Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@11:43:16 GMT

هر چادر عشایر یک واحد تولیدی است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۷۷۳۷۵

هر چادر عشایر یک واحد تولیدی است

به گزارش ایرنا، عشایر در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی فعالیت مضاعف دارند اما ارتقای سطح دانش و سواد آنان می تواند زمینه‌ساز افزایش بهره وری و توسعه اقتصادی باشد.
بر اساس آخرین سرشماری 10 ساله عشایر کشور در سال 1387، جمعیت عشایری بیش از یک میلیون و 186 هزار نفر در بیش از 213 هزار خانوار است و به جز یک استان، تمام استان‌های کشور دارای جمعیت عشایری هستند که نشانی از پراکندگی مناسب جمعیت بر اساس تنوع اقلیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس آمار سازمان امور عشایری، مقایسه جمعیت استان های کشور طی دوره های 1377 و 1387 نشان می دهد که استان سمنان رتبه اول کشور را در شاخص افزایش سهم جمعیت عشایر نسبت به سایر استان ها داشته است که گویای ظرفیت مطلوب استان در این شاخص است.
عشایر استان سمنان با جمعیت 15 هزارنفری، ظرفیتی هستند که در صورت داشتن دانش لازم می توانند با افزایش تولید و ایجاد بهره وری مناسب در تولید گوشت قرمز و مواد لبنی، در ارتقای ارزش افزوده و رونق اقتصادی در استان سمنان نقش مهمی ایفا کنند.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارتقای سطح سواد و دانش عشایر می تواند بیشترین تاثیر را در افزایش بهره وری در امور عشایر داشته و درآمد اقتصادی آنان را در بخش های مختلف رونق بخشد.
حمیدرضا حسینی با اشاره به رویکرد جدی این اداره کل در زمینه افزایش دانش و ارتقای سطح سواد عشایر در سال 96، خاطرنشان کرد: این اداره کل سه تفاهم نامه با ادارات کل آموزش و پرورش، آموزش فنی و حرفه ای و بهزیستی استان سمنان منعقد کرد.
وی اضافه کرد : ارتقای دانش بومی و مفید برای عشایر هدف اصلی این تفاهم نامه ها به منظور افزایش دانسته ها به منظور رونق‌بخشی به روند کاری عشایر بوده است.
وی تصریح کرد : در قالب این تفاهم نامه ها عشایر استان به میزان چهار هزار و 954 نفرساعت آموزش های مرتبط با امور عشایر را فراگرفتند و این روند آموزش ها در سال 97 با جدیت پیگیری می شود.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان با اشاره به این که سودآوری و اقتصادی کردن روند کاری عشایر اصلی ترین هدفگذاری از ارایه آموزش ها به آنان در قالب این تفاهم نامه هاست، بیان کرد: در این دوره سعی می شود در حوزه های علوم نوین تغذیه، باروری و پرورش دام از طریق آموزش ها بر دانش بومی و تخصصی عشایر اضافه و مطالب مفیدی ارایه شود.
حسینی با اشاره به ارایه تسهیلات مناسب به عشایر با برنامه ریزی دولت تدبیر و امید، یادآور شد: این تسهیلات به ویژه برای تعاونی های عشایری بسیار قابل توجه است و تا سقف 20 میلیارد ریال برای شرکت تعاونی ها و برای هر فرد تا 200 میلیون ریال قابل پرداخت است.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان با بیان این که هر چادر عشایر را باید به عنوان یک واحد تولیدی دانست و مورد حمایت قرار داد، گفت: عشایر بدون وابستگی بیرونی و فقط بر مبنای ظرفیت طبیعت در حال تولید هستند و نقش مهمی در امنیت غذایی و رونق اقتصادی جامعه دارد.
عشایر استان سمنان در سه هزار و 181 خانوار با داشتن یک میلیون و 70 هزار راس دام سبک شامل 65 درصد از کل دام‌های سبک استان سمنان را شامل می شون و سالانه 9 هزار و 330 تن گوشت قرمز به ارزش سه هزار و 600 میلیارد ریال و 6 هزار و 400 تن لبنیات به ارزش 330 میلیارد ریال تولید می‌کنند.
6103/6026
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آموزش و پرورش استان های کشور تغذیه درآمد فنی و حرفه ای موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۷۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان