Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@00:16:45 GMT

۷ ترفند طلایی برای کاهش سردرد در روزه‌داران

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۲۴۵۱

۷ ترفند طلایی برای کاهش سردرد در روزه‌داران

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،در این مطلب به 7 نکته طلایی برای کاهش سردرد در روزه داران بیان شده است:
 
7 نکته برای کاهش سردرد روزه داران
 
1. معمولا در روزهای روزه داری به دلیل مختل شدن چرخه خواب و بیداری، بعضی افراد دچار سردرد ناشی از کمبود خواب می شوند. از این رو، بهتر است عزیزان روزه دار حتما خواب عصرگاهی را فراموش نکنند تا هم ساعت خواب روزانه خود را تامین کنند و هم مقداری انرژی برای گذراندن ادامه روز تا رسیدن به زمان افطار در بدنشان ذخیره شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
2. گاهی سردرد ناشی از افت قند خون سراغ بعضی افراد روزه دار می آید. این افراد باید از خوردن قند و شکر ساده در وعده سحری خودداری کنند و به جای آن از خرما یا عسل کمک بگیرند.
 
3. اگر سردرد شما به علت کم آب شدن بدنتان در طول روزهای روزه داری است، بهتر است در فاصله بین افطار تا سحر، میوه ها و صیفی هایی مانند خیار، هندوانه، خربزه، انگور، گلابی، انار، سیب، به، آلو و زردآلو را حتما مصرف کنید. مصرف این میوه ها باید حدود 60 تا 90 دقیقه پس از صرف افطاری باشد.
 
بیشتر بخوانید: ۲۰ توصیه طلایی برای تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان
 
4. نوشیدن شربت آبلیموی کم شیرین در وعده سحری یا در فاصله بین افطار تا سحر هم باعث پیشگیری از کم آبی بدن و سردرد ناشی از آن می شود.
 
5. اگر سردرد شما به دلیل کاهش مصرف کافئین در طول روزهای روزه داری اتفاق می افتد، بهتر است چند روز پیش از شروع ماه رمضان، مصرف قهوه و چای را در طول روز کاهش دهید و بدن را به نوشیدن چای کمرنگ یا چای سبز بدون کافئین عادت دهید.
 
6. اگر سردرد شما به دلیل ابتلا به کم خونی است باید درباره روزه گرفتن حتما با پزشک خود مشورت کنید.
 
7. اگر منعی برای روزه داری ندارید، بهتر است برای پیشگیری از سردرد ناشی از کم خونی همراه با وعده سحر و افطار، یک لیوان شربت شیره انگور رقیق شده با آب میل کنید. حواستان باشد گوشت قرمز باید در وعده سحری یا افطاری شما گنجانده شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ترفند طلایی کاهش سردرد روزه داران ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوءاستفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه با افزایش ارسال لینک‌های آلوده، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، رامین پاشایی اظهار کرد: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان افزود: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغ قضائی، سهام عدالت، پرداخت وام و نظایر آن مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنها هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: ارسال و دریافت این پیامک در تمام پیام‌رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن و حتی ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان نیز احتمال دارد.

پاشایی ادامه داد: افراد در صورت مواجه با این پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمام آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند و در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز، شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد است.

کد خبر 750037

دیگر خبرها

  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن