Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-27@03:52:49 GMT

آزاد نبودن ساحل ها مشکل بزرگی در رونق گردشگری است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۴۵۱۸

آزاد نبودن ساحل ها مشکل بزرگی در رونق گردشگری است

به گزارش پارس نیوز، 

 روزبه میرزایی، عضو هیئت علمی گروه جهانگردی دانشگاه مازندران در نشست کارگروه گردشگری و صنایع دستی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با اشاره به این که در سال های گذشته طرح های زیادی در حوزه گردشگری اجرا شده است، گفت: ما باید در ابتدا وضع موجود گردشگری را به صورت واقعی نشان دهیم و سپس به دنبال نوشتن طرح جامع آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که طرح جامع گردشگری کشور در فاز پیش نویس گزارش نهایی باقی ماند و منتشر نشد تا بر مبنای نقد قرار بگیرد، اظهار کرد: بر اساس طرحی که مورد نقد قرار نگرفت، مباحث مربوط به گردشگری استان و شهرستان ها نوشته شد.

عضو هیئت علمی گروه جهانگردی دانشگاه مازندران تصریح کرد: باید در ابتدا بدانیم گردشگری چه وضعیتی دارد و بر اساس حدس و گمان سخن نگوییم. در مرحله نخست، ارائه اطلاعات صادقانه از اهمیت فراوانی برخوردار است. به عنوان مثال آزاد نبودن ساحل ها مشکل بزرگی در رونق گردشگری است.

خاطرنشان کرد: در بحث رونق گردشگری طرح های مختلفی نوشته شده که تمامی آنها کپی است و این کارگروه نباید به آن شکل برخورد کند.

عضو هیئت علمی گروه جهانگردی دانشگاه مازندران با بیان اینکه ساحل، پس کرانه ساحل و جنگل در مازندران دچار چالش های فراوانی است افزود: مشکل اصلی گردشگری دقیقا دانشگاه است چرا که در بخش اجرایی اصلا به دانشگاه توجه نمی شود.

سرمایه‌گذار بر روی ذائقه گردشگران کار نمی‌کند

همچنین مدرس دانشگاه و فعال حوزه گردشگری گفت: امروز گردشگر می‌خواهد در خانه بکر روستایی، بهترین امکانات را داشته باشد اما سرمایه‌گذار بر روی ذائقه گردشگران کار نمی‌کند و همین بوم گردی را به یک معضل تبدیل خواهد کرد.

مهدی رمضان زاده، رئیس کارگروه تخصصی گردشگری و صنایع دستی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با اشاره به اینکه در بخش گردشگری چالش‌های فراوانی وجود دارد که برای رفع آنها نیاز است در ابتدا مستندسازی صورت بگیرد، اظهار کرد: مردم این چالش‌ها را می‌بینند و پنهان کردن آن ایده خوبی نیست.

وی با بیان این‌که برای رفع مشکلات بخش گردشگری، اداره‌های مربوطه چالش های خود را در اختیار کارگروه گردشگری و صنایع دستی قرار دهند، گفت: یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید در کارگروه گردشگری به آن اشاره و توجه کرد پیوند میان کشاورزی و گردشگری با حفظ کشاورزی است.

رئیس کارگروه تخصصی گردشگری و صنایع دستی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، با تاکید بر این که طرح حفظ کشاورزی و رونق گردشگری باید به صورت پایلوت در یک نقطه آغاز شود، اظهار کرد: گردشگری یک بخش میان رشته‌ای است و باید تمامی افرادی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با آن سروکار دارند وارد شوند.

تغییر ذائقه گردشگران از حضور در هتل به بوم‌گردی

عبدالرضا سنگاری، معاون حفاظت امور اراضی استان مازندران-نوشهر نیز در این جلسه با اشاره به این که چالش های فراوانی در حوزه های مختلف گردشگری و محیط زیست وجود دارد، خاطرنشان کرد: گروهی که در حوزه گردشگری به دنبال سرمایه‌گذاری است، باید تضمین دو طرفه داشته باشد اما برخی اوقات قوانینی در این حوزه وجود دارد که سرمایه‌گذار را در پروسه‌ای نگران کننده قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه باید برای ورود یک سرمایه‌گذار سازوکار مشخصی وجود داشته باشد، تصریح کرد: در حریم دریا و در 60 متر به هیچ عنوان اجازه ساخت و ساز نمی‌دهیم، اما پس کرانه‌ای در حوزه گردشگری در نظر گرفته می‌شود تا سرمایه گذار برای سرمایه گذاری تضمین داشته باشد.

معاون حفاظت امور اراضی استان مازندران-نوشهر در ادامه با اشاره به این که گاهی اوقات پس از دریافت تسهیلات، سرمایه‌گذاری به نتیجه نمی رسد، خاطرنشان کرد: در جنگل با توجه به طرح تنفس نیاز به مشارکت مردمی داریم.

سنگاری با بیان این که در بخش های مختلف کشاورزی، گردشگری، آبزیان، سازمان منابع طبیعی و جنگلداری آماده برای توسعه و حفاظت از منابع طبیعی است، گفت: ذائقه گردشگران در مازندران به سوی بوم گردی و طبیعت گردی جهت گرفته و از هتل فاصله گرفتند.

وی با اشاره به این که یکی از مهم‌ترین مشکلات غرب استان، اراضی رها کردن اراضی کشاورزی در بالادست به دلیل مقرون به صرفه نبودن است، تصریح کرد: با وجود این مسائل، این ظرفیت در غرب استان مازندران وجود دارد تا با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای عرصه هایی که برای گردشگری مناسب است با حفظ عرصه و عدم تفکیک، آن را در چارچوب گردشگری تعریف کنیم.

معاون حفاظت امور اراضی استان مازندران-نوشهر با تاکید بر این که باید به قوانین حوزه گردشگری احترام گذاشت، خاطرنشان کرد: 144 کیلومتر ساحل غرب استان ظرفیت خوبی برای رشد گردشگری دارد.

سنگاری با بیان این که سرمایه گذاری در عرصه گردشگری می تواند جای امنی باشد، گفت: در گردشگری امنیت روحی و روانی بسیار موثر است.

وی با اشاره به این که یکی از چالش‌های گردشگری این است که در تعطیلات مردم باید فقط زباله گردشگران را جمع آوری کنند، اظهار کرد: رسانه ها باید در حوزه بهداشت توریست تبلیغات کنند.
انتهای پیام

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: عضو هیئت علمی گردشگری و صنایع دستی گردشگری گردشگری استان جنگل صنایع دستی مشکلات کشاورزی معاون محیط زیست ساخت و ساز سرمایه سرمایه گذاری تنفس منابع طبیعی حفاظت از منابع طبیعی طبیعت استان مازندران رشد روحی و روانی تعطیلات زباله رسانه تبلیغات گردشگری پارس ساحل رونق پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۴۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد

هرمزگان-جام جم انلاین- مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی از سازمان منطقه آزاد قشم به سکانداری عادل پیغامی به عنوان منطقه آزاد اول و برتر در حوزه اقتصاد تقدیر کرد. 

به گزارش  روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، براساس ارزیابی عملکرد شاخص های اقتصادی سال ۱۴۰۲ حوزه های مختلف مناطق آزاد، منطقه آزاد قشم در حوزه موضوعات اقتصادی (سرمایه گذاری، تولید و صادرات) حائز رتبه اول و برتر در همایش ملی تمامی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی شد.

حجت‌ الله عبدالملکی در همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس در حال برگزاری است با اهدای لوح از زحمات عادل پیغامی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به منظور ارتقای شاخص های اقتصادی جزیره تقدیر کرد.

 

بنابراین گزارش، افزایش صادرات و صادرات مجدد، به بیش از ۵۰۵ میلیون دلار، تراز تجاری مثبت ۳۱۳ میلیون دلاری، رشد صدور و تمدید ۲۰ درصدی مجوزهای سرمایه گذاری، رشد حجم سرمایه‌گذاری در شیلات و کشاورزی به میزان ۱۰۰ درصد، رشد ۱۱ درصدی تعداد ثبت شرکت‌ها، رشد حمل و نقل و ترانزیت به نسبت تردد خودرو و مسافر به میزان ۲۷ درصد، رشد اشتغال ۲۵ درصدی ایجاد شده در واحدهای صنعتی، عقد قرارداد تحویل ۸۰ قطعه زمین برای فعالیت‌های صنعتی از جمله مهمترین دستاوردهای اقتصادی منطقه آزاد قشم در سال گذشته است.

با برنامه ریزی صورت گرفته تلاش می شود این رویکرد مطابق با شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" و با بکارگیری توان فعالان اقتصادی این جزیره ادامه یابد.

 

دیگر خبرها

  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود