Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اوباشگری برخی جوانان را ناشی از کم‌کاری‌ها در آموزش و پرورش دانست و گفت: همه حرف ما با آموزش و پرورش این است که چرا برای کاهش آسیب‌های اجتماعی هیچ آموزشی در مدارس داده نمی‌شود.

به گزارش صدای ایران، محمدمهدی تندگویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره چرایی اوباشگری برخی جوانان و راهکارهای این معاونت برای کاهش آسیب های اجتماعی در میان این قشر گفت: پیرامون این مساله چندین بحث مطرح است که معمولا راجع به آن در شورای اجتماعی کشور و جاهای دیگر بحث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من نیز همواره موضوعات خودم را عنوان کرده‌ام، اما بخش اصلی مسائل مربوط به جوانان به آموزش و پرورش برمی‌گردد و اتفاقا درخواست ستاد ساماندهی جوانان، تفکیک حوزه‌های سنی بوده است. یعنی شورای عالی مصوبه‌ای را صادر کند که رنج جوانی از بعد از 18 سالگی باشد و ما سن 18 تا 35 را به عهده بگیریم.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: بخشی از این گروه شامل افراد 15 ساله می‌شود که اصلا در حوزه اختیارات ما نیست و از طرفی آموزش و پرورش متولی مستقیم آن‌ها است و در این سنین هر اتفاقی که بیافتد متولی مشخص موجود است.در واقع هماهنگی هایی که ما باید انجام دهیم بعد از دیپلم گرفتن و برای کسانی است که ممکن است وارد دانشگاه نشوند و هیچ پایگاهی هم نداشته باشد.

تندگویان با اشاره به نقش مهم آموزش و پروش برای حل این مساله توضیح داد: همه حرف ما با آموزش و پرورش این است که چرا برای کاهش آسیب‌های اجتماعی هیچ آموزشی در مدارس ارائه نمی‌شود. بحثی که من مدت‌هاست پیگیری می‌کنم تحت عنوان نخبگان اجتماعی مطرح است یعنی جوانان باید پیش از وارد شدن به دوره جوانی در مدارس مهارت‌های لازم برای زندگی کردن، کسب و کار و.. را یاد بگیرند، اما در آموزش و پرورش چنین آموزش هایی نداریم.

او افزود: ما فقط به فرزندانمان می‌گوییم که درس بخوانند اما بعد از اتمام دوره تحصیلات و گرفتن مدرک هیچ شغلی ندارند. در حالی که ما باید روی پایگاه‌های نخبگان اجتماعی کار کنیم و به فرزندانمان یاد بدهیم که چطور باید با آسیب های اجتماعی برخورد کنند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در خصوص راهکار معاونت برای حل این مساله توضیح داد: یک بحث مهم ما در این زمینه آموزش است، اما شورای سیاست‌گذاری واحدی برای حوزه آموزش‌های اجتماعی جوانان نداریم. آموزش و پرورش جوان را تحویل ما می دهد اما آموزش‌هایی که مد نظر ماست به آن‌ها ارائه نکرده است.

وی گفت: ما حتما باید یک شورای سیاست گذاری آموزش اجتماعی ایجاد کنیم و سرفصل‌هایی از جمله روابط جنسی، آسیب‌های اجتماعی، اشتغال و کسب و کار و ... را در دوره راهنمایی تا دبیرستان به طرق مختلف به نوجوانان آموزش دهیم ضمن اینکه باید مربیانی وجود داشته باشند که بتوانند مشاوره هم بدهند. همچنین باید نحوه مشاوره گرفتن را به بچه‌ها از همین سنین آغاز کنیم.

تندگویان درباره عدم استقبال جوانان از مراکز مشاوره گفت: ما مراکز مشاوره در حوزه ازدواج برای جوانان تاسیس کردیم، ولی چون جوانان در دوران مدرسه مشاوره محور بار نیامده‌اند اصلا به مراکز ما مراجعه نمی‌کنند. حتی دوره هایی رایگان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی دایر کردیم که جوانان به آن مراجعه نکردند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: طرح ما در شورای آموزش استان تهران مصوب شد، آموزش و پرورش هم آن را پذیرفت. ما نیز سرفصل‌هایی که به نظرمان مناسب است و باید در مدارس آموزش داده شود انتخاب کردیم و برای آنها فرستادیم. اما مسائل جوانان هر چند وقت یکبار نیاز به تجدید نظر دارد چون برخی مسائل اتفاقاتی هستند که از قبل رخ نداده اند مثلا خودکشی‌ها و استعمال مواد مخدرهای عجیب و غریب. البته آموزش و پرورش می گوید که به شدت در بحث مربی و آموزش مشکل دارد چون در این سطح و حجم مربی ندارند.

تندگویان در پاسخ به این سوال که سرفصل‌هایارائه شده به آموزش و پرورش چقدر به مرحله اجرا رسیده، گفت: هیچ کدام به مرحله اجرا نرسیده است، در سال گذشته که این بحث مطرح شد ما نامه‌ای نوشیتم و به شواری عاالی انقلاب فرهنگی هم فرستادیم ولی تا آنجایی که من می دانم هیچ کدامشان اجرایی نشده است. ما در این زمینه جایگاه قانونی نداریم و خودمان اقدام کرده‌ایم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: آسیب اجتماعی مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: مهر ماه امسال هزار و ۵۰۵ معلم جدید در آموزش و پرورش کردستان جذب خواهند شد. - اخبار استانها -

هاشم ناظمی‌جلال در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج از جذب یک هزار و 505 معلم جدید در آموزش و پرورش کردستان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر 24 هزار فرهنگی در استان مشغول فعالیت هستند اما در برخی حوزه‌ها دچار کمبود نیرو هستیم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته یکهزار و 200 معلم جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: اول مهرماه امسال نیز از طریق آزمون استخدامی ماده 28 حدود 406 نفر خانم و 759 نفر از آقایان؛ جمعاً 1065 نفر جذب آموزش و پرورش کردستان خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان افزود: 340 نفر هم از طریق دانشگاه فرهنگیان، ورودی‌های سال 99 فارغ‌التحصیل و جذب آموزش و پرورش خواهند شد، امیدواریم با جذب و ورود این معلمان جدید، چالش کمبود معلم مرتفع شود.

رفع مشکل بیمه و حقوق معلمان مدارس غیردولتی

وی با اشاره به توجه دولت به وضعیت معیشتی معلمان؛ درباره رتبه‌بندی معلمان تصریح کرد: به منظور ارتقای کیفیت صلاحیت‌های حرفه‌ای و بهبود معیشت فرهنگیان، رتبه‌بندی معلمان پس از وقفه 11 ساله در دولت سیزدهم اجرا و در این راستا بیش از23 هزار کردستانی شامل این طرح شدند.

ناظمی‌جلال همچنین درباره عملکرد مدارس غیر دولتی عنوان کرد :حدود 8 درصد از دانش‌آموزان استان در این مدارس مشغول به تحصیل هستند و عملکرد و فعایت آنها هم زیر نظر آموزش و پرورش است. این معلمان مشکلاتی دارند که اخیراً در مجلس شورای اسلامی خبرهای خوبی از بهره‌مندی این افراد از مزایای بیمه و حقوق داده شده که پس از تصویب نهایی جهت اجرا ابلاغ و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: امیدواریم با اجرای این قانون، مشکلات معلمان مدارس غیر دولتی استان نیز برطرف شود.

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار