Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@00:13:14 GMT

نخل طلای کن به کدام فیلم می‌رسد؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۲۱۳۷۵

نخل طلای کن به کدام فیلم می‌رسد؟

«لازاروی خوشحال»، یک درام سیاه و سفید از لهستان و فیلمی از سینمای کره جنوبی از مهمترین شانس‌های کسب نخل طلای کن ۲۰۱۸ هستند.

به گزارش ایسنا، در هفته اول برگزاری جشنواره کن درام سیاه و سفید «جنگ سرد» به کارگردانی «پاول پالیکوفسکی» کارگردان برنده اسکار لهستانی بیشترین توجهات را معطوف خود کرد، فیلمی در پس  زمینه دهه ۱۹۵۰ میلادی لهستان که در کارگردان به میهن‌پرستی و نژادپرستی در زادگاهش در قالب یک داستان عاشقانه و تراژیک  می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جنگ سرد» روایتگر یک داستان عاشقانه گرم و رازآلود در دوران پس از جنگ جهانی در کشور لهستان میان موسیقی‌دان و یک خواننده جوان است که به عضویت یک گروه موسیقی تحت حمایت کمونیست‌ها درآمده است. «پالیکوفسکی» در سال ۲۰۱۳ با درام سیاه و سفید «آیدا» موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی جوایز سینمایی اسکار شد.

اما در هفته دوم برگزاری جشنواره کن تعداد فیلم‌های قابل‌توجه و تحسین شده توسط منتقدین افزایش یافت که اولین آن فیلم عجیب «داگمن» ساخته «متئو گارونه» کارگردان ایتالیایی بود، فیلمی بر اساس یک داستان واقعی درباره یک نظافتچی سگ که به تدریج وارد رابطه‌ای خطرناک با یکی از تبهکاران شهر می‌شود.

دیگر فیلمی که شانس بالایی برای درخشش در کن امسال دارد؛ «سوختن» ساخته «لی چانگ-دونگ» یکی از کارگردانان محبوب و مورد احترام جشنواره کن است که امسال با اقتباسی سینمایی از داستان کوتاه نوشته «هاروکی موراکامی» به کن بازگشته است. این فیلم درباره اتفاقاتی است که میان سه فرد جوان روی می‌دهد که هر کدام روش خاص زندگی خود را دارند.

با این وجود «پیتر بردشاو» منتقد سینمایی گاردین فیلم «لازاروی خوشحال» ساخته «الیس رورواچر» کارگردان ایتالیایی را دارای بالاترین شانس برای تصاب نخل طلای کن می‌داند. فیلمی مرموز و واقع گرا و تمثیلی از چگونگی سوء استفاده و خیانت به جمعیت روستایی ایتالیا.

«کالبد آسمانی» (۲۰۱۱) و «شگفتی‌ها» (۲۰۱۴) دو فیلم دیگر «رورواچر» بودند که پیش از این در جشنواره کن رونمایی شده‌اند.

پیش بینی گاردین از برندگان جشنواره کن ۲۰۱۸:

نخل طلای بهترین فیلم: لازاروی خوشحال (الیس رورواچر)

جایزه بزرگ هیات داوران: جنگ سرد (پاول پالیکوفسکی)

جایزه هیات داوران: سوختن (لی چانگ-دونگ)

بهترین کارگردانی: متئو گارونه (داگمن)

بهترین فیلمنامه: نوری بیلگه جیلان، ابرو جیلان و آکین آکسو (درخت گلابی وحشی)

بهترین بازیگر مرد: یو آ-ین (سوختن)

بهترین بازیگر زن: ژوانا کولیگ (جنگ سرد)

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام جنگ سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلا یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچ یک از این فیلم‌ ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریبا اکثر آثار اینگونه‌اند.

این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلا یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلا در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در این جا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلا زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

کد خبر 6092816 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم