Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب راحله، نویسنده و کارگردان تئاتر دینی در گفت‌و‌گو با خبرنگارایکنا گفت: ایام ماه مبارک رمضان با توجه به مناسبت‌های گوناگونی که در آن قرار دارد، ظرفیت بسیار خوبی برای تولید و اجرای آثار نمایشی مناسبتی و مذهبی ایجاد کرده است و خوشبختانه ظرف زمانی و مکانی خوبی هم برای تولید و عرضه این‌گونه آثار نمایشی طی این ایام به وجود آمده است که از جمله آنها برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این توقع می‌رود که کمیته هنری نمایشگاه قرآن کریم هر یک از بخش‌های تخصصی خود را ابتدا به نهاد و واحدهای تخصصی موجود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار نماید و مثلاً برنامه نمایشی را به اداره کل هنرهای نمایشی ارشاد و کانون تئاتر دینی محول نماید اما گویا امسال نیز معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این وظیفه را به نهادهایی غیر از ارشاد، قرار است محول نماید و در مورد اجرای آثار نمایشی مطمئنم این اتفاق افتاده است در حالیکه از سوی کانون تئاتر دینی طرحی به منظور برگزاری برنامه‌های نمایشی نمایشگاه قرآن ارائه شده بود.

راحله صریح کرد: گذشته از این امر، مسئله دیگری که مطرح است اینکه معمولاً مسئولیت‌های امور برنامه‌های هنری مناسبتی به ویژه در مورد ماه رمضان و ماه محرم به شکلی متفرقه به نهاد و سازمان‌های مختلفی سپرده می‌شود که این امر مانع از نتیجه‌گیری مطلوب و هدفمند این مجموعه برنامه‌ها می‌شود و گاه شاهد آن هستیم که در یک محدوده زمانی مشخص، کارهایی تکراری به موازات هم بدون آنکه مسئولان اجرایی از عملکرد یکدیگر مطلع باشند، رخ می‌دهد.

وی در ادامه گفت: به نظر من مجموعه امور اجرایی هنری به ویژه در حوزه هنرهای نمایشی در طول سال و به مناسبت‌های دینی و مذهبی باید به یک تشکل واحد با تعداد اعضای مشخص فعال سپرده شود و از پراکنده‌کاری جلوگیری شود تا علاوه بر اینکه بودجه‌ریزی در این عرصه بسامان شود، نتیجه مطلوب و قابل انتظاری نیز متناسب با میزان هزینه‌کرد هر برنامه حاصل شود.

کارگردان نمایش دینی «آن سیب سرخ» افزود: در حقیقت باید مجموعه فعالیت‌های نمایشی صورت گرفته در هر یک از مناسبت‌های دینی و مذهبی با نظارت و کارشناسی دقیق یک نهاد واحد مسئول صورت پذیرد که  در این صورت ممکن است بنا به صلاحدید آن نهاد و ساختار مدیریتی، امور اجرایی هر یک از آنها به افراد حقیقی و حقوقی قابل اعتماد و کارآمد محول شود.

وی در پایان گفت: متأسفانه تاکنون که روال به این شکل نبوده و بیشتر از اینکه کارآمدی یک نظام اجرایی در برگزاری برنامه‌های متعدد فرهنگی و هنری به ویژه نمایشی در موسم خاص دینی و مناسبتی ملاک نظر باشد، اعمال سلایق مدیران و مسئولان سیاستگذار معیار واگذاری مسئولیت اجرایی به گروه و فرد خاصی به منظور اجرای برنامه‌های هنری مناسبتی بوده است.

انتهای پیام   

   

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا نمایش دینی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد
  • رئیسی مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرد
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران