Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین تکریم و معارفه روسای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.   به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین تکریم و معارفه روسای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، سرپرست دبیرخانه هیأت امنا، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، روسای ادارات و نهاد‌های مرند، استادان، کارکنان و دانشجویان واحد مرند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: عملکرد و اعمال انسان اگر برای رضای الهی باشد ماندگار و مورد توجه خداوند متعال قرار گرفته و ماندگار خواهد بود. واحد مرند از واحد‌های بسیار بزرگ استان بوده و این حاصل از تلاش روسای قبلی است که به این سطح رسیده است.

عزیز جوانپوربیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و بدون اتکا به بودجه دولتی توانسته به یکی از بزرگترین دانشگاه‌های حضوری جهان تبدیل بشود. این دانشگاه در کشور نخستین دانشگاه در تولید علم و رتبه آن در دنیا ۱۱۱ بوده که توانسته خدمات زیادی ارائه دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از زحمات علی رضایی تشکر کرد و افزود: ان‌شاالله سرپرست جدید واحد مرند با توکل بر خدا و با همکاری اعضای هیات علمی و توانمندی کارکنان و دانشجویان و روسای قبلی واحد مرند را به درجات عالی برساند.

سرپرست سابق واحد مرند هم با ارائه خلاصه‌ای از فعالیت‌ها و اقدامات خود در طول مسئولیت، استفاده از خرد جمعی، عمل به قانون و تاکید بر اصول اساسی دانشگاه را از شیوه‌های مدیریتی ذکر کرد و گفت: در طول این مدت با شایسته‌سالاری و با عمل به قانون توانستیم واحد مرند را مدیریت و به یک واحد عالی در استان برسانیم. اکنون واحد مرند یکی از واحد‌های دانشگاهی نمونه استان می‌باشد.

علی رضایی با توجه به فعالیت‌های حوزه عمرانی، فرهنگی، دانشجویی و افزایش رشته‌های تحصیلی، راه‌اندازی شبکه فاضلاب دانشگاه، سردر ورودی دانشگاه را یادآور شد و گفت: خدا را شاکرم که توانستم به دانشگاه خدمت کنم و این از توجه خداوند متعال بوده است.

وی با یادآوری سوابق علمی و پژوهشی دکتر صادقی افزود: وی یکی از مدیران باسابقه علمی کشور بوده که قبلا رئیس واحد دانشگاه آزاد اسلامی جلفا بوده است. با همکاری و همیاری اعضای هیات علمی و کارکنان و با حفظ وحدت و مدیریت قوی دکتر صادقی، واحد مرند به واحد دانشگاهی عالی و توانمند تبدیل خواهد شد.

محمدحسین صادقی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند نیز با عرض تبریک ۳۱ اردیبهشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم گفت:: از خداوند منان شاکرم که توفیق معلمی در مقام و مسند مسئولیت جامعه علمی و پژوهشی دانشگاهی را به بنده نصیب کرده است و خدا را شاکرم توفیق خدمت را به یکی از بزرگترین دانشگاه‌های استان را دارم دانشگاه محفلی هست برای حل مشکلات و نیاز‌های اساسی هر جامعه بی شک جامعه‌ای موفق خواهد بود که صنعت و جامعه ارتباط تنکاتنکی باهم داشته باشند به شرطی که در حل مشکلات به دانشگاه اعتماد کرد.

محمدحسین صادقی به منویات مقام معظم رهبری در تولید علم اشاره کرد و گفت: باید تولید علم دانشگاه‌ها امری مقدس و عبادت تلقی بشود تولید یعنی شکستن مرز‌های علم و دانشگاهیان خود را به سلاح علم مجهز و مسلح کنند، آن علم توام با ایمان، اخلاص و اخلاق باشد. نه آن علمی که مسیر انحراف باشد و بزرگترین پتانسیل هر جامعه سرمایه نیروی انسانی آن جامعه است ما الحمدلله این سرمایه عظیم را در دانشگاه آزاد اسلامی داریم که با ید با تدبیر از آن استفاده کنیم.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند افزود: اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در کنار تحقیق و پژوهش و ارائه مقالات علمی باید ارتباط تنگاتنگی نیز با صنعت داشته باشد و در این واحد دانشگاهی نیز از این اساتید باتجربه کم نیستند. ما از تجربیات آنان استفاده خواهیم کرد تا اینکه در جهت فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخلی قدم برداریم.

در پایان حکم محمدحسین صادقی از سوی جوانپور قرائت و اهدا و از زحمات علی رضایی قدردانی شد.

صادقی پیش از این رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و عضو کمیسیون دایمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی را در سوابق خود دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد مرند هیات علمی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیدعلی مسعودی رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دایمی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) از انعقاد تفاهم‌نامه این سازمان برای توسعه پژوهش‌های دانشگاهی در زمینه روندهای نوظهور رسانه‌ای خبر داد.

مسعودی با بیان اینکه معمولاً سازمان‌هایی مثل ساترا که کار مهم نظارت را انجام می‌دهند یک روند کاری آرام را جلو می‌برند، گفت: گاهی مواقع رویدادی در جامعه رخ می‌دهد که متاسفانه غالبا هم در چالش‌های تنظیم‌گری هم از نظر مخاطب و هم از نظر تولید کننده مورد حمله قرار می‌گیرد. دلیل این نقیصه هم عدم آشنایی به هنگام ذی‌نفعان با وظایف و اقدامات مهم این نهادهاست.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با تاکید بر اینکه در تمام دنیا رگلاتوری (تنظیم گری) وجود دارد، توضیح داد: ساترا باید خودش را به عنوان تنظیم‌گر معرفی کند و یکی از بهترین راه‌هایی که ساترا می‌تواند با اتکا بر آن خودش را خیلی دقیق معرفی کند، برگزاری نمایشگاه است. مخصوصاً این‌که نمایشگاه برای دانشجوها و استادان دانشگاه بسیار حایز اهمیت است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر جامعه نخبگان درباره این ماجرا توجیه شوند، می‌توانیم به توجیه شدن جامعه و ترویج مشارکت عمومی در حوزه دفاع از حقوق مخاطب و تولید کننده نیز امیدوار باشیم. در واقع تنظیم‌گر خودش با دانش‌افزایی در این زمینه یک نوع سواد رسانه به جامعه اهدا می‌کند. از سوی دیگر همان طور که سکوها در ساترا آموزش می‌بینند و بر حقوق خودشان واقف هستند، مخاطب هم باید حقوق خودش را بداند تا در تولید محتواهای داخلی شاهد ترویج بداخلاقی، بد زبانی و بی‌احترامی به اقوام، مذاهب و فرهنگ‌ها نباشیم.

وی ادامه داد: مخاطب باید برای کنترل چنین مسایلی مطالبه داشته باشد و به کمک تنظیم‌گری بیاید. ساترا یک وظیفه سنگین دارد و باید این وظیفه سنگین را به جامعه معرفی کند و از آن‌جایی حضور در نمایشگاه اهمیت دارد، می تواند این معرفی را برای فرهیختگان جامعه مثل استادان دانشگاه، پژوهشکده‌ها و دانشکده ها انجام دهد.

مسعودی همچنین ضعف پژوهشی را یکی از مهم‌ترین آسیب‌های کنونی حوزه سیاست‌گذاری و اجرا در زمینه آموزش، فرهنگسازی و تنظیم‌گری معرفی کرد و افزود: یکی از کارهایی که من در دانشگاه‌ها کم دیدم، کار روی روندهای جدید به ویژه در مورد تنظیم‌گری است. البته در این زمینه چند رساله دکتری و تحقیق صورت گرفته است اما واقعیت این است که هنوز به آن جایگاه نرسیدیم که بتوانیم در همایش‌ها و تحول سرفصل‌ها از آن استفاده کنیم.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در بخش پایانی صحبت های خود همکاری‌های بین سازمانی برای تولید علم را یکی راه‌های رفع این نقیصه توصیف کرد و گفت: در جلسه‌ای که به تازگی برای تحول در دروس علوم ارتباطات بین برخی دانشگاه‌ها برگزار شده، این مساله که با توجه به وجود نیازهای جدید، ما هم نیاز به دروس و رشته‌های جدید داریم مورد تاکید قرار گرفته است. مثلا به زودی در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره راه‌اندازی رشته رسانه و علوم شناختی را خواهیم داشت. اما برای سایر رشته‌ها و دروس باید اول پژوهش های بسیار زیادی صورت بگیرد تا دستمان برای تولید محتوا و تدریس خالی نماند. تفاهمنامه ای که با سازمان تنظیم مقررات صورت و تصویر فراگیر در این زمینه خواهیم داشت به این هدف کمک خواهد کرد. البته یک ضلع دیگر کار، انجمن سواد رسانه ای است که با مشارکت این دوستان محتوای تولید شده پایش می‌شود و برای بهره برداری بهتر به وزارت علوم ارسال خواهد شد.

کد خبر 6094987 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد