Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث فرهنگی گفت: تعامل و همکاری گسترده با مدیران و بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی در راستای استفاده از صنایع‌دستی در طراحی فضای داخلی و بهینه‌سازی شرایط عرضه و فروش صنایع‌دستی، در اولویت فعالیت این معاونت قرار دارد.

به‌گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، پویا محمودیان سرپرست معاونت صنایع‌دستی امروز سه‌شنبه 25 اردیبهشت 97 با بیان این مطلب افزود: اقامتگاه‌های بوم‌گردی را می‌توان فصل مشترک فعالیت‌های میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و فرصتی ارزشمند برای توسعه پایدار کشور عزیزمان، به ویژه در مناطق روستایی و بافت‌های بومی دانست، در این گونه اقامتگاه‌ها با همت مردم خوب سرزمینمان، بی‌هیچ ارعایی، شاهد تحقق عینی مفاهیم اقتصادی و حمایت واقعی از صنایع‌دستی به عنوان نمودی حقیقی از تولید ایرانی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: به باور ما، اقامتگاه‌های بوم‌گردی کارآمدترین بستر قابل تصور برای ایجاد اشتغال روستایی و حمایت از جوامع محلی است و با استناد به تجربیات موجود در مناطقی نظیر شهرستان خور و بیابانک، روستاهای حاشیه بیابان لوت و... می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان و با کمترین هزینه ممکن، زمینه مهاجرت معکوس و رونق اقتصادی را در مناطقی فراهم آورند که زمانی امید کمی به تداوم رندگی در روستاهای آن مناطق وجود داشت.

محمودیان ادامه داد: اما پرداختن به توسعه اصولی اقامتگاه‌های بومگردی بدون توجه و درک ارزش و جایگاه صنایع‌دستی در این‌گونه اقامتگاه‌ها اگر نگوییم امری محال، دست‌کم موضوعی غیرمنطقی است، بر همین مبنا معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تعامل و همکاری گسترده با مدیران و بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی را در راستای پیشینه استفاده از صنایع‌دستی در طراحی فضای داخلی و بهینه‌سازی شرایط عرضه و فروش صنایع‌دستی، در اولویت فعالیت خود قرار داده و این مهم را یکی از راهبردهای اصلی خود می‌داند.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی یادآور شد: مایه خشنودی است که در نخستین گام در این مسیر طولانی، شاهد برگزاری نخستین کارگاه مشورتی نقش و ارتباط صنایع‌دستی در بهبود بهره‌وری اقتصادی و معیشت جوامع محلی و توسعه پایدار فعالیت اقامتگاه‌های بومگردی در فضای یکی از اقامتگاه‌های بومگردی پیشرو در شهر زیبای کاشان هستیم، بی‌تردید کسب نتیجه مطلوب در این مسیر، نیازمند تداوم تشکیل اتاق‌های فکر و تعامل گسترده ذی‌نفعان است و ما مصمم به ایجاد بستری مناسب برای انجام این مهم هستیم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سمانه سلطانی پور روز یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گفت: با صدور مجوز فعالیت فروشگاه صنایع‌دستی آروند با مدیریت آقای حسین میری، واقع در بازار سرپوشیده شهر شاهرود، تعداد فروشگاه‌های مجاز صنایع‌دستی در استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: بر اساس ابلاغ دستورالعمل صدور مجوز فروشگاه‌های صنایع‌دستی، متقاضیان می‌توانند با ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها و پس از بررسی درخواست توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز خود را دریافت کنند.

سمانه سلطانی پور گفت: در حال حاضر ۶ فروشگاه صنایع‌دستی در سمنان، ۹ فروشگاه صنایع‌دستی در شاهرود، ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در دامغان و ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در مهدی‌شهر تحت مجوز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان فعالیت می‌کنند.

46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900631

دیگر خبرها

  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی