Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تالش،‌ رضوانشهر و ماسال گفت:‌ حجم بسیار زیادی از اعتبارات توسعه روستایی گیلان که می‌توانست به حوزه‌هایی نظیر صنایع‌ دستی اختصاص یابد در طرح‌های بوم‌گردی استان در حال هدررفت است. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸ استانها گیلان نظرات

محمود شکری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ حجم بسیار زیادی از اعتبارات توسعه روستایی استان گیلان که می‌توانست در حوزه‌هایی نظیر صنایع‌‌دستی هزینه شود توسط مسئولان غیربومی آن در طرح‌های بوم‌گردی استان هدر می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تالش،‌ رضوانشهر و ماسال در مجلس با انتقاد از اجرای طرح‌های بوم‌گردی در استان گیلان خاطرنشان کرد:‌ طرح‌هایی که هم‌اکنون تحت عنوان بوم‌گردی در استان گیلان اجرا می‌شوند با سبک زندگی مردم روستا و آداب و رسوم حاکم بر مناطق مختلف کاملاً در تضاد است.

شکری ایجاد رونق اقتصادی در روستاها را مستلزم توجه به ظرفیت‌های هر منطقه خواند و تصریح کر‌د: با توجه به اینکه صنایع دستی جزء عمده تولیدات روستایی گیلان محسوب می‌شود انتظار می‌رفت مسئولان مربوطه نسبت به توسعه این صنعت عملکرد بهتری از خود نشان دهند.

وی با بیان اینکه با موافقت مقام معظم رهبری مبلغ یک و نیم میلیارد دلار به بحث ایجاد رونق اقتصادی در روستاها اختصاص داده شده است گفت: توجه به مسئله صنایع دستی و رونق آن در روستاها با اعطای تسهیلات مورد نیاز باید در دستور کار مسئولان استان گیلان قرار گیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به تولید انواع محصولات باغی در شهرستان‌های تالش،‌ ماسال و رضوانشهر نیز اشاره کرد و افزود:‌ برای ایجاد رونق در این بخش باید ابتدا زیرساخت‌های لازم آن در مناطق مختلف فراهم شود که در سال‌های اخیر اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.

نماینده مردم تالش،‌ رضوانشهر و ماسال در مجلس ایجاد سردخانه‌های نگهداری مرکبات را ضروری خواند و ابراز داشت:‌ در سال‌های اخیر برنامه مدونی برای ایجاد چنین فضاهایی در منطقه انجام شد و هم‌اکنون از لحاظ وجود زیرساخت‌هایی نظیر سردخانه به مرحله اشباع رسیده‌ایم.

شکری به عدم وجود کارخانه‌های فرآوری مرکبات در شهرستان‌های تالش،‌ رضوانشهر و ماسال اشاره کرد و بیان داشت:‌ با وجود تلاش‌هایی که در زمینه جذب سرمایه‌گذار و فراهم آوردن امکان ایجاد چنین صنایعی انجام دادیم تاکنون نتیجه‌ مثبتی در این مورد حاصل نشده است.

وی نقش صنایع تبدیلی در اشتغالزایی و ایجاد رونق اقتصادی در منطقه را ویژه ارزیابی کرد و افزود: ترغیب اتحادیه تولیدکنندگان مرکباتی نظیر کیوی، ‌اعطای تسهیلات و حمایت از سرمایه‌گذاران از جمله برنامه‌هایی است که برای ایجاد کارخانه‌های فراوری در دستور کار قرار دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مشکلات ‌ساخت ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تالش را نیز برشمرد و عنوان کرد:‌ در حال حاضر بخش اداری این مرکز فعالیت می‌کند اما به دلایل مختلف کار ساخت بخش فرهنگی آن شامل سالن اجتماعات و آمفی‌تئاتر تاکنون انجام نشده است.

نماینده مردم تالش،‌ رضوانشهر و ماسال در مجلس با اشاره به اینکه برای تکمیل طرح اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تالش پیشنهاداتی ارائه شده است بیان داشت:‌ برای برون رفت از این مشکل تغییر دستگاه مجری و تفویض اجرای آن به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تالش در دستور کار قرار دارد.

شکری وضعیت راه‌های روستایی شهرستان‌های تالش،‌ رضوانشهر و ماسال را برشمرد و تصریح کرد:‌ در سال‌های اخیر اقدامات بسیار خوبی جهت آسفالت راه‌های روستایی در این مناطق انجام شده است و امیدواریم با آماده شدن زیرساخت‌های لازم کار آسفالت بقیه راه‌ها نیز انجام شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مشکلات موجود در تأسیسات آب شرب روستایی را ناشی از فرسودگی لوله‌های انتقال آب خواند و اظهار داشت:‌ با توجه به وجود رطوبت در استان گیلان عمر لوله‌های آبرسانی حدود 25 سال است در حالی‌که این تأسیسات در شهرستان تالش عمری 35 ساله دارند.

وی 40 درصد شبکه‌های آبر‌سانی شهرستان‌های تالش‌،‌ رضوانشهر و ماسال را فرسوده اعلام کرد و گفت:‌ در سال‌های اخیر اقدامات خوبی برای بهسازی شبکه‌های انتقال آب انجام شد اما با توجه به گستردگی مشکل باید این اقدامات با سرعت بیشتری از سوی مسئولان دنبال شود.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام گمرک ایران، تردد کامیون‌های حامل کالاهای صادراتی و ترانزیتی در مرز آستارا به دلیل نواقص ایجاد شده و خرابی باسکول‌های گمرک طرف مقابل (گمرک آستارای آذربایجان) با کندی مواجه شده است.

با توجه به مشکلات ایجاد شده در طرف آذری خروج کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می‌شود و تعداد کامیون‌های خروجی کاهش یافته است.

طرف آذری قول داده است که ظرف امروز این مشکل حل شود و تردد کامیون‌ها از این گمرک مرزی به روال عادی برگردد.

کد خبر 6093008 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • انشعاب گیری خط دوم آبرسانی سد درودزن به شهر صدرا انجام شد
  • قاچاق چوب با پراید در تالش
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • تردد کامیون‌ ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • بیش از ۱۰۰ همت سرمایه گذاری در گیلان اجرایی می شود
  • باند سارقان سابقه‌دار در تالش زمین‌گیر شدند
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر