Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بنیانیان ظهر چهارشنبه در آیین اختتامیه دومین جشنواره دین و رسانه و کارگاه سواد رسانه ای که ویژه خبرنگاران برگزار شد؛ با بیان اینکه سواد رسانه‌ای مجموعه‌ای از مهارت‌های قابل یادگیری است که به توانایی دسترسی، تجزیه و تحلیل و ایجاد انواع پیام‌های رسانه‌ای اشاره دارد، گفت: در محیط رسانه‌ای امروز باید قادر به درک بهتر پیام‌های رسانه‌ای بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه فعال رسانه ای باید در عرصه‌های روانشناسی، مطالعات فرهنگی و زبان‌شناسی و حتی روانشناسی حداقل‌ها را بداند، افزود: برای تغییر دادن باور افراد باید سخنانی متناسب با شخصیت مخاطب بیان کرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با تاکید بر تلاش برای مدیریت تحولات فرهنگی؛ گفت: فرهنگ همان اعتقادات، ارزش‌ها و الگوهای رفتاری و تعاملات اجتماعی است که در روابط روزمره جریان پیدا می‌کند.

نخبگان باید با توجه به متون اسلامی و تاریخی و فرهنگی و شرایط امروز تعریف جدیدی از مهندسی فرهنگی ارائه کنند بنیانیان با بیان اینکه رصد و آسیب‌شناسی فرهنگی بخشی از این مدیریت را شامل می شود، گفت: نخبگان باید با توجه به متون اسلامی و تاریخی و فرهنگی و شرایط امروز تعریف جدیدی از مهندسی فرهنگی ارائه کنند.

وی باتاکید براینکه ممکن است افرادی به دلیل منافع شخصی مواردی را وارد فرهنگ کرده باشند اما جامعه‌ای که خواهان کمال و ترقی باشد باید موضوعات فرهنگی را بررسی کند، گفت: فرهنگ و اعتقادات باید هدایت‌گر تصمیمات کلان کشور باشد.

وی با بیان اینکه اگر فرهنگ را به عنوان یک خانواده در نظر بگیریم اعضای آن باید با یکدیگر هم فکر و هم جهت باشند تا مشارکت اصلی میان آنها ایجاد شود، گفت: تغییرات فرهنگی به صورت آگاهانه و ناآگاهانه صورت می‌گیرد که در شرایط موجود ۷۰ درصد تغییرات فرهنگی به صورت ناآگاهانه است و کسی که در رسانه کار می‌کند باید بخش ناخودآگاه را به آگاه تبدیل کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید براینکه کارهای فرهنگی بدون حکومت دینی کاری نتیجه بخش نخواهد بود، گفت:تمامی افراد جامعه در قبال فرهنگ مسئولیت دارند و متناسب با میزان نفوذ و موقعیت خود در تغییرات آن اثرگذارند.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به افراد جامعه کمک می کند تا چگونگی ایجاد پیام‌های رسانه‌ای را درک کنند، افزود: نظام فرهنگی غرب هر لحظه در حال رشد و نفوذ است و باید برای آن فکری کرد.

ارتباط، محور اصلی پیاده کردن ادیان الهی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان نیز با بیان اینکه ارتباط، محور اصلی پیاده کردن ادیان الهی است، عنوان کرد: ارتباط گرفتن در هر برهه‌ای امکانات خاص خود را می‌طلبد و تا ارتباط با خدا نباشد ادامه هیچ ارتباطی میسر نیست.

حجت الاسلام علی دشتکی با بیان اینکه خداوند انسان را به گونه‌ای آفریده که حیات آن بستگی به ارتباط دارد، عنوان کرد: این ارتباط از صدر اسلام بوده و تا امروز نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه رسالت انبیاء سعادت و خوشبختی بشر است، گفت: ارتباط یک ضرورت برای زیستن و سعادت بشر برای رسیدن به هدف است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان به برگزاری جشنواره دین و رسانه اشاره کرد و هدف از برگزاری جشنواره دین و رسانه را تعمیق در باورهای دینی و نهادینه کردن سلامت اجتماعی برشمرد و عنوان کرد: با برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌توان پیام خود را به مخاطبان رساند.

کد خبر 4298668

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره دین و رسانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بوشهر کرمانشاه شیراز ماه مبارك رمضان گرگان شهرکرد خرم آباد بارش باران اشتغال برجام خطبه های نماز جمعه مشهد بیرجند یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است

سیدمحمد هاشمی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام جشنواره‌های فرهنگی هنری رضوی را سبب توسعه و تعمیق آن در نقاط مختلف دانست و تصریح کرد: امسال برای نخستین‌بار جشنواره ملی روستایی و عشایری، در روستای کردر رضوی میناب هرمزگان آغاز به کار کرد و بخش دیگر از این جشنواره در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر اجرا شد.

وی اضافه کرد: براساس برنامه ریزی در سال بعد جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود که این شعاع ایمانی و حبی به امام رضا (ع) در همه مراکز مختلف روستایی کشور خود را نشان دهد.

هاشمی با اشاره به برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: این جشنواره مبارک و نورانی بیست و یکمین دوره خودش را طی می‌کند در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود و اختتامیه این جشنواره در میلاد امام رضا (ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: امسال این جشنواره نه تنها به‌صورت معمول خودش برگزار شد بلکه هم از جهت مردمی بودن و توسعه کار و هم از جهت عمق فنی و کارشناسی الحمدلله بسیار رشد کرده بود.

هاشمی با اشاره به ایجاد جوانه‌های دیگر این جشنواره خاطرنشان کرد: جشنواره فرهنگی هنری رضوی جوانه‌های دیگر زده که جشنواره فیلم دینی رضوان از آن جمله است و اختتامیه این جشنواره آبان ماه امسال برگزار می‌شود.

وی با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) در بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام که امسال بیست و یکمین آن برگزار شده است گفت: از خدمات مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و دیگر دست‌اندرکاران اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر قدردانی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین
  • ادعای ارتباط رامین یکتاپرست با سپاه تکذیب شد