Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی در این مراسم گفت: شبکه مکاتبات دولت از طریق دفاتر پیشخوان به منظور تکریم ارباب رجوع، کاهش مراجعات مردم به دستگاه های اجرایی، صرفه جویی در مصرف کاغذ راه اندازی شده است.
علیرضا رشیدیان افزود: دولت الکترونیک در شفافیت گردش اطلاعات، در دسترس قرار گرفتن اطلاعات برای مردم و مخاطبان، کاهش فساد، جلوگیری از رانت خواری، شتاب بخشی به امور و انجام کار و کاهش هزینه ها نقش مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: خراسان رضوی در بخش الکترونیکی کردن مکاتبات اداری جزو استان های پیشرو است به طوری که هم اکنون چهار هزار و 201 دستگاه اجرایی و دهیاری در استان متصل به شبکه دولت هستند.
وی گفت: اتصال روستاها به دستگاه های دولتی یکی از مهمترین مزیت های دولت الکترونیک است که باعث کاهش رفت و آمد روستائیان می شود.
رشیدیان افزود: هم اکنون 752 دهیاری در خراسان رضوی دارای اینترنت پرسرعت است و تا خرداد ماه 430 دهیاری در این استان از اینترنت پرسرعت برخوردار می شوند و تا پایان سال جاری نیز 2 هزار و 800 روستا در این استان به روستاهای دارای اینترنت پرسرعت افزوده می شود.
وی با بیان اینکه توسعه زیرساختهای اینترنتی در اشتغالزایی بسیار موثر است، اظهار کرد: در 12 فروردین ماه پارسال با حضور وزیران تعاون و ارتباطات در خراسان رضوی تفاهم نامه ای با 22 شرکت ملی و استانی در حوزه آی.سی.تی منعقد شد که تاکنون 9 تفاهم نامه به طور کامل اجرا شده که باعث 75 میلیارد تومان سرمایه گذاری و ایجاد بیش از 22 هزار شغل در حوزه های مختلف شده است.
وی گفت: به زودی شهرک دوم آی.سی.تی کشور بعد از تهران در مشهد افتتاح می شود و فرصت خوبی برای توسعه اشتغال جوانان ایده پرداز و فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوجود می آورد.
رشیدیان با بیان اینکه توسعه الکترونیک در حوزه های اقتصادی و خدمات می تواند ظرفیت خوبی برای تولید، اشتغال و شفافیت کارهای اداری باشد، افزود: در این بخش شهرداری مشهد نیز فعال شده و ایجاد شهر هوشمند را در دستور کار قرار داده و کارگروه های دولت الکترونیک نیز در شهرستان های استان توسط فرمانداران شکل گرفته است.

*70 درصد مکاتبات در نظام اداری کشور الکترونیکی است
مدیر کل دبیرخانه نهاد ریاست جمهوری و رئیس مجمع دبیرخانه های نظام اداری کشور نیز گفت: تاکنون 48 نشست ملی و استانی نظام اداری الکترونیک و دولت الکترونیک در کشور برگزار شده و هر سال از عملکرد دستگاه های اجرایی هر استان در زمینه الکترونیکی شدن مکاتبات گزارش تهیه می شود.
حسین ملایجردی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در تحقق دولت الکترونیک طی سال گذشته افزود: راه اندازی سامانه رصد با هدف امکان پایش و رصد مکاتبات بین دستگاهی، راه اندازی سامانه شمس با هدف برخوردار شدن کلیه اسناد با شماره یکتا،، راه اندازی سامانه ساد با هدف قرار گرفتن اسناد و مدارک کلی و عمومی برای کلیه دستگاه های اجرایی از جمله این اقدامات بود.
وی اتصال دفاتر پست و پیشخوان به شبکه دولت، ویرایش جدید شیوه نامه مکاتبات اداری، تهیه و تدوین نقشه تحول مکاتبات اداری و انتشار کتاب چارچوب اتوماسیون های اداری را از دیگر اقدامات در جهت تحقق دولت الکترونیک طی سال گذشته برشمرد.
وی اظهار کرد: پارسال 121 میلیون مکاتبه اداری در استانداری ها، وزارتخانه ها و موسسات دولتی کشور انجام شد که از این تعداد 36 میلیون معادل 30 درصد از مکاتبات به صورت کاغذی و 85 میلیون معادل 70 درصد از مکاتبات به صورت الکترونیکی بود.
وی گفت: پارسال 67 درصد از مکاتبات اداری استانها به صورت الکترونیکی انجام شد و استانداری خراسان رضوی با سهم 98.83 درصد از کل مکاتبات، رتبه نخست را از نظر مکاتبات الکترونیکی به دست آورد.
ملایجردی افزود: مکاتبات اداری خراسان رضوی در سال گذشته 123 هزار و 331 فقره بود که از این میزان 121 هزار و 806 فقره به صورت الکترونیکی انجام شد.

*دفاتر پیشخوان دولت 70 هزار شغل ایجاد کردند
دبیر کل کانون دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی نیز در این همایش گفت: دفاتر پیشخوان دولت بدون کمک از دولت، 70 هزار شغل ایجاد کرده اند و امروز از بیشترین ترافیک شبکه ملی اطلاعات برخوردار هستند.
علی فلاح افزود: از 12 میلیون و 437 هزار اشتغال بیش از 10 سال در کشور، هشت میلیون و 703 هزار شعل معادل 70 درصد مربوط به بخش خصوصی است که در این بخش سهم زنان یک میلیون و 200 هزار نفر و سهم مردان هفت میلیون و 497 هزار نفر است.
وی اظهار کرد: رتبه کارآفرینی ایران در سال گذشته 13 درجه ارتقا یافت و به جایگاه هفتاد و دوم در جهان رسید و این مهم با ایجاد کسب و کارهای نوپا از جمله دفاتر پیشخوان دولت محقق شد.
وی گفت: شبکه پیشخوان دولت، شبکه امن ارتباطی را که 200 میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز داشت بدون کمک دولت راه اندازی کرد و اکنون 10 هزار دفتر پیشخوان دولت در کشور در یک شبکه امن بدون اینترنت در حال ارتباط هستند.
فلاح افزود: برای توسعه دولت الکترونیک در کشور باید بین ساختارهای مختلف در حوزه فناوری و سازمانی همگونی ایجاد شود و سهم درآمدی در بخش خصوصی ارتقا یافته و دخالت های دولت به حداقل برسد تا ضریب اشتغال بیشتر شود.
7489 / 6053
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 ارتباطات و فناوری اطلاعات ترافیک صرفه جویی در مصرف فناوری مشهد موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۹۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد وحیدی، وزیر کشور امروز در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: اتباع غیرمجاز باید از ایران خارج شوند، اتباع جدید را نمی‌پذیریم و اتباعی که مجاز هستند و در کشور می‌مانند براساس نیازمندی‌های اعلام شده دستگاه‌ها به نیروی کار، خواهد بود و براین ساس ساماندهی خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اطلس شغلی توسط وزارت کار تهیه شده و استان‌های مختلف براساس نیازشان ارزیابی می‌کنند که در هر استان چقدر به نیرو‌های کار اتباع خارجی نیاز دارند؛ طبیعتاً در سطحی که مورد نیاز هست، در کشور خواهند ماند و مابقی باید به کشور‌های خودشان بازگردند.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که در طول یک سال گذشته چه تعداد اتباع به کشورشان بازگردانده شده اند، گفت: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به کشور‌های خود برگشتند، اما یک اشکالی داریم و اینکه برخی از این افراد از طریق مرز‌ها دوباره وارد ایران می‌شوند لذا دستگاه‌ها مجبور می‌شوند که دوباره آنها را به کشور‌های خود برگردانند. موارد متعددی داریم که از ایران خارج شدند و پس از مدتی مجدد وارد کشورمان شدند.

وحیدی تأکید کرد: قوانین ما کفایت لازم برای برخورد با کسانی که غیر مجاز و برای بار‌ها به کشور می‌آیند را ندارد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به برخورد با کسانی که برای چندمین بار وارد کشور می‌شوند، اصلاح شود تا از طریق قانون بتوانیم مانع ورود آنها به کشور شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه