Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نویدادهم، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه از نظر ما بساط برگزاری آزمون‌ها در دوره ابتدایی جمع شده است، گفت: امسال آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی در پایه هفتم، به صورت تستی چهارجوابی که موجب اضطراب می‌شد، برگزار نمی‌شود؛ اگر هم آزمونی برای جذب باشد برای سنجش استعدادهاست.

ایران آنلاین / مهدی نویدادهم با بیان اینکه معتقدیم عملیاتی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری و سند تحول بنیادین در گروی گفتمان سازی و فراهم شدن زمینه‌های اجتماعی لازم است اظهار کرد: ورود رهبری به موضوع تحول در آموزش و پرورش طی دو دهه گذشته بسیار هوشمندانه و کارشناسانه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هشت کمیسیون در شورای عالی داریم که ۱۵ تا ۲۰ متخصص عضو آن هستند. شورای عالی آموزش و پرورش مسئولیت سیاست گذاری را برعهده دارد و به لحاظ جایگاه سازمانی بالاست زیرا رئیس جمهور ریاست آن را برعهده دارد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه «آموزش و پرورش لزوما مقدمه دانشگاه نیست» گفت: آماده کردن دانش آموزان برای ورود به عرصه کار و دانشگاه از جمله اهداف نظام آموزش و پرورش است. در این میان ورود به آموزش عالی و سایه کنکور فعالیت‌های آموزشی را تحت تاثیر قرار داده و مافیای کنکور معادلات را به هم ریخته است. این در حالی است که دانش آموزان باید مهارت‌های زندگی را کسب کرده و برای ورود به زندگی نیز آماده شوند.

نوید ادهم با بیان اینکه برای رسیدن به هدف غایی حیات طیبه که در سند تحول مورد تاکید قرار گرفته است اقدامات خوبی از سال گذشته کلید خورد و مقدمات حذف آزمون‌های آسیب زا در دوره ابتدایی فراهم شد اظهار کرد: امید است موضوع حذف کنکور با همکاری وزارت علوم و مجلس حل شود. انتظار می‌رود در مجلس الزامات قانونی فراهم کنند به گونه‌ای که نتوان این قانون را تفسیر کرد. قانون حذف کنکور دو مرتبه تصویب شده اما هر بار با ادله‌ای به اجرا در نیامده است. 

وی ادامه داد: از نظر ما بساط برگزاری آزمون‌ها در دوره ابتدایی جمع شده و دیگر آزمون‌هایی به شکل قبل نداریم. البته در دوره های متوسطه اول و دوم نیز پیگیر حذف آزمون‌ها هستیم. همانطور که پیش از این هم اعلام شده امسال آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه در پایه هفتم، به صورت تستی چهارجوابی که موجب اضطراب می‌شد برگزار نمی‌شود. اگر هم آزمونی برای جذب باشد برای سنجش استعدادهاست و اکنون کارشناسان ما در حال کار بر روی آن هستند که امید می‌رود سریعتر به سرانجام برسد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید طبق قانون کنکور تا سال ۹۹ حذف شود گفت: ایراداتی به آزمون‌های آموزش و پرورش و استاندارد نبودن آن وارد می‌کنند اما از نظر ما آزمون‌های آموزش و پرورش  معتبرند.  مشکل دیگر این است که قرار بود سازمان سنجش یک سازمان مستقل باشد و منافع هر دو طرف را تامین کند، در صورتی که سازمان سنجش زیر نظر وزارت علوم و بیشتر نگران پذیرش دانشگاه‌هاست.

نوید ادهم تاکید کرد: همه تلاش ما اجرای سند تحول است که در برنامه ششم توسعه و برنامه‌های وزیر هم آمده است. اخیرا یک ساختار مدیریتی برای اجرای سند تحول پیش بینی و ابلاغ شده است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر حفظ و ارتقای شأنیت و جایگاه واقعی معلم و زمان رفع دغدغه‌های معیشتی معلمان عنوان کرد: باید دستگاه‌های تصمیم گیرنده و تخصیص دهنده منابع در این باره پاسخگو باشند. البته شأنیت معلم فقط معیشت نیست و معلمان زیاده خواه نیستند ولی باید حداقل‌های زندگی‌شان تامین شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: البته بودجه آموزش و پرورش در سال‌های اخیر رشد خوبی پیدا کرده ولی فاصله پرداختی به همکاران ما با سایر دستگاه ها هنوز زیاد و معنی‌دار است. معلمان معتقدند همانطور که در این دولت طرح تحول سلامت مورد توجه قرار گرفت، اگر همین توجه به اموزش و پرورش و معلمان شود قطعا اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.

نوید ادهم با بیان اینکه از جمله ماموریت‌های دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی سامان دهی نیروهای ورودی آموزش و پرورش است گفت: دانشجومعلمان با ادبیات سند تحول آشنا می‌شوند. ماموریت دیگر دانشگاه فرهنگیان بروزرسانی اطلاعات نیروهای موجود متناسب با احکام سند تحول در دوره‌های ضمن خدمت آموزشی است. هرچند هنوز همه معلمان با مفاهیم تحول آفرین سند آشنا نیستند.

وی با بیان اینکه قبلا ۳۰۲ هدف برای اجرای سند تحول دیده شده بود گفت: در بازنگری سند این اهداف در ۶۷ مورد فشرده و گنجانده شد و به تصویب رسید که به محض ابلاغ از سوی رئیس جمهور ، باید اجرا شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۶۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شهریه مدارس غیردولتی حامی خانواده‌‌ها هستیم، گفت: سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است همچنین در نوسازی اولویت با مدارس دولتی است.

وی افزود: امسال 19 هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم و حتما باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب‌ماندگی نسبتا طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

خانواده‌ها به مدارس کمک کنند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا دارم که کمک کنند و مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند اگر انجمن اولیا و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش‌بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

وی افزود: امسال طبق قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود و یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، شهریه اضافه به خانواده برگردانده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی معلمان گفت: لایحه پیش‌نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد که بتوانند سفر کنند و تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

وی درباره روند صندوق آوری صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند همچنین قرار است، شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا 80 درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد و 72 هزار و 19 معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود بیست هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است یعنی 90 هزار معلم جدید اگر کل ظرفیت‌ها استفاده شود، اول مهر به مدارس می‌روند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای