Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@03:12:45 GMT

۸۰ درصد مردم از خدمات طرح تحول سلامت رضایت دارند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۰۹۳۹

۸۰ درصد مردم از خدمات طرح تحول سلامت رضایت دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین قربانی، در واکنش به ارائه آماری از سوی مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی مبنی بر اینکه به ازای هر ۴ نفر یک نفر دارای اختلال روانی است ضمن اینکه در کشور ۶ میلیون مبتلا به افسردگی هستند، افزود: چرا باید این تعداد در کشور دچار مشکلات روحیروانی باشند، بنابراین ما باید استراتژی جدیدی در جهت کاهش این آمار بکار بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بی‌تردید ریشه بسیاری از اختلالات روحیروانی مشکلات اجتماعی، فقر اقتصادی و عدم تناسب امکانات رفاهی با نیاز خانواده‌ها بوده و این موضوعی است که کارشناسان باید مورد آسیب‌شناسی قرار دهند و به ارائه پیشنهاداتی در جهت تعیین راه‌های برون رفت از این معضل بپردازند.

قربانی در مورد اظهارنظر برخی مبنی بر اینکه راه‌های برون رفت از معضل افزایش مبتلایان به اختلالات روحیروانی در طرح تحول سلامت نیامده است، خاطرنشان کرد: قطعا یکی از اقدامات موثر در کشور که به هیچ گروه یا جناح خاصی هم وابستگی ندارد اجرای طرح تحول سلامت است، کما اینکه به ۸۰ درصد مردم خدمات ارائه می‌دهد و در این طرح مصوب شد که ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی به مبتلایان بیماری‌های روحیروانی اختصاص یابد، ضمن اینکه تخت‌های بیمارستانی برای اختصاص به این مهم به ۱۲۶ هزار تخت ارتقاء یافته و این در حالی است که قبل از اجرای این طرح کمتر از ۹۰ هزار تخت برای این بیماران تخصیص یافته بود.

وی یادآورشد: البته به رغم ایجاد زیرساخت‌ها شاید برخی بیمارستان‌ها نتوانستند تخصیص این میزان تخت بیمارستانی به مبتلایان بیماری‌های روحیروانی را لحاظ کنند و این ضعف‌ها وجود دارد، از سوی دیگر مطالبات بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی و مشکلات متعددی که در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد نیز در این مورد مزید بر علت شده است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تاکید کرد: عدم تحقق اختصاص ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی به بیماران روانی در تمام مراکز درمانی به عدم تخصیص منابعی که دولت باید در اختیار مراکز درمانی قرار دهد، برمی‌گردد و این در حالی است که تمام تلاش مجلس این بوده که ۱۰ درصد از هدفمندی یارانه‌ها به حوزه سلامت اختصاص پیدا کند، کما اینکه در قانون بودجه ۹۴ نیز بدان تاکید شده بود، از سوی دیگر وزارت بهداشت هم باید از تمرکززدایی خارج شود، کما اینکه اغلب بیمارستان‌های دولتی و خصوصی با امکانات، در شمال تهران بزرگ قرار دارند.

کد خبر 4301156 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح تحول سلامت محمد حسین قربانی کمیسیون بهداشت و درمان وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو سازمان نظام پزشکی ژنتیک سرطان دیابت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علی اصغر پیوندی افسردگی بیماری های قلبی و عروقی پزشکان کمیسیون بهداشت و درمان سازمان نظام پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محسن میرزائی با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور