Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اصلاح توزیع نیرو‌های متعهد به خدمت گفت: اجرای قانون برقراری عدالت آموزشی به اصلاح توزیع نیروی انسانی در کشور کمک خواهد کرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید اکبری قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به سند برآورد نیروی انسانی گفت: در حال حاضر در اکثر رشته‌های علوم پزشکی تقریبا نیروی انسانی مورد نیاز را به میزانی که کشور نیاز دارد تربیت کرده ایم و یا با روندی که پیش می‌رویم طی دو تا سه سال آینده نیروی انسانی مورد نیاز را تامین خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: تنها در برخی رشته‌ها مانند پرستاری با توجه به توسعه بیمارستانی که در سال‌های اخیر صورت گرفته است، به منظور ارائه خدمات بهداشت و درمانی نیاز زیادی به پرستار درکشور وجود دارد و در این زمینه اگر ظرفیتی نیز اضافه شود، متناسب است.

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه است معاونت آموزشی وزارت بهداشت در سایر رشته‌هایی که کمبودی وجود ندارد، براساس سند برآورد نیاز نیروی انسانی که مصوب شورای گسترش قرار گرفته پیش خواهد رفت گفت: در این زمینه تا جایی عمل می‌شود که در دو تا سه سال آینده به حدی برسیم که در این رشته‌ها نیاز به افزایش ظرفیت نداشته باشیم.

اکبری با بیان اینکه معاونت آموزشی وزارت بهداشت بر اساس سند برآورد نیاز نیروی انسانی و بر اساس نیاز مناطق مختلف کشور از تربیت نیروی مازاد که باعث هزینه کردن منابع کشور است خودداری خواهد کرد گفت: البته این موضوع در رابطه با رشته‌های مختلف متفاوت است و اینگونه نیست که بگوییم در رشته گروه پزشکی مازاد نیروی انسانی داریم و نیرو تربیت نمی‌کنیم و یا در علوم پزشکی دیگر کمبود داریم و ظرفیت را افزایش می‌دهیم بلکه این موضوع کلی دیده نمی‌شود و رشته به رشته و حتی منطقه به منطقه متفاوت است.

وی ادامه داد: بر همین اساس قانونی که کمک می‌کند بتوانیم کمبود را در برخی از مناطق اصلاح کنیم و توزیع نیروی انسانی را در کشور اصلاح کنیم، قانون برقراری عدالت آموزشی است که بر اساس آن در راستای اینکه بتوانیم ۳۰ درصد از ظرفیت را از ظرفیت بومی بگیریم برای افرادی که متعهد خدمت به استان‌های خود هستند با هماهنگی نظام پزشکی براساس همان قانون، مجوز کار در حرفه پزشکی صرفا در همان منطقه‌ای که از آن سهمیه استفاده کرده‌اند، صادر می‌شود به این معنی که این افراد موظفند تا سه برابر مدت تحصیلی که در آن سهمیه دارند را در منطقه خودشان خدمت کنند.

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: امیدواریم در سال ۹۷-۹۸ این مساله اجرایی شود و پذیرش افراد به صورتی باشد که از اول ملزم باشند شهر خود را مشخص کنند و مشخص شود فردی که فارغ التحصیل می‌شود اگر از سهمیه برقراری قانون عدالت آموزشی استفاده می‌کند و ۳۰ درصد سهمیه را به خود اختصاص می‌دهد ملزم باشد ۳ برابر مدت زمانی که سهمیه را به خود اختصاص داده است در محل استفاده از سهمیه خدمت کند.

وی با بیان اینکه این مساله برای افراد آزاد نیست و سهمیه‌های آزاد تعهد عادی را دارند و باید طرح خود را بگذراند و اگر تعهدی دارند انجام دهند گفت: تا الان اینچنین بود که اگر کسی از سهمیه استانی استفاده کرده است می‌بایست در همان استان متعهد به خدمت شود، اما در حال حاضر به سمتی می‌رویم که حتی شهر محل خدمت را هم مشخص کنیم و اگر فردی درآزمون پذیرفته شد و در دانشگاه ثبت نام کرد ابتدا باید تعهد بدهد که در همان شهر خدمت کند و بداند که مجوز کار از طرف نظام پزشکی برای وی برای جایی غیر از آن استان داده نخواهد شد.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: در برخی مناطق محروم نیاز به نیرو داریم و نیرو‌های بیشتری در شهر‌های بزرگ هستند و ما امیدواریم با مسیر و مکانیزمی که تدارک دیده ایم بتوانیم این مساله را تسهیل کنیم و دسترسی نیروی انسانی بهتر از قبل شود و در جا‌هایی که نیرو زیاد داریم نیروی انسانی بر اساس سند برآورد نیروی انسانی که در شورای گسترش تصویب شد توزیع شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر در برخی رشته‌ها نیرو زیاد داشته باشیم نیز به تدریج ظرفیت پذیرش را اصلاح می‌کنیم و طبیعتا فضا‌های موجود را اخنصاص می‌دهیم به رشته‌هایی که کشور به آن نیاز دارد و باید تربیت نیروی انسانی در آن صورت بگیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت بهداشت عدالت آموزشی رشته های علوم پزشکی توزیع نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۸۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر فرهادی، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: مقوله آموزش و پرورش در استان زنجان در متن قرار گرفته و همین امر موجب پرورش انسان‌های همچون دکتر مجید شهریاری و انسان‌های فرهیخته و متدین شده است.

وی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، عنوان کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد خاطرنشان کرد: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

فرهادی ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

فرهادی نظام رتبه‌بندی را کاری بسیار دشوار خواند و گفت: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی بیان کرد: امیدواریم دانش‌آموزانی در طراز سند تحول بنیادین و حیات طیبه که سیره تربیتی حضرت زهرا (س) در آن مورد تأکید قرار گرفته است، پرورش دهیم.

کد خبر 6098190

دیگر خبرها

  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • فیلم‌های سیاه ما با فیلم‌های سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده