Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، سید هادی حسینی، معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته، 29 اردیبهشت‌ماه در مراسم تودیع و معارفه مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و ادبی شیراز گفت: انتظاری كه از شیراز داریم این است كه مددكار فرداهای كشور به لحاظ فرهنگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام مدیران،‌ دغدغه فرهنگی داشته باشند
وی با بیان اینكه یكی از آرزوهای ما این است كه تمام مدیران ما دغدغه فرهنگی داشته باشند، افزود: ما می‌خواهیم اگر قرار است برنامه فرهنگی در شیراز برگزار شود، مدیر ما چراغ آن برنامه باشد.
حسینی با یادآوری اینكه شیراز شهر بزرگی است كه از همه جای آن فرهنگ و هنر می‌بارد، لذا كسی كه مدیریت ارشاد فارس را به عهده می‌گیرد باید مدیر قوی باشد، از هنرمندان فارس خواست تا در كنار مدیر ارشاد قرار گرفته و او را یاری دهند تا جایگاه خود را داشته باشد.

از همه تفكرها استفاده كنیم
معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از هم‌اكنون به مدیركل ارشاد فارس دستور می‌دهد كه باید نهایت تلاش خود را به كار گیرد و از همه تفكرها استفاده كرده و گروه‌های مختلفی تشكیل دهد چرا كه یك چشم ما در وزارت ارشاد برای آینده فرهنگ و هنر كشورمان به شیراز است.
وی، هنرمندان را سرمایه كشور توصیف كرد كه باید از ظرفیت آن‌ها به نحو مطلوب استفاده شود، گفت: هنرمندان مدیر ارشاد ما را یاری دهند تا شادابی و سرزندگی و برازندگی برای كشورمان در شیراز باقی بماند.

به لحاظ فضاهای فرهنگی در كشور دچار فقر هستیم
حسینی با بیان اینكه در دیداری كه با استاندار فارس داشتم ایشان هم قول دادند كه به خانواده فرهنگ و ادب شیراز كمك كنند، گفت: در شیراز و استان فارس فضاهایی ساخته شده است اما متأسفانه به لحاظ فضاهای فرهنگی در كشور دچار فقر هستیم و در شیراز هم همین‌طور اما نمی‌توان شیراز را با جمعیت شیراز یا ایران دید بلكه باید شیراز را با علاقه‌مندان فرهنگی نگاه كرد كه از سراسر دنیا به اینجا می‌آیند و ما باید در این شهر مكان‌هایی داشته باشیم تا از سراسر دنیا اینجا بیایند و از برنامه‌های بین‌المللی استفاده كنند.

شیراز می‌تواند پایتخت عرصه ادب جهانی و بین‌المللی باشد
معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأكید بر اینكه شیراز می‌تواند پایتخت عرصه ادب جهانی و بین‌المللی باشد، گفت: كسانی را نگاه كنید كه نگاهشان به فرهنگ درست باشد و این اتفاق در شیراز افتاده است ولی این كافی نیست.
وی همچنین از شهرداری و شورای شهر شیراز نیز درخواست كرد تا نگاه فرهنگی خود را متوقف نكرده و به حوزه فرهنگ و هنر كمك كنند.

جامعه هم به گریه هم به خنده نیاز دارد
حسینی در ادامه به بیان نكاتی درباره نشاط اجتماعی پرداخت و گفت: نمی‌توانیم همیشه تعزیه برگزار كنیم چرا كه همه 12 ماه سال محرم و صفر و عزاداری نیست؛ چنانچه ائمه اطهار نیز گفته‌اند كه شیعیان ما در شادی ما شاد و در حزن ما عزادارند؛ جامعه نیاز به نشاط دارد، همان‌طور كه نیاز به گریه دارد به خنده هم نیاز دارد چرا كه انسان چند وجهی است.

ما نشاط را از نوع حلال می‌خواهیم
معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال بر این نكته تأكید كرد كه البته ما نشاط را از نوع حلال می‌خواهیم آن هم از جنس مسلمان شیعه و سنی.
وی مردم را سرمایه‌های عظیم كشور توصیف كرد و گفت: مردم ایران در برهه‌های مختلف اعم از 22 بهمن، روز قدس، 13 آبان و غیره حضور می‌یابند و از نظام خود حمایت می‌كنند لذا باید به همه سلیقه‌ها احترام بگذاریم.

تبیین مشكلات حوزه فرهنگ
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینكه حوزه فرهنگ دارای سه مشكل اساسی است، گفت: نخستین مشكل آن ساختاری است و ساختار نهادها و تشكل‌های ما درست نیست و باید درست شود؛ در كشور ما یك مجوز در استانی برای اجرای موسیقی صادر می‌شود ضمن اینكه متن موسیقی و خواننده را هم تأیید می‌كنیم اما رئیس اداره ارشاد شهرستان به زندان می‌رود در صورتی كه هر كسی باید مطابق با جرمش مجازات شود.

اصلاح ساختار فرهنگی موجب اشاعه فرهنگ ایرانی ـ اسلامی می‌شود
وی از بخش خصوصی و نهادهای غیردولتی خواست تا وارد عرصه فرهنگ شده و راه خود را باز كنند و ادامه داد: اگر ساختار را درست كنیم راه برای اشاعه فرهنگ غنی ایرانی ـ اسلامی گسترش می‌یابد.
معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشكل دیگر را كمبود منابع فرهنگی برشمرد و گفت: تنها یك سیزدهم بودجه‌های فرهنگی در اختیار ماست اما به لحاظ پاسخگوی ما باید همیشه پاسخگو باشیم به عنوان مثال اگر كسی در خیابان كاری انجام دهد، مسئولیتش به عهده ماست اما منابعی به ما داده نمی‌شود.

زمانی كه می‌خواهیم به فرهنگ رسیدگی كنیم می‌گویند پولی نداریم
وی گفت: انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود چرا كه گمان می‌كردیم فرهنگ ما غنی است و نیاز به سرمایه‌های صنعتی، كشاورزی و غیره داریم و به سراغ این موارد رفتیم اما در آنجا به هیچ‌جا نرسیدیم اكنون فهمیدیم اگر بخواهیم در سایر عرصه‌ها رشد كنیم حتماً باید فرهنگ خوبی داشته باشیم اما زمانی كه می‌خواهیم به فرهنگ رسیدگی كنیم می‌گویند پولی نداریم.
حسینی در ادامه باز هم ظرفیت‌های شیراز را یادآور شد و گفت: شیراز به خاطر تنوع قومیتی و جمعیتی كه دارد می‌تواند به حوزه اقوام و آئین‌های سنتی به ما كمك كند لذا هر روز به مناسبت‌های مختلف این آئین‌های سنتی اجرا شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فرهنگي كمبود فضاهاي فرهنگي توديع و معارفه مديركل ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۵۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی «کوه نور» و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، اظهار کرد: تلاش ما این بود که قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف، ادامه داد: امنیت و آرامش امروز ما مرهون همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه تجلی دادند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به گذشت ۸۸۸ روز از دوران خدمت خود در این مجموعه افزود: همت همه همکارانم در این مجموعه، ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به سه میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار از تله کابین صفه استفاده کردند.

وی با تشکر از مجموعه هیئت مدیره این مجموعه گفت: هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

ساکت بیان داشت: هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» بوده است و باید در این مسیر حرکت می‌کردیم، از این‌رو در گام نخست استاندارد سازی سازه‌ها انجام شد، در گام دوم بهینه‌سازی صورت گرفت و تلاش شد شایسته مردم دیار نصف جهان ظرفیت‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هماهنگی با اداره کل استاندارد و میراث فرهنگی و با همکاری و هماهنگی فراجا طرح‌ها با هدف طبیعت دوستی انجام شد و امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اضافه کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

کد خبر 749194

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود