Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وزارت صنعت، معدن و تجارت، در این جلسه چگونگی ممیزی مصرف آب و استفاده از تجهیزات و سیستمهای هوشمند برای مدیریت مصرف آب در شهرکها و نواحی صنعتی نیز با حضور تعدادی از معاونان فنی شرکت شهرکهای صنعتی استانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این نشست فتحعلی محمدزاده معاون فنی سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران و رئیس این کمیته با اشاره به ضرورت ایجاد و تشکیل کمیته ساماندهی مدیریت منابع آب در شهرکها و نواحی صنعتی با موافقت و دستور معاون وزیر و مدیر عامل سازمان، گفت: با توجه به محدودیت های موجود در زمینه تامین آب مورد نیاز واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی و ضرورت اعمال مدیریت در این بخش، اجرای صحیح بخشنامه صادره توسط معاون محترم وزیر و مدیر عامل سازمان در خصوص ساز و کارهای بهبود بهره وری و صرفه جویی در مصرف آب در شهرکها و نواحی صنعتی با هدف بهبود بهره وری و اعمال مدیریت در مصرف آب ضرورت داشته و مورد تاکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گفتنی است در این نشست که با حضور تعدادی از معاونان فنی شرکتهای استانی (که عضو کمیته ساماندهی مدیریت منابع آب سازمان می باشند) برگزارشد، با توجه به دستور کار جلسه تصمیمات زیر اتخاذ گردید:
شاخص های پیشنهادی برای انتخاب واحدهای برتر در زمینه مدیریت مصرف آب مورد بررسی و با اصلاحاتی مورد موافقت قرار گرفت و مقرر شد؛ این شاخص ها توسط معاونت فنی سازمان به شرکتهای استانی ابلاغ شود تا در معرفی واحدهای برتر در این زمینه برای تقدیر در هفته صنایع کوچک سالجاری مد نظر شرکتهای استانی قرار داده شود.
همچنین مقرر شد در اجرای بند 7 بخشنامه ساز و کارهای بهبود بهره وری در مصرف آب،‌ عناوین موضوعات بنرها و پیامک های تبلیغاتی در زمینه صرفه جویی در مصرف آب مورد بررسی و تدقیق قرار گرفت و مقرر شد؛ جهت اعلام به شرکتهای استانی نتیجه به مدیریت محترم روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اعلام گردد.
در این جلسه مقرر شد؛ با اولویت شهرکها و نواحی صنعتی تقاضا محور و دارای تنش آبی نسبت به شناسایی و ممیزی مصرف آب واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی اقدام لازم صورت پذیرفته و برای این دسته از واحدها پیگیری تهیه و نصب کنتور حجمی آب هوشمند لاگر دار در دستور کار قرار داده شود.
همچنین مقرر شد با رعایت قوانین و مقررات مربوطه جهت مصارف آب بیش از ظرفیت قراردادی واحدها و مشترکین آب در شهرکها و نواحی صنعتی نسبت به برنامه ریزی برای اجرای الگوی پلکانی اخذ تعرفه آب بهاء بالاتر برای میزان مصرف بیش از ظرفیت قراردادی اقدام لازم معمول گردد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: جلسه کمیته ساماندهی ممیزی مصرف آب وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۳۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، گفت: باید کارگروه‌های تأمین مالی به همت اتاق‌های استانی تشکیل شود تا زمینه استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی فراهم آید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران، محمد خاکی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، با اشاره به وضعیت نامناسب منابع مالی بانک‌ها و تلاش آنها روی اعطای تسهیلات تکلیفی، پیشنهاد ایجاد کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور را مطرح کرد. این کارگروه‌ها توان هدایت بنگاه‌ها به سمت استفاده بهینه از منابع بازار سرمایه را دارند.

رئیس اتاق خرم‌آباد  ضمن تأکید بر اهمیت نقش بازار سرمایه در تأمین منابع مالی موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی تصریح کرد: در گذشته واحدهای اقتصادی وابستگی خاصی به منابع بانکی داشتند؛ اما امروز ظرفیت‌های بازار سرمایه به حدی است که می‌توان از میزان اینم وابستگی بکاهیم و سراغ روش‌های جدید تأمین مالی برویم.

به اعتقاد او باید از روش‌های سنتی عبور کرد و به کمک شیوه‌های جدیدی که در سطح دنیا رایج است، منابع موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی را تأمین کنیم.

این فعال اقتصادی ادامه داد: چند سالی است که به دلیل شرایط اقتصادی حاکم، سیاست‌های بانک مرکزی به سمت سیاست‌های انقباضی پیش رفته و همین عامل موجب شده تا بانک‌های عمل نتوانند پاسخ‌گوی نیاز بنگاه‌های اقتصادی و حتی پروژه‌های شهرداری باشند. در واقع بانک‌ها تنها تا 80 درصد منابع خود را می‌توانند در قالب تسهیلات بپردازند و از آنجا که سیاست‌های انقباضی مطرح است، مانند گذشته نمی‌توانند در تأمین منابع بنگاه‌ها نقش بازی کنند.

رئیس اتاق خرم‌آباد، متناسب با کم‌رنگ شدن نقش بانک‌ها در پروسه تأمین مالی و از طرفی نیاز مبرم واحدهای اقتصادی به نقدینگی جدید، پیشنهاد داد: کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور و با حضور نماینده یک شرکت کارگزاری، مدیران سازمان‌های دولتی مربوطه، نماینده شهرداری و نمایندگان اتاق شکل بگیرند و در راستای هدایت صاحبان پروژه‌های تجاری و اقتصادی به استفاده از بازار سرمایه، حرکت کنند.

خاکی تصریح کرد: ظرفیت این کارگروه در این است که متقاضیان منابع مالی را در استفاده از بازار سرمایه راهنمایی کنند تا آنها بتوانند از بهترین و مناسب‌ترین روش تأمین مالی بهره ببرند. از طرفی این کارگروه‌ها باید به صورت استانی فعالیت کنند چراکه صنایع و ظرفیت‌های هر استان با استان دیگر متفاوت است.

رئیس اتاق خرم‌آباد تأکید کرد: دبیرخانه این کارگروه می‌تواند در اتاق و ذیل دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استانی، شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • برنامه ویژه کمیته انضباطی برای ساماندهی سکوهای ورزشگاه‌ها
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی