی نام برد که باید در ماه رمضان روحانیون پیرامون کاهش و مهار آن برنامه ریزی کنند.

 

وی، تحلیل شرایط منطقه، نقش جمهوری اسلامی در شکست داعش، نقش رهبری در موفقیت های منطقه ای، تبیین امر به معروف و نهی از منکر، دعوت از مردم برای شرکت در راپیمایی روز جهانی قدس در آخرین جمعه رمضان بخش دیگری از اولویت هاست.

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران برجام کانون های مساجد مساجد ماه رمضان کانون های فرهنگی هنری مساجد نمایشگاه کتاب دولت مجلس مدیرکل تبلیغات اسلامی همایش طلایه داران تبلیغ هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت به مانند «حروف والی» در زبان عربی هستند که نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند.

وی اظهار داشت: لذا، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالاهای آسیب‌رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

ادعاهای غیر واقعی و اغراق در معرفی محصول

بهفر ادامه داد: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است. گاهی عنوان عوض می‌شود و گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات ترس از قانون مشاهده می‌شود.

وی افزود: اما با تساهل و مداراهای اخیر، برخی شرکت‌ها و نشان‌های تجاری ـ با چراغ سبز رسانه ملی ـ در چشم قوانین زل‌ می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب‌رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

دلیل عجیب صدا و سیما برای تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت

وی در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم، مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است.

وی تاکید کرد: اما آنچه مشخص است اینکه هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد. شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتما با مولفه غذاهای مضر مماس است و حتما تغذیه غیرسالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی هستیم

بهفر افزود: یکی از مهم‌ترین ناظران، در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند.

وی ادامه داد: اما فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و دست از مطالبه‌گری به انحا مختلف بر ندارند.

کد خبر 848675 منبع: ایرنا برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت و درمان خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران تغذیه تلویزیون - صدا و سیما تبلیغات

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی با شرب خمر در جامعه
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • پایان رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است
  • آسیب شناسی معماری تنظیم‌گری رسانه در ایران
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • شهید مطهری  و آسیب شناسی انقلاب
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم