Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: راه خروج از بیماری مزمن حوزه اجتماعی، استفاده از تمام ظرفیت‌ها است و مردم محور کار هستند و نباید در حوزه اجتماعی نگاه قیم‌مآبانه به مردم داشت و باید تمام سازمان‌ها در این حوزه درگیر شوند.سید حسن موسوی چلک در اولین همایش مددکاری اجتماعی و اخلاق اجتماعی که در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به رصدهای انجام شده و نیازسنجی در حوزه اجتماعی کشور و نیز مقارن شدن روز نامگذاری مددکاری اجتماعی در سال جاری با بعثت پیامبر و فلسفه بعثت ایشان که اتمام مکارم اخلاق است، شعار امسال انجمن مددکاری اجتماعی ایران «مددکاری اجتماعی- اخلاق اجتماعی» تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ۶۰ سالگی حرفه مددکاری اجتماعی در کشور ادامه داد: واقعیت حوزه اجتماعی حکایت از آن دارد که حوزه اجتماعی در شرایط خوبی به سر نمی برد و اگر شرایط حوزه اجتماعی مطلوب نباشد شرایط هیچ حوزه ای مناسب نیست.

موسوی چلک با بیان اینکه  ۲۰۰۰ عنوان مجرمانه در ایران وجود دارد در حالی که میانگین این شاخص در دنیا ۶۰ تا ۹۰ عنوان است،گفت: متأسفانه با داشتن ۸۰ میلیون جمعیت در کشور، مطابق آمار مسئولان قضایی  ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده قضایی در کشور وجود دارد این در حالیست که کشور هندوستان با داشتن بیش از یک میلیارد جمعیت، تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده قضایی دارد.

وی افزود: مطابق آمارهای وزیر دادگستری در تیرماه سال ۹۶، ورودی زندان‌های کشور ۴۵۹ هزار و ۶۶۶ نفر است یعنی ۵۲ نفر به ازای هر یک ساعت. در حالی که در سال ۵۸ این میزان ۱۰ نفر به ازای هر ساعت بود.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با اشاره به اینکه در طول ۴۰ سال گذشته استراتژی‌های درستی برای مدیریت اجتماعی در کشور اتخاذ نشده است، اظهار کرد: حوزه اجتماعی با رویکرد اجتماعی قابل حل است و باید نگاه‌های سیاسی و امنیتی را در این حوزه کنار گذاشت.

وی تصریح کرد: وجود تعداد بالای پرونده‌های قضایی، افزایش طلاق (به ازای هر ۳.۵ ازدواج یک طلاق)، افزایش خشونت خانگی، سالمندآزاری (یکی از سه مولفه مداخلات در حوزه مددکاری اجتماعی) و مسائلی از این دست نشانه ضعف اخلاق در جامعه است.

کمیسر اخلاق فدراسیون مددکاران اجتماعی آسیا - اقیانوسیه همچنین گفت: مطابق آمار وزیر بهداشت به ازای هر ۴ نفر در کشور یک نفر دارای اختلال روانی است و ۶ میلیون افسرده در کشور وجود دارد.

موسوی چلک یادآور شد: مطابق آمار وزارت راه ۱۹ میلیون نفر در کشور در محلات ناکارآمد شهری زندگی می کنند که از حداقل های خدمات عمومی محروم هستند و سال‌ها به عنوان شهروند درجه ۲ قلمداد می شدند و برچسب غیررسمی بر این مناطق زده شده بود.

وی افزود: مطابق آمارهای پلیس راهور ۱۷ هزار نفر در تصادفات سالانه فوت می کنند که بخشی از این تصادفات از ضعف اخلاق در رانندگی ناشی می شود.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با اشاره به آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر در کشور گفت: مطابق آمارها ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار معتاد در کشور وجود دارد که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آنها معتاد دائمی هستند.

وی در ادامه اظهار کرد: آمارها نشان از آن دارد که اخلاق در جامعه ما نهادینه نشده است و حوزه اجتماعی ما، حوزه امنیت ملی ما را تهدید می کند و بعد از حوزه اقتصاد، از حوزه اجتماعی به عنوان دومین مولفه و نگران کننده ترین مولفه در کشور یاد می شود.

موسوی چلک تصریح کرد: بر اساس سرشماری رسمی کشور در سال ۹۵ بیش از ۳ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد که این آمار در سال ۹۰ دو میلیون و ۵۵۳ هزار نفر، در سال ۸۹ یک میلیون ۶۶۶ هزار نفر و در سال ۷۵ کمتر از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود و این بدان معنا است که در یک بازه زمانی ۲۰ ساله جمعیت زنان سرپرست خانوار دو برابرشده است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور متذکر شد: هیچ یک از مولفه های یاد شده نشان از بهبود وضعیت اجتماعی ندارد و باید واقعیت را پذیرفت و سانسور را کنار گذاشت.

وی با بیان اینکه همین امروز هم حوزه اجتماعی ما از مسائل اجتماعی عقب است، گفت: متاسفانه تاکنون سلامت اجتماعی در کشور سنجیده نشده است و شاخص سرمایه اجتماعی که یکی از مهم‌ترین مولفه‌های توسعه و امنیت در هر جامعه ای و موجب افزایش اعتماد و امنیت در جامعه است در پژوهش‌های وزارت کشور بسیار پایین است.

موسوی چلک با اشاره به اینکه فضای اجتماعی ایران باید برای بیان مطالبات اجتماعی و واقعیت‌ها فضایی صادقانه باشد، اظهارکرد: بزرگ شدن نهادها و سازمان‌هایی چون دادگستری، کلانتری، امور زندان ها، بهزیستی و کمیته امداد نشانه ضعف اجتماعی است.

وی افزود: وجود نیروی انسانی سالم و کارآمد بزرگترین سرمایه هر کشوری است و بسیاری از کشورهای توسعه یافته در جهان از این سرمایه به‌درستی سود می برند و متاسفانه ما در حوزه مددکاری اجتماعی از ضعف اخلاق آسیب می بینیم.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در ادامه گفت: با جزیره ای کردن اعتیاد، زنان سرپرست خانوار و دیگر آسیب‌های اجتماعی هیچ گاه نمی توان مدیریت صحیحی بر حوزه اجتماعی داشت در حالی که باید همه اینها را به صورت یک پازل واقعی نگاه کنیم.

موسوی چلک یادآور شد: ما باید روی ۶۰ مولفه اجتماعی دیگر به جز آسیب‌ها کار کنیم تا مردم بهتر زیستن را تجربه کنند و کشور بتواند از شرایط کنونی خارج شود.

وی ادامه داد: امروز شاخص کیفیت زندگی در کشور ما پایین است و این امر موجب ایجاد ناامیدی، بی‌تفاوتی، ضعف مشارکت و فردگرایی و در نهایت تنهایی اجتماعی و جایگزین مولفه‌هایی می شود که موتور محرک کشور است.

کمیسر اخلاق فدراسیون مددکاران اجتماعی آسیا - اقیانوسیه با اشاره به اینکه دین ما دین نشاط و شادابی است، اظهارکرد: از لحاظ شاخص نشاط اجتماعی، ایران در میان ۱۵۷ کشور دنیا رتبه ۱۰۸ را داراست.

وی با توضیح این نکته که نباید از حوزه اجتماعی بهره برداری سیاسی کرد، گفت: ما نتوانسته‌ایم مدیریت جامعی بر حوزه اجتماعی داشته باشیم و سیاستگذاران و ناظران هم در طی سالیان گذشته در ایفای وظیفه مطالبه‌گری خود کوتاهی  کرده‌اند.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران افزود: مدارا، مهربانی و صداقت بخشی از اخلاق است و حوزه مددکاری اجتماعی، حوزه اجتماعی و حتی حوزه امنیتی ما به دلیل ضعف  اخلاق در جامعه در رنج است.

وی در ادامه گفت: تاب آوری اجتماعی با اعتماد شکل می گیرد و باید رویکرد سیاسی را از این حوزه جدا کرد و اگر می خواهیم در حوزه اقتصادی موفق باشیم باید به حوزه اجتماعی بپردازیم.

موسوی چلک در پایان اظهار کرد: اگر در حوزه اجتماعی دیر بجنبیم اوضاع به هم خواهد ریخت. هرکس باید نقش خود را به خوبی ایفا کند و باید  بدانیم مسئولیت‌پذیری بخشی از اخلاق است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: اختلال روانی ایران ستاد مبارزه با مواد مخدر شهروند معتاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۸۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی متن آهنگ مست عشق علیرضا قربانی 

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را♫♪♭

تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را

نفسی یار شرابم نفسی یار کبابم♫♪♭

چو در این دور خرابم چه کنم دور زمان را

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را♫♪♭

تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را

چه خوشی عشق چه مستی چو قدح بر کف دستی♫♪♭

خنک آنجا که نشستی خنک آن دیده‌ی جان را

ز تو هر ذره جهانی ز تو هر قطره چو جامی♫♪♭

چو ز تو یافت نشانی چه کنم نام و نشان را

 

 دانلود آهنگ علیرضا قربانی مست عشق

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را♫♪♭

تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را

مرده بدم مرده بدم زنده شدم زنده شدم♫♪♭

گریه بدم گریه بدم خنده شدم

دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم♫♪♭

ز همه خلق رمیدم ز همه باز رهیدم

نه نهانم نه پدیدم چه کنم کون و مکان را♫♪♭

ز وصال تو خمارم سر مخلوق ندارم

چو تو را صید و شکارم چه کنم تیر و کمان را♫♪♭

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را

تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را♫♪♭

───┤ ♩♬♫♪♭ ├───

 

tags # علیرضا قربانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم