Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه طرح شامل گردشگری هوشمند، اینترنت اشیاء و تاکسی هوشمند در حوزه بخش خصوصی و در راستای هدفگذاری ایجاد یک هزار شغل در حوزه فناوری اطلاعات در کارگروه توسعه دولت الکترونیک با حضور استاندار به تصویب رسید. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵ استانها خراسان شمالی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنوردبه نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدرضا صالحی کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان خراسان شمالی اظهار داشت: از 11 هزار شغل هدفگذاری شده برای سال جاری، یک هزار شغل مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات است که با تصویب سه طرح  با بخش خصوصی امیدواریم زودتر به این هدف گذاری دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد یک هزار شغل در حوزه فناوری اطلاعات استان با سرمایه گذاری 6 میلیارد تومان و در 24 محور می تواند بهترین گام در رسیدن به اشتغال پایدار باشد.

استاندار خراسان شمالی با بیان این که توسعه استان و ایجاد اشتغال باید به موازات یکدیگر مورد پیگیری قرار گیرد، ادامه داد: برای ایجاد اشتغال در صنایع بزرگ به طور متوسط باید برای هر نفر یک میلیارد تومان هزینه شود و این در حالیست که می توان با ایجاد مشاغل ارزان قیمت به خصوص در حوزه خدمات و فناوری های اطلاعات و حمایت ویژه از بخش خصوصی سریع تر به هدفگذاری های پیش بینی شده خود برسیم.

وی تصریح کرد: برای این که بتوان مشکل اشتغال را حل کرد به طور متوسط برای هر نفر باید 30 میلیون تومان هزینه کرد و لذا ایجاد اشتغال در حوزه فناوری برای هر نفر 6 میلیون تومان می تواند ما را سریع تر به مراحل توسعه برساند.

صالحی خاطرنشان کرد: کسب رتبه چهارم استان در کاهش نرخ بیکاری به واسطه حمایت از بخش خصوصی و ایجاد مشاغل ارزان قیمت و ایجاد درآمدهایی برای افراد بدون شغل همچون واگذاری پنل های خورشیدی در قالب طرح برکت آفتاب میسر بوده است.

وی در ادامه سخنان با تاکید بر این موضوع که باید به سمت فناوری های نوین پیش رفت، افزود: در حال حاضر هدف اصلی، ایجاد اشتغال در حوزه خدمات و فناوری های نوین است و باید به سمت دولت الکترونیک پیش رفت.

استاندار خراسان شمالی در ارتباط با طرح گردشگری هوشمند ضمن تایید و تصویب آن اظهار داشت: باید اقداماتی انجام شود تا ورودگردشگر یا مسافر مقصدی به استان را شاهد باشیم.

 صالحی همچنین در ارتباط با طرح اینترنت اشیاء نیز گفت: آمادگی داریم در بخش هایی که زیر مجموعه سیاست های کشوری است، همکاری های لازم را با بخش خصوصی داشته باشیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود در خصوص آخرین طرح مطرح در کارگروه توسط بخش خصوصی اظهار داشت: یکی از وظایف بخش دولتی برای انتقال کارهای اجرایی، فراهم کردن مقدمات کار برای بخش خصوصی است بنابراین ضمن تصویب طرح تاکسی هوشمند باید این طرح با نظارت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری انجام و در کمیته شهر هوشمند نیز مطرح شود.

صالحی تصریح کرد: با وجود این که طرح تاکسی هوشمند در این استان بومی سازی شده اما باید از توانمندی دیگر شرکت ها هم استفاده کرد و نباید این موضوع تنها در انحصار یک شرکت بدون رقیب باشد زیرا اولویت ما ضمن بومی سازی حمایت از رقبا هم می‌باشد.

انتهای پیام/ش

R7719/P1377/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۸۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • زائران آماده اعزام به سرزمین وحی / اعزام زائران خراسان شمالی اواخر اردیبهشت انجام می‌شود
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • شرکت ۹ هزار و ۷۹۲ نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش خراسان شمالی
  • برگزاری آئین دسته‌روی روز شهادت امام صادق(ع) در بجنورد
  • ابلاغ ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر رییس جمهور به خراسان‌شمالی