Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: این وزارت خانه براساس مفاد سند تحول بنیادین و به منظور ایجاد نشاط و شادابی در مدارس و حذف عوامل آسیب‌زا و اضطراب آفرین، با اتخاذ رویکرد جلوگیری از آزمون‌های زاید و توسعه آزمون‌های پیشرفت تحصیلی درپایه‌های دوره ابتدایی و به منظور دور نگه داشتن مدارس و دانش آموزان این دوره از هجوم کتاب‌ها و جزوات کمک آموزشی و با توجه به این که دوره ابتدایی مهم‌ترین دوره تحصیلی از جهت توجه به ساحت‌های شش گانه تربیتی و تعلیم و تربیت متوازن مبتنی بر اهداف و ماموریت‌های نظام آموزشی تصریح شده درسند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، برای پذیرش دانش آموز در پایه هفتم مدارس استعداد‌های درخشان از طریق سنجش هوش و استعداد دانش آموزان پایه ششم ابتدایی و ملاحظات سوابق تحصیلی آن‌ها، در دهه سوم تیرماه اقدام به جذب دانش آموز در کلاس‌های پایه هفتم این مدارس خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمادی افزود: این نظام پذیرش که شیوه نامه آن ظرف هفته آینده به ادارات کل استان‌ها ابلاغ می‌شود از طریق سنجش هوش و استعداد داوطلبان و ملاحظه سوابق تحصیلی آنان بدون آزمون‌های چند گزینه‌ای آموزشی نسبت به غربال گری آنان اقدام می‌کند و ظرفیت کلاس‌های هفتم این مدارس نیز پس از سنجش و انتخاب صاحبان هوش و استعداد برتر و تعیین تعداد دانش آموزان واجد شرایط مشخص خواهد شد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: این نظام پذیرش مبتی بر شناسایی دقیق استعداد و هوش دانش آموزان است و نیاز به شرکت در کلاس‌های آموزشی و یا مهارت‌های تست زنی ندارد.

وی تاکید کرد: همان گونه که می‌دانیم مدارس نمونه دولتی از ابتدا با هدف تعلیم و تربیت ویژه دانش آموزان ممتاز مناطق محروم کشور تاسیس شد و برهمین اساس برای سال تحصیلی ۹۸- ۹۷ مدارس نمونه دولتی صرفا در مناطق محروم کشور اقدام به پذیرش دانش آموز در پایه هفتم خواهند کرد و روش پذیرش دانش آموز برای پایه هفتم مدارس نمونه دولتی نیز بدون آزمون خواهد بود.

وی  افزود:مدارس نمونه دولتی فعال موجود در شهر‌های بزرگ نیز در پایه‌های هشتم و نهم برنامه آموزشی خود را به روال گذشته ادامه می‌دهند، اما برای پذیرش دانش آموز در پایه هفتم آن‌ها آزمونی برگزار نخواهد شد.

ممنوعیت برگزاری آزمون پایه هفتم در مدارس غیردولتی

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت:همان گونه که قبلا تاکید شده است مدارس غیر دولتی نیز برای پذیرش دانش آموز در پایه‌های مختلف تحصیلی حق برگزاری آزمون ورودی نخواهند داشت و سازمان مدارس غیر دولتی بر فرآیند جذب دانش آموز در این مدارس برای جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی نظارت خواهند کرد.

عمادی با اشاره به این نکته که دانش آموزان داوطلب ورود در پایه هفتم مدارس استعداد‌های درخشان، تا نهایی شدن نحوه پذیرش در این مدارس، روال طبیعی ثبت نام در مدارس عادی دولتی یا غیر دولتی مد نظر خود را طی کنند، اظهار کرد: در صورت موفقیت این دانش آموزان در فرایند پذیرش مدارس استعداد‌های درخشان، نسبت به ثبت نام و انتقال آنان به مدارس استعداد‌های درخشان اقدام می‌شود و خانواده‌ها از این رهگذر متضرر نخواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • اعلام زمان امتحانات نوبت دوم متوسطه اول