Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:44:47 GMT

فرماندارفاروج: بیمارستان این شهرستان تعطیل نمی شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۲۷۴۹۹

فرماندارفاروج: بیمارستان این شهرستان تعطیل نمی شود

بجنورد- ایرنا- فرماندار فاروج گفت: شایعه وشائبه های مبنی بر تعطیلی بیمارستان این شهرستان با توجه به کاهش سطح خدمات، در بین مردم مطرح می شود اما، نگران تعطیلی تنها مرکز درمانی این خطه نباشید.

به گزارش ایرنا، هادی رجائی نیا شنبه در نشست کارگروه سلامت شهرستان با گلایه از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در خصوص بیمارستان فاروج گفت: یکی از دغدغه های رهبر انقلاب در حوزه سلامت بود که دولت تدبیر و امید با اجرای طرح تحول سلامت توانست به برطرف شدن این دغدغه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اصلا زیبنده نیست با توجه به اقدام بزرگ دولت در حوزه طرح تحول سلامت شاهد کم لطفی ها بی انصافی ها در حوزه خدمات در بیمارستان شهرستان فاروج باشیم .
وی با بیان اینکه برابر قانون یک سری تخصص ها لازمه فعالیت بیمارستان است گفت: حضور نیافتن متخصصان تعریف شده در بیمارستان و سرگردانی مردم در دریافت خدمات و امروز بیا ، فردا بیاها باعث شده مردم برای دریافت خدمات ناگزیر به مراجعه به مراکز درمانی شهرستان های مجاور شوند.
وی گفت: در شرایطی که 70 درصد جمعیت شهرستان روستایی هستند خلل در بعضی حوزه های خدمات رسانی بیمارستان بر هزینه های خانوارها می افزاید.
فرماندار فاروج ارتقای خدمات را از دانشگاه علوم پزشکی مطالبه کرد و افزود: البته اخباری هم مبنی بر اقدامات در حال انجام دانشگاه علوم پزشکی در خصوص بیمارستان شنیده ایم .
وی گفت : امیدواریم متناسب با سطح بیمارستان همه خدمات در این شهرستان و با مطلوبیت بالا به شهروندان ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی آب شرب روستاها دستور کار اصلی این جلسه است گفت:از 82 روستای شهرستان 60 روستا زیر پوشش آبفای روستایی است که امسال این تعداد به 68 روستا می رسد.
مرکز شهرستان 49 هزار نفری فاروج در 90 کیلومتری شرق بجنورد واقع است.
7187/ 6042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كارگروه سلامت شايعه تعطيلي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۷۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود دوغایی مقدم ظهر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سالن اجتماعات مادر بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت این شهرستان از سال ۸۸ آغاز به کار کرد تا سال گذشته زیر نظر مجمع خیرین سلامت کشور فعالیت‌های خود را ادامه می‌داد اما سال قبل به‌عنوان اولین مجمع خیرین سلامت کشوری به‌صورت مستقل و قالبی جدید به ثبت رسید.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان بابیان اینکه این مجمع امروز در قوچان به‌عنوان یک سازمان مردم‌نهاد با اهدافی بزرگ راه‌اندازی شده است، گفت: ساخت مرکز دیالیز، شیمی درمان، بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، سالن همایش‌های مادر، بانک خون و… تنها گوشه‌ای از خدمات خیرین سلامت در این شهرستان به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر این مطلب که خیرین طی سال‌های گذشته وسایل زیادی را به بیمارستان این شهرستان اهدا کردند و همین فعالیت‌ها موجب ارتقای درجه آن و افزایش درآمدها بر اساس تخت روز شده است، افزود: در حال حاضر بودجه بیمارستان به حدود ۱۲ میلیارد تومان رسیده است.

دوغایی مقدم ساخت بیمارستان را یکی از نیازهای ضروری قوچان طی سال‌های گذشته دانست و خاطرنشان کرد: سال‌های قبل ساخت بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی برای این شهرستان درخواست شده بود که مجوز غیررسمی داشت و همین موجب شد تا سال گذشته پیگیری‌هایی برای ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی در این شهرستان صورت بگیرد.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اینکه اهدای زمین ۵ هکتاری توسط یک خیر موجب شد تا اقدامات اولیه برای ساخت این بیمارستان تخصصی در قوچان آغاز شود، افزود: مجوز ماده ۲۰ گرفته‌شده اما هنوز مجوز ماده ۲۳ که بودجه دولتی دارد برای بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی گرفته نشده و رایزنی‌ها برای اخذ آن در حال انجام است.

وی با یادآوری این موضوع که ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ۱۰ سال طول می‌کشد و سه سال اول آن به برنامه ساخت و اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی می‌انجامد، بیان کرد: طی برآوردهای انجام‌شده در اسفند سال گذشته حدود یک هزار میلیارد تومان برای این بیمارستان ۶ طبقه با زیربنای حدود ۲۶ هزار مترمربع نیاز است که اگر بودجه امروز اختصاص پیدا کند تا چهار سال آینده بهره‌برداری صورت می‌گیرد.

دوغایی مقدم ادامه داد: برای این پروژه فازبندی‌هایی در نظر گرفته‌شده است که فاز اول آن ساخت اورژانس است اما هم‌اکنون مرحله خاک‌برداری پروژه در حال انجام است و باید قریب به ۳۶ هزار مترمربع خاک‌برداری انجام شود.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اخذ پروانه سخت پروژه طی روزهای گذشته، بیان کرد: برآورد اولیه برای پایان ساخت تا طبقه هم کف حدود ۴۵ میلیارد تومان بوده که به‌جز آن تاکنون ۵ میلیارد تومان نیز برای طراحی نقشه، آزمایش خاک، خاک‌برداری و… هزینه شده است.

وی بابیان اینکه ساخت بیمارستان تخصصی ۳۲۰ تختخوابی قوچان در حاشیه جاده آسیایی می‌تواند علاوه بر مردم شهرستان و شهرهای هم‌جوار به زائران رضوی نیز خدمت‌رسانی کند، افزود: به‌طورقطع ساخت این بیمارستان و هم‌جواری قوچان با کشور ترکمنستان می‌تواند به فعال بودن توریست درمانی و پذیرش بیماران خارجی نیز کمک کند و درصد بالایی از این بیماران جذب شوند.

دوغایی مقدم یادآور شد: این مجمع در مسیر حرکتی تاکنون به این نتیجه رسیده است که ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی قوچان به‌صورت ۱۰۰ درصدی توسط مجمع خیرین انجام شود و در کنار آن از اختصاص بودجه دولتی هم استقبال می‌کند و در انتظار اخذ مجوز ماده ۲۳ هست.

کد خبر 6088685

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت