Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون استان خراسان جنوبی  از ارسال  نخستین محموله پلاسما برای تهیه فرآورده های خونی ارز این استان به کشور اتریش خبر داد. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۴ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد رضا عاملی ظهر امروز در مراسم ارسال نخستین محموله پلاسما به کشور اتریش اظهار داشت: این محموله با 4 هزار و 500 واحد پلاسما به دلیل نبود شرکت پالایش گر در ایران برای تهیه فرآورده های انعقادی خون، به کشور اتریش ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: به دلیل استفاده  20 درصدی از پلاسمای تولید شده در استان، پلاسمای مازاد بر مصرف ازسال گذشته تاکنون جمع آوری، و برای تهیه فاکتورهای خونی همچون ایمونوگلوبین یا فاکتور 8 ، فاکتور 9 و سایر فاکتورهای انعقادی  به کشور اتریش فرستاده شده است.

مدیرکل انتقال خون استان خراسان جنوبی  گفت: خونهای ارسال شده بعد از تهیه فرآورده های انعقادی خون ، به صورت فرآورده برای استفاده بیماران به کشور برگشت داده می‌شود.

مدیرکل انتقال خون استان  خراسان جنوبی افزود: شرکت اکتافارمای اتریش و وزارت بهداشت اتریش مجوز ارسال پلاسما به کشور اتریش را  سال گذشته با توجه به ارزیابی فرآیندهای انتقال خون استان صادرکرده است.

عاملی  با دعوت از مردم خراسان جنوبی برای اهدای خون در ماه مبارک رمضان  اظهار داشت:: با توجه به کاهش 50 درصدی مراجعه کنندگان به مراکز خونگیری و نیاز بیماران استان به خون، از تمامی گروههای خونی دعوت می شود برای اهدای خون به مراکز خونگیری در شهرهای بیرجند و طبس مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در قبل از ماه رمضان به طور میانگین 60 واحد خون به صورت روزانه اهدا شده بیان کرد: در این ماه به دلیل کاهش مراجعه کنندگان، این میزان به نصف کاهش یافته است.

مدیرکل انتقال خون استان  خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون 4 هزار و 144 نفر به مراکز خونگیری استان مراجعه کردند گفت: از این تعداد، 3 هزار و 312 نفر موفق به اهدای خون شدند

عاملی با بیان اینکه در این مدت، 28 واحد پلاکت خون هم اهدا شد خاطرنشان کرد: بیشترین گروه خونی اهداشده O مثبت با 999 واحد خون و کمترین گروه خونی اهدا شده AB منفی با 36 واحد خون بوده است.

وی افزود:مرکز خونگیری قائم واقع در میدان جانبازان بیرجند همه روزه صبح ها فعال است و شبها هم علاوه بر مرکز خونگیری قائم، مرکز خونگیری واقع در میدان ابوذر بیرجند و مرکز خونگیری شهرستان طبس واقع در بلوار امام رضا هرشب از ساعت 20:30 تا 24 برای خونگیری فعالیت دارد.

انتهای پیام/ش

R41348/P1377/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • مختاران سربیشه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد