Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@13:10:38 GMT

افشانی: درآمد شهر باید بدون فشار به مردم تأمین شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۲۳۹۰۴

افشانی: درآمد شهر باید بدون فشار به مردم تأمین شود

به گزارش روز شنبه ایرنا از مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، محمدعلی افشانی در نخستین جلسه کاری با معاونان و مشاوران شهرداری با بیان اینکه برغم تلاش های صورت گرفته، نارضایتی در بین مردم زیاد است بر ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و جلب رضایت آنها از مدیریت شهری به عنوان رویکرد اصلی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی محور برنامه های خود را «شهر زیست پذیر» و «شهروند مشارکت پذیر» ذکر و خاطرنشان کرد: شهر تهران باید به عنوان یک کل در نظر گرفته شود و شعاع تأثیرگذاری و تأثیرپذیری این کلان شهر از مناطق پیرامونی آن، مبنای برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها باشد.
وی با اشاره به اینکه محلات شهر به عنوان سلول های حیاتی شهر، باید جدی گرفته شوند و از این رو، تکیه برنامه-هایمان بر «محله» استوار است، اظهار کرد: مراکز استان ها، نقش استانی دارند در صورتی که تهران به عنوان مرکز ایران از نقش ملی برخودار است.
افشانی با بیان اینکه تنوع قومی در تهران، فرصتی است که می تواند به همگرایی و انسجام ملی کمک کند، تصریح کرد: باید حقوق همه ادیان، مذاهب و اقوام ساکن در تهران را به عنوان شهروندانی که در این شهر زندگی می کنند، پاس بداریم و به همه آنها خدمت کنیم.
وی با اشاره به اینکه بانوان، 50 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند و باید سهم آنها در همه عرصه های اجتماعی، فرهنگی، مدیریتی و اقتصادی دیده شود، اظهار کرد: سهم بانوان در مدیریت شهری بسیار کم است و باید به این حوزه به صورت ویژه توجه کنیم.
افشانی با بیان اینکه مهم ترین کاری که در دوره مدیریتی ام در 4 دهه گذشته انجام داده ام، تهیه و تدوین شناسنامه فنی ساختمان برای کلیه مدارس ایران بوده است، تصریح کرد: باید برای تمامی ساختمان های مهم شهر، شناسنامه فنی تهیه کنیم تا از استحکام آنها در مقابل حوادث اطمینان داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر این، باید نسبت به تهیه شاخص های قابل اندازه گیری برای زیست پذیری کلیه محلات شهر تهران اقدام و در مسیر کاستن از فاصله محله های محروم با محله های برخوردار حرکت کنیم، اظهار کرد: باید به صورت همزمان در کل شهر کار کنیم اما به مناطق کمتر برخوردار، بیشتر توجه کنیم.
افشانی با بیان اینکه لزوم پرهیز از دادن وعده های غیر عملی به مردم، تصریح کرد: مشارکت مردم بر مبنای اعتماد آنها به مدیریت شهری حاصل می شود و اگر اعتماد مردم به شهرداری تهران جلب شود، آنگاه در اداره شهر کمک و مشارکت می کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین معضلات تهران، آسیب های اجتماعی است اظهار کرد: باید تحول را در شهر به تصویر بکشیم، چنانچه دو برنامه مهم رییس جمهوری در سال 97 (توسعه حمل و نقل عمومی و نوسازی بافت فرسوده) به شهرداری باز می گردد.
افشانی با بیان اینکه موضوع اول، توسعه حمل و نقل عمومی است که دو قشر از ظرفیت آن استفاده می کنند، تصریح کرد: یکی، قشر آگاه اجتماعی هستند که با هدف کمک به بهبود کیفیت هوا به حمل و نقل عمومی روی آورده اند و دیگری، گروهی هستند که از داشتن وسیله نقلیه شخصی محروم هستند که باید به هر دو قشر خدمت شود.
وی با اشاره به اینکه توسعه و نوسازی حمل و نقل عمومی را به صورت جدی دنبال می کنیم، ضمن اینکه موضوع هوشمندسازی شهر نیز موضوعی بسیار حیاتی است، اظهار کرد: موضوع دوم، نوسازی بافت فرسوده و ناپایدار شهری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
افشانی با بیان اینکه موضوعاتی همچون حفظ و تملک باغات نیز باید به صورت جدی دنبال شوند، تصریح کرد: اولین و مهم ترین نقطه بروز فساد، عدم حاکمیت قانون است و قانون و عدالت باید مبنای عملمان باشد.
وی با اشاره به خبری که اخیراً در خصوص جذب بدون ضابطه نیروی انسانی در یکی از سازمان های شهرداری تهران منتشر شده است، اظهار کرد: برای جذب و تعدیل نیروی انسانی باید ضابطه داشته باشیم.
افشانی با بیان اینکه هماهنگی و تحکیم ارتباطات با حاکمیت، دولت، مجلس، قوه قضاییه، مردم و رسانه ها ضروری است، تصریح کرد: شعار سال یعنی «حمایت از کالای داخلی» باید مو به مو اجرا شود و مدیریت شهری در جهت تقویت تولید داخلی حرکت خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد امید در جامعه را به عنوان یک هدف مهم در دستور کار مدیریت شهری خواهد بود، اظهار کرد: کارهایی را که انجام می دهیم، بدون بزرگ نمایی و صادقانه به مردم منتقل کنیم و با آنها در میان گذاریم.
تهرام/9353//1348
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آسیب های اجتماعی حمل و نقل عمومی درآمد شهرداری وسیله نقلیه موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر ارشاد: اگر ساخت و ساز حریم تئاتر شهر خوابید به من خبر دهید!
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی