Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@02:30:53 GMT

واحد 3 نیروگاه گازی خلیج فارس به شبکه سراسری برق متصل شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۵۵۷۴

واحد 3 نیروگاه گازی خلیج فارس به شبکه سراسری برق متصل شد

به گزارش ایرنا، احمد سایانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعمیر اساسی این نوع واحدها توسط نیروهای پیمانکار داخلی و با نظارت و تلاش کارکنان و متخصصان نیروگاه خلیج فارس انجام گرفت.
وی در ادامه بیان داشت: در طول تعمیرات اساسی که هر 24 هزار ساعت کارکرد انجام می شود، اقدام های اساسی در بخش های تعویض پره های ثابت و متحرک توربین، بازدید و تعویض قطعات محفظه احتراق، بازدید و تعویض قطعات ضروری ژنراتور انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل نیروگاه گازی خلیج فارس ابراز کرد: با توجه به درپیش بودن فصل تابستان شش واحد این نیروگاه در طول ماه‌ های آینده به صورت تمام وقت برای تامین برق مطمئن و پایدار در مدار تولید قرار دارند.
وی عنوان کرد: تولید برق در نیروگاه گازی خلیج فارس با شش واحد 165.1 مگاوات در سال گذشته به ظرفیت 990 مگاوات ساعت به میزان پنج میلیون و 120 هزار و 611 مگاوات ساعت رسید و این تولید با توجه به شرایط گرم آب و هوایی تابستان گذشته کم‌ نظیر است.
سایانی گفت: نیروگاه گازی خلیج فارس به عنوان حامی محیط زیست در تولید انرژی پاک سال 87 با ظرفیت 6 واحد گازی بهره برداری شده و بیشتر از یک سوم تولید برق استان را بر عهده دارد.
نیروگاه گازی خلیج فارس در فاصله 45 کیلومتری شمال شرقی بندرعباس و 11 کیلومتری میدان گازی سرخون، دارای ظرفیت تولید 990 مگاوات است که شامل 6 واحد گازی 165 مگاواتی در زمینی به مساحت 10 هکتار ساخته شده است.
سوخت اصلی این نیروگاه گاز طبیعی و سوخت پشتیبان نفت گاز (گازوئیل) است که گاز مورد نیاز آن از طریق یک خط لوله 16 اینچی از پالایشگاه گاز سرخون و قشم تامین می ‌شود و گازوییل آن نیز از طریق تانکرهای حامل سوخت در 2 مخزن با ظرفیت 20 هزار مترمکعب ذخیره می‌ شود.
9887/7408
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 برق خلیج فارس قشم گاز محیط زیست موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است