Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@04:52:01 GMT

حمایت از مالکیت معنوی فرش ایران

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۲۲۸۱۸

حمایت از مالکیت معنوی فرش ایران

خبرگزاری میزان- مدیرکل سازمان جهانی مالکیت معنوی در بازدید از دستباف‌های ایرانی از آمادگی برای حمایت از نام و نشان فرش ایرانی در مجامع بین المللی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، فرانسیس گری با ابراز خرسندی از شناخت دقیق‌تر فرش ایرانی و تنوع و ویژگی‌های آن گفت: آماده‌ایم تا از همه ظرفیت‌های وایپو و معاهدات بین المللی برای پاسداشت دستبافته‌های ایرانی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، مدیرکل سازمان جهانی مالکیت معنوی که با هیأتی از کارشناسان آن سازمان به ایران سفر کرده است به همراه رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، رییس مرکز ملی فرش ایران، رییس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت و برخی از کارشناسان فرش ایران از موزه فرش ایران بازدید کرد.

در این بازدید و گفت و گو‌ها محور‌های درخور توجهی برای پشتیبانی وایپو از فرش ایرانی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به ثبت کنونی ۲۹ منطقه جغرافیایی فرش ایران در سازمان جهانی مالکیت معنوی، برخی ویژگی‌های قابل احصا و مرزگذاری فرش ایران از دیگر کشور‌های تولیدکننده فرش دستباف را برشمرد و افزود: نیازمند آن هستیم که وایپو در رویارویی با رقبایی که به گنجینه طرح و نقشه دستبافته‌های ایرانی دست اندازی کرده و یا از این نام و نشان بهره می‌گیرند یاریگر فعالان فرش ایران باشد.

حمید کارگر همچنین با توجه به خرسندی فرانسیس گری از آشنایی بیشتر با تنوع فرش ایران برای برگزاری نمایشگاهی در مقر وایپو در ژنو به منظور معرفی هرچه بیشتر فرش ایران به هیأت‌های دیپلماتیک و حقوقی دیگر کشور‌ها در ژنو اعلام آمادگی کرد که با استقبال مدیران وایپو رو به رو شد.

در حاشیه این بازدید همچنین درباره استفاده وایپو از تیم کارشناسی و خبره فرش دستباف برای داوری‌های بین المللی در این حوزه بحث و رایزنی شد.

استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌های معاهده لیسبون، چگونگی تجاری سازی نام و نشان‌های ثبت شده مناطق جغرافیایی فرش ایران، برپایی نمایشگاه فرش ایرانی در حاشیه نشست جهانی سالانه وایپو در ۲۰۱۹ و بررسی چگونگی غلبه بر دست اندازی کشور‌هایی که عضو معاهدات حقوقی بین المللی نیستند از مباحث مورد کنکاش در این نشست بود.

شایان ذکر است در حاشیه این بازدید و نشست تخصصی مقرر شد همزمان با بیست و هفتمین نمایشگاه فرش دستباف ایران در شهریورماه ۹۷، کنفرانس ویژه‌ای با رویکرد بهره گیری از توان سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO) در خدمت فرش دستباف ایران و با حضور کارشناسان آن سازمان در تهران برگزار شود.

براساس این گزارش؛ ۱۹۰ کشور عضو سازمان جهانی مالکیت معنوی است و برای همکاری در حوزه تکنولوژی‌ها و نوع عملکرد‌های علمی، ثبت برندها، نام‌های تجاری و نام‌های جغرافیایی، آثار ادبی و هنری فعالیت دارد و براساس معاهدات مختلف بین کشور‌های عضو از آن‌ها حمایت می‌کند؛ همچنین بیش از ۲۵۰ هزار شرکت در سراسر دنیا عضو وایپو هستند.

گفتنی است؛ اکنون ۴۷ منطقه جغرافیایی فرش دستباف به ثبت ملی رسیده و ۲۹ منطقه ثبت جهانی شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرش ایران ثبت جهانی دستباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی ظهر پنج شنبه در بازدید از یک واحد تولیدکننده بزرگ در خاورمیانه گفت: با دقت در شعارهای نوروزی مقام معظم رهبری کاملاً می‌توان دریافت که اقتصاد، تولید ایرانی، حمایت از صنعت و افزایش کیفیت محصولات داخلی چقدر برای معظم له اهمیت دارد و در سال جاری که جهش تولید با مشارکت مردم نامیده شده است همه باید از تولید محصولات با کیفیت حمایت کنند.

مدیرکل استاندارد استان البرز خاطرنشان کرد: در حال حاضر و با رشد کیفی لوازم خانگی ایرانی، این محصولات قابل رقابت در عرصه جهانی هستند و باید نام و برند ایران در تمام بازارهای خاورمیانه، آسیا و اقیانوسیه، اروپا و دیگر کشورهای دنیا بدرخشد.

به گفته وی، با ظفر اخیر سازمان ملی استاندارد ایران که نظام تأیید صلاحیت ایران پس از سه دهه، عضو اتحادیه بین‌المللی تأیید صلاحیت آسیا اقیانوسیه شد، زمینه‌های ورود به بازارهای جهانی و تجارت دنیا در سازمان ملی استاندارد ایران فراهم شده و جهانی شدن امضای استاندارد ایران موجب صرفه‌جویی ارزی برای کشور می‌شود.

کد خبر 6088638

دیگر خبرها

  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • سوپرگل فوتسالیست ایرانی که آسیا را به هم ریخت (فیلم)
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می کنیم
  • بازیان: امروز روز پیشرفت فوتبال ایران خواهد بود
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • امیدواریم پنجم اردیبهشت سرآغاز پیشرفت فوتبال ایران باشد
  • در هوای مهاجرت ۷۰ میلیون ایرانی!/کلاه‌ها را به احترام ایران از سر بردارید/خطر دوقطبی شدن در موضوع تعطیلات
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • یوزهای ایرانی یک‌قدم نزدیک‌تر به جام سیزدهم / خداحافظی ژاپن با قهرمانی آسیا و جام‌جهانی