Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@16:29:37 GMT

تأسیس شرکت‌های کوچک و متوسط گردشگری

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۹۰۳۸

تأسیس شرکت‌های کوچک و متوسط گردشگری

یک مدرس دانشگاه گفت: هزینه فرصت گردشگری در مناطقی مانند لرستان، اندکی نزدیک به صفر است.


علیرضا دریکوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت توسعه صنعت گردشگری در این استان، با اشاره به اینکه رایج‌ترین الگوی مورد استناد در اغلب مطالعات مرتبط با جاذبه‌های گردشگری، الگوی پیشنهادی سازمان جهانی گردشگری است، اظهار کرد: این الگو جاذبه‌های گردشگری را به سه نوع طبیعی، فرهنگی و تاریخی و جاذبه‌های انسان‌ساخت تقسیم‌بندی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه لرستان به لحاظ جاذبه‌های گردشگری در هر سه مورد از الگوی فوق، از جاذبه‌های درخوری بهره‌مند است، ادامه داد: با این وجود سال‌هاست که این استان با مشکل بیکاری دست و پنجه نرم می کند و آمار بیکاری آن همچنان بالاست و تجربه‌های شرکت‌های بزرگ و کوچک و تسهیلات بنگاه‌های کوچک و زودبازده را نیز در کوله‌بار خود دارد.

دریکوند افزود: اما یکی از قابلیت‌های قابل اتکا به منظور درآمدزایی و اشتغال، جذب گردشگران داخلی و خارجی برای بازدید از استان و در لوای آن کسب درآمد و ایجاد شغل‌های مرتبط است.

این دانشجوی دکترای تخصصی کارآفرینی گفت: برای تبدیل قابلیت و توانمندی‌های بالقوه می‌توان با رونق صنعت گردشگری و تأسیس شرکت‌های کوچک و متوسط گردشگری از این ظرفیت بالقوه استفاده کرد.

دریکوند با تأکید بر اینکه هزینه فرصت گردشگری در مناطقی مانند لرستان، اندکی نزدیک به صفر است، ادامه داد: ضمن اینکه هزینه ایجاد شغل در حوزه گردشگری کمترین هزینه را نسبت به صنعت و گردشگری دارد.

این مدرس دانشگاه علمی کاربردی لرستان افزود: تبدیل قابلیت‌های گردشگری نیازمند تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی در کنار نیروی انسانی دارای مهارت و تفکر کارآفرینانه است که این فقر مهارتی در بین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز دیده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مهارت کارآفرینی جهت بهره‌گیری قابلیت‌ها یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی استان لرستان است که باید نسبت به حل آن راه حل اندیشید.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها

استاندار لرستان گفت: کارکنان شهرداری مامور در سایر دستگاه ها باید ظرف یکسال با ایجاد شغل به دستگاه محل خدمت خود شهرداری بازگردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت در جلسه با شوراهای اسلامی و شهرداران استان اظهار داشت: تورم نیروی انسانی یکی از مهمترین معضلات شهرداری‌هاست و باید نیروهایی که توسط شهرداری ها جذب سایر ادارات شده  و مامور هستند باید ظرف یکسال با ایجاد شغل به بدنه شهرداری برگردند.

وی با بیان اینکه شوراها پل ارتباطی دولت و مردم هستند و می توانند زمینه ی مشارکت مردم را در حکمرانی با دعوت و تشویق آنها به وجود آورند افزود: هرجا از حضور و مشارکت مردم در امور اقتصادی، عمرانی و تولیدی غفلت شد به شکست منتهی شد.

استاندار لرستان با اشاره به این موضوع که شهرداران و شهرداری ها مسئول ایجاد نشاط اجتماعی فردی و عمومی هستند، گفت: تمامی اقدامات شهرداری ها از جمله ایجاد فضای سبز، ایجاد نماهای شهری، کاهش ترافیک و تنظیف زمینه ساز نشاط فردی و اجتماعی هستند.

شفقت تاکید کرد: در شهرهای کوچک باید شرایطی فراهم شود که باعث تشویق مردم برای مهاجرت به آنها شوند.

وی همچنین درباره نقش شهرداری‌ها در گردش اقتصادی داخل استان گفت: با توجه به ازدیاد پروژه‌های خرد در شهرداری‌ها جهت گردش مالی در داخل استان برای اجرای آنها از پیمانکاران بومی استفاده شود.

استاندار لرستان با بیان اینکه  شوراها محل مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند، عنوان کرد: آبخیزداری و آبخوانداری در مناطق سرچشمه  ایجاد سیل باید توسط دستگاه‌های مربوطه انجام شده و در شهرهایی مانند خرم‌آباد و پلدختر که رودخانه‌ها از میان شهر عبور می‌کنند باید تعاملات لازم با دستگاه های ذیربط انجام شوند.

وی با اشاره به نقش مهم نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس شورای اسلامی به جهت تدوین قوانین محرومیت‌زدایی در این شهرها گفت: نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس می توانند با تشکیل فراکسیون‌های لازم قوانینی را در جهت ایجاد زیرساخت‌ها و محرومیت‌زدایی از این شهرها تدوین کنند.

در این جلسه شهرداران و شوراهای اسلامی شهرهای مختلف استان مشکلات و نقطه نظرات خود را در برنامه های پیشرو تشریح کردند.

انتهای پیام/645/.

دیگر خبرها

  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری