Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@06:49:27 GMT

افشاگری "کارگزاران" درباره انتخاب شهردار تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۹۲۱۸

صراط:

بعد از انتخاب محمدعلی افشانی دومین شهردار پایتخت در یک سال گذشته، کشمکش‌های شورای پنجم یادآور اولین شورای شهر تهران است و گویی روح شورای اول در کالبد شورای پنجم حلول کرده است.

به گزارش تسنیم در شورای اول پایتخت که با اکثریت اصلاح‌طلب شکل گرفته بود، اختلافات کم کم بالا گرفت و شورای شهر به دو جناح تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک طرف گروهی از اعضای شورا و اصلاح‌طلبان میانه به رهبری ابراهیم اصغرزاده قرار داشتند و در یک سر طیف، جناح کارگزارانی-مشارکتی‌ها به رهبری عطریانفر، هرکدام به دنبال یک شهردار برای پایتخت بودند. بعد از انتخاب محمدحسن ملک‌مدنی(چهره نزدیک به کارگزاران) به‌عنوان شهردار پایتخت، ائتلاف شش نفره اعضای شورا توسط اصغرزاده دست به مخالفت با ملک‌مدنی زدند و حتی اصغرزاده از شهردار پایتخت به قوه قضاییه شکایت کرد.

اختلاف در شورا آنقدر بالا گرفت که در زمان ریاست عطریانفر بر شورای شهر، به گروه 6 نفره مخالفان(اصغرزاده، حکیمی‌پور، خسروی، رضوی، عابدینی ولطفی) تشکیل جلسات اعلام نمی‌شد تا اینکه شورای دولتی حل اختلاف در هفتم اسفندماه 81 و چند ماه مانده به انتخابات دور دوم شورا، انحلال شورای پایتخت را اعلام کرد. 

حالا با گذشت قریب 16 سال از اتفاقات تلخ شورای اول، دوباره تهران به ریاست تامه اصلاح‌طلبان اداره می‌شود و احتمال می‌رود که تجربه‌های گذشته در حال تکرار است. گویا در نبود اصغرزاده و حکیمی‌پور، این‌بار دو متحد قدیمی شورا یعنی مشارکتی‌های جدید(حزب اتحاد ملت) و کارگزارانی‌ها با هم به جدال می‌پردازند.

روزنامه کارگزاران ارگان رسمی حزب کارگزاران که توسط محمد قوچانی اداره می‌شود، این روزها حملات مستقیمی به سمت اتحاد ملت داشته است. قوچانی در سرمقاله (23  اردیبهشت) در کارگزاران با انتقاد از عملکرد اتحاد ملتی‌ها نوشت "در درون شورای شهر تهران گونه‌ای از فراکسیونیسم شکل گرفته است که در نهایت به‌ضرر جبهه اصلاحات منجر خواهد شد... سران حزب دوست و برادر حزب اتحاد ملت در حذف نامزدهای رقیب و قرار دادن سه نامزد از یک حزب در فهرست یک‌چهارم نهایی انجام دادند به‌شدت ضد جبهه‌ای بود که در نهایت نتیجه منطقی این چپ‌روی و تک‌روی حذف هر سه نامزد که در میان آنان افراد مناسبی هم بودند شد"

محمدجواد روح از دبیران روزنامه کارگزاران در شماره (دوشنبه 25 اردیبهشت) با انتقاد از رفتارهای یکجانبه‌گرانه برخی احزاب اصلاح طلب نوشت"در جریان انتخاب شهردار تهران، دو حزب اعتماد ملی و اتحاد ملت به همراه چند چهره غیرحزبی شورای شهر با یکدیگر ائتلاف کردند تا نه تنها محسن هاشمی به مرحله بعد راه نیابد بلکه هر 7 گزینه نهایی، نامزدهای مورد حمایت این دو حزب باشند...."

وی در ادامه نوشته است "حزب اتحاد ملت گرچه در مرحله اول انتخاب کاندیداهای شهرداری برنده قاطع این مرحله بود، اما با کنار زدن یکجانبه کارگزاران و خودداری از مذاکره و مصالحه، بستر شکست خود در مرحله بعد و شکل گیری ائتلاف رقبا را فراهم کرد. اینچنین بود که دو حزب بزرگ اصلاحات، هر دو با راهبردهایی یکجانبه گرایانه قدم به مرحله بعد گذاشتند، گرچه یکی در قامت پیروز و آن دیگر در چهره بازنده."

محمد نعیمی‌پور از موسسان حزب اتحاد ملت که پس از اختلافات اخیر بر سر انتخاب شهردار تهران از عضویت این حزب استعفا داد

البته اختلاف اصلاح‌طلبان بر سر کرسی پایتخت تنها منحصر به شکاف کارگزاران _ اتحاد ملت نمی‌شود بلکه در درون اتحاد ملت هم این روزها اختلافاتی وجود دارد که حتی منجر به خروج محمد نعیمی‌پور چهره قدیمی جریان اصلاحات از این حزب شد.

شماره امروز کارگزاران نیز باز از موضوع شهرداری غفلت نکرده و در یادداشتی آورده است "اصلاح‌طلبان جوالدوزی هم به خودشان بزنند و متوجه باشند چطور دارند زمینه بهره‌برداری رقیب و نارضایتی مردمی را فراهم می‌کنند.. باید قبول کرد که شورای پنجم که با جریان‌های سیاسی تلفیق شده، بسیار بیشتر از دوره‌های قبلی شورا جهت‌گیری سیاسی پیدا کرده و باید متوجه این آفت باشد."

با انتخاب محمد علی افشانی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، این حزب توانسته در جدال احزاب اصلاح طلبی که در شورا عضوی دارند(اتحاد ملت، ندای ایرانیان، کارگزاران، اعتماد ملی و...) پیروز باشد اما باید دید تا چه زمانی وی می‌تواند مانع بروز دوباره اختلافات درون جناحی اصلاح‌طلبان شود و آیا باز هم مانند شورای پنجم شاهد شکل‌گیری دو جناح در شورای پنجم خواهیم بود. شورای شهری که آش‌ آنقدر شور شد که آشپز حکم به انحلال شورا داد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: انتخاب شهردار شهرداری تهران شورای شهر تهران محمدعلی افشانی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد

به گزارش خبرنگار مهر، موسی الرضا حاجی بگلو ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته شوراها اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ در حاشیه شهر ده خط اتوبوسرانی را رایگان کردیم اما نتوانستم این امر را به تمام خطوط شهر افزایش دهیم چرا که کمیته انطباق فرمانداری مشهد این موضوع را رد کردند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: تخلف در تفریغ بودجه شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ وجود دارد اما به هر حال بودجه در سه ساعت توسط اعضای شورای اسلامی شهر مصوب شد و برخی پرداختی‌ها به افراد نامعلوم بود اما آنچه که قانون تصمیم بگیرد را می‌پذیریم.

وی با اشاره به خروج سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان از شهر مشهد مقدس بیان کرد: براساس مصوبه سال ۱۴۰۰ شورای اسلامی شهر سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان به شهر زابل جهت رفع محرومیت اختصاص یابد.

حاجی بگلو در خصوص طرح سوال از شهردار مشهد تصریح کرد: در جلسه آینده شورای اسلامی شهر مشهد طرح سوال از شهردار مشهد مطرح است اما فکر نمی‌کنم منجر به استیضاح شود و موضوع بازنشستگی و بازداشت شهردار مشهد مطرح نیست.

رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی با اشاره به طلب‌های پیمانکاران شهرداری مشهد ابراز کرد: پیمانکاران قلب تپنده شهرداری مشهد هستند و قطعاً در پرداخت صورت‌های مالی پیمانکاران مشکل وجود دارد و سعی می‌کنیم تا نیمه ابتدای سال جاری طلب تمام افراد پرداخت شود.

وی خاطرنشان کرد: قطعاً اگر طرح تفصیلی شهر مشهد به شکل کنونی باشد، شاهد کسری بودجه سال ۱۴۰۳ خواهیم بود و قانون‌های درآمدهای پایدار باید اصلاح شود و در تلاش هستیم تا کمیسیون ماده ۵ مانند شهرداری تهران در اختیار شهرداری مشهد قرار گیرد.

حاجی بگلو بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های زود بازده شهری پیش بینی کردیم و هدف ما از این طرح‌ها مشارکت مردم در این زمینه هستیم و تخصیص بودجه به پروژه‌های زودبازده را نیز در سال ۱۴۰۴ نیز دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به انتقال مدیریت باشگاه ورزشی و فرهنگی پرسپولیس به بانک شهر گفت: به دلیل آنکه شهرداری مشهد سهامدار بانک شهر است آمادگی مدیریت باشگاه پرسپولیس هستیم و از این رو رایزنی‌هایی نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6089993

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • شورا‌های استان البرز به گسترش تعاونی‌ها کمک می‌کنند
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • روی این استقلال نمی شود حساب کرد | دو اتفاق باعث اتحاد تراکتوری ها شده است
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • اجرای عملیات ساماندهی ضلع شمالی اتوبان پاسداران تبریز