Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@14:45:47 GMT

اعتلای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در گروهمت کتابداران است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۷۵۶۸۲

اعتلای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در گروهمت کتابداران است

خبرگزاری شبستان:مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان اظهار کرد: اعتلای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه تا حدود زیادی به تلاش و همت کتابداران بستگی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در نشست هم‌اندیشی مدیرکل با کتابداران کتابخانه‌های روستایی هدف برگزاری این نشست را هم افزایی بین کتابداران و اشتراک اطلاعات و تجربیات کاری آنها عنوان کرد و گفت: آموخته‌های کاری به مرور تبدیل به دانش دائمی سازمانی شده که اگر این دانش و اطلاعات با یکدیگر ترکیب شود تبدیل به دانش نو و اثرگذاری آن چند برابر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: همه کتابخانه‌های عمومی شهری و روستایی از امکانات خوبی برخوردار بوده و رویکرد دبیرکل نهاد نیز همواره حمایت از کتابخانه‌ها و کتابداران در راستای ارتقاء کیفی امکانات و خدمات کتابخانه‌ای بوده است.

 

زارعی از کتابداران و کارکنانی که در کنار بهره‌گیری از منابع و بودجه سازمانی با تلاش و پیگیری‌های خوب خود توانسته‌اند از ظرفیت خیرین نیک اندیش نیز در اجرای برنامه‌های کتابخانه‌ای بهره گیرند تقدیر به عمل آورد.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، با اشاره به اهمیت فراوان ارتباطات فراسازمانی و اقدامات جامعه محور، تصریح کرد: ارتباط‌گیری با اقشار مختلف مردمی منجر به پویایی و اثربخشی اقدامات کتابخانه‌ها خواهد شد و نباید از این موضوع غافل بود و صرفاً به برنامه ریزی و اقدامات درون کتابخانه‌ای بسنده کرد.

 

وی با اشاره به اینکه «سلایق و علایق متنوعی در بین سنین مختلف و همچنین جنسیت‌ها و فرهنگ‌های گوناگون وجود دارد»، خاطرنشان کرد: توجه به خواسته‌های عمومی و تلاش در انجام فعالیت‌های همسو با آن‌ها مطمئناً بر اثربخشی و جذابیت اقدامات خواهد افزود و رغبت بیش از پیش مخاطبان برای شرکت در برنامه‌های کتابخانه‌ای را به همراه خواهد داشت.

 

وی همکاری و همیاری بین کتابخانه‌ای را از اقدامات قابل تحسین کتابدارن دانست و گفت: گاهی اوقات شاهد مشارکت دو یا چند کتابخانه در اجرای برنامه‌های کتابخانه‌ای هستیم که در ارتقاء کیفی و کمی فعالیت‌ها اثرگذار بوده و مایه خرسندی است.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، به اشتراک منابع اطلاعاتی بین کتابخانه‌ها اشاره کرد و افزود: شاهد آن هستیم که کتابداران دلسوز و متعهد در برخی اوقات در صورت عدم وجود کتاب درخواستی مراجعه‌کنندگان در کتابخانه خود، این نیاز مخاطبان را از طریق امانت بین کتابخانه‌‌ای مرتفع می‌نمایند که این موضوع شایان تجلیل است.

 

وی در ادامه با اشاره به عملکرد مطلوب کتابخانه‌های عمومی استان در ترویج فرهنگ مطالعه، اظهار داشت: باید همه مجموعه اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان با هم‌افزایی و تلاش جهادی سعی کنند بر دامنه فعالیت‌های خود بیافزایند تا شاهد انقلاب مطالعاتی در سطح جامعه باشیم.

 

زارعی با بیان اینکه «امیدواریم نسل‌های آتی بیشتر از نسل‌های گذشته اهل مطالعه و کتابخوانی باشند»، خاطرنشان کرد: این امر نیاز به برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف دارد و نقش کتابداران به عنوان طلایه‌داران کتاب و کتابخوانی در این زمینه برجسته و اثرگذار است.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه «برای کسب موفقیت در همه حوزه‌ها نیاز به خرد جمعی است»، به کتابداران توصیه کرد که در کتابخانه‌های خود تیم‌های مشاوره‌ای و کمکی از اعضاء فعال و توانمند کتابخانه تشکیل دهند و از ظرفیت کار گروهی بهره گیرند.

 

وی با بیان اینکه «کارهای برجسته کتابخانه‌ها دیده می‌شوند»، اظهار داشت: اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان از همه طرح‌های مفید و عملی کتابداران حمایت مادی و معنوی می‌کند.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان کتابدارن را سرمایه اصلی و ارزشمند این اداره‌کل دانست و خطاب به کتابدارن خاطرنشان کرد: اعتلای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه تا حدود زیادی به تلاش و همت شما بستگی دارد.

پایان پیام/155

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران برجام ماه رمضان دولت مجلس مساجد انتقال سفارت آمریکا به قدس فلسطین رژیم صهیونیستی کتاب و کتابخوانی استان همدان کتابداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۵۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمامی که کافه کتاب شد

حسینی مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند گفت: به کتابخوانی علاقه زیادی دارم و از هر فرصتی برای خواندن کتاب جدید استفاده می‌کنم و این علاقه سبب شد تا در تابستان ۱۴۰۰ ایده ایجاد کافه کتاب در ذهنم کلید بخورد.

او افزود: پس از تحقیقات متعدد، در مرکز بیرجند شناسی به یک ساختمان قدیمی رسیدم که در گذشته به عنوان حمام استفاده می‌شد و آن را مکانی مناسب برای این کار دیدم.

حسینی اظهار کرد: پس از رایزنی و دریافت مجوز‌های لازم، اقدام به تهیه کتاب‌هایی در حوزه‌های روان‌شناسی و انگیزشی کردم.

بیشتر بخوانید

راه اندازی دومین پاتوق کتاب بزرگ کشور در بیرجند

مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند هدف از ایجاد این کافه کتاب را افزایش آگاهی جامعه و بالا بردن فرهنگ کتابخوانی در شهرستان بیرجند عنوان کرد.

او با بیان اینکه اکنون بیش از هزار جلد کتاب در این مجموعه داریم، تصریح کرد: کافه کتاب پذیرای همه محدوده‌های سنی از جمله کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و میانسالان است تا علاقه‌مندان به کتاب بتوانند از محیط آرام و باصفای این مجموعه برای مطالعه استفاده کنند.

برنامه و ساعت کاری کافه کتاب در مجاورت ارگ بهارستان و در بافت تاریخی شهر بیرجند در مرکز بیرجند شناسی، صبح‌ها از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و بعداز ظهر‌ها ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه