Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کارشناس فوتبال ايران، گفت: در بازي تيم ملي مقابل ازبکستان چيزي از فوتبال نديدم.
مسعود اقبالي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در رابطه با پيروزي يک بر صفر تيم ملي در ديدار دوستانه مقابل ازبکستان گفت: در ديدار روز گذشته چيزي از فوتبال نديديم، اين مساله چند دليل دارد. کي‌روش در حال آزمايش و خطا براي مشخص کردن ليست مدنظرش بود و هماهنگي خاصي در دفاع و حمله وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الگوي تهاجمي از تيم ملي نديديم. در مقابل تيم اميد ازبکستان بسيار پرانرژي بازي کرد و حرف براي گفتن داتش. بعد از بازيکناني که در حد ملي هستند نتوانند مقابل اين تيم بهتر از ا ين بازي کنند. 
وي افزود: در نيمه دوم که نفرات اصلي به ميدان آمدند باز هم چيزي نديديم. شوت‌، ارسال خوب‌، حرکت در عمق و .. در تيم ملي مشاهده نشد و بازي بسياري سرد و بي‌روح بود. کي‌روش هم در کنار خط بسيار عصباني بود شايد ناراحتي او از تشکيلات و مديريت تيم ملي است اما اگر اين عصبانيت با بازيکنان منتقل شود توانايي تيم را کاهش مي‌دهد. 
اقبالي در ارتباط با انتشار ليست 24 نفره تيم ملي و حضور سيدحسين حسيني،‌ ووريا غفوري، سيد جلال حسيني و کاوه رضايي در ليست استندباي عنوان کرد: غفوري و حسيني مي‌توانستند در ليست اصلي باشند، عابدزاده به عنوان يک گلر 22-21 ساله قابل مقايسه با حسيني نيست. اينکه سيدجلال حسيني با توجه به شرايط سني‌اش شايد نمي‌توانسته سرعت لازم را داشته باشد نظر کي‌روش است اما او مي‌توانست غفوري را در بين نفرات مدنظرش جاي دهد و اين اتفاق عجيب است. 
کارشناس فوتبال ايران درمورد اينکه آيا بازي با تيم جواني مثل ازبکستان تصميم درستي بوده تصريح کرد: قرار بود تيم ملي اصلي ازبکستان بيايد اما با همين وجود اميدهاي ازبکستان فوتبال خوبي بازي مي‌کردند. به عنوان تيمي که قرار است به جام جهاني بروند بايد اين حريفان را با 5-4 گل شکست دهيم نه اينکه با يک کرنر برنده شويم. ما اصول دفاعي و تهاجمي را در تيم ملي نمي‌بينيم. بازيکنان از دادن 5-4 پاس سالم عاجز هستند. کاري که بازيکنان ازبکستان به خوبي انجام مي‌دادند. به تيم ازبکستان تبريک مي‌گويم آنها بازي بسياري خوبي را انجام دادند. 
اقبالي درمورد ناراحتي کي‌روش بابت اين مساله که او اعتقاد دارد بازي‌هاي ليگ قهرمانان برنامه او براي آماده‌سازي تيم ملي را بر هم زده است اظهار داشت: در تمام دنيا بازيکنان 20 روز قبل از جام جهاني در اختيار مربي قرار مي‌گيرند و چون آنها اصول حمله و دفاع و استراتژي فوتبال را بلد هستند به راحتي در سيستم قرار مي‌‌گيرند و کار را پيش مي‌برند. در اين مورد حرف کي‌روش درست است. بازيکنان ما استانداردهاي فيزيکي کافي را ندارند و او معتقد است در اين شرايط نمي‌توانند کارايي لازم را داشته باشند؛ البته در فرصت يک ماهه نمي‌توان اين مساله را درست کرد. اگر بازيکنان شرايط خوبي داشته باشند در نهايت مي‌توان آنها را به 70درصد آمادگي رساند. اينکه مسابقات را بخواهيم دو ماه تعطيل کنيم هم کار درستي نيست. در اين فرصت باقي مانده کي‌روش بايد به سرعت نفرات مدنظرش را انتخاب کند و روي مسائل تاکتيکي و سيستم تيم کار کند. او درنهايت بتواند 15 درصد شرايط بدني بازيکنان را بهبود بخشد و ما درنهايت تا دقيقه 70مي‌توانيم مقاومت کنيم و اگر از آن لحظه حريفان روي ما فشار بگذارند تسليم خواهيم شد. 
وي افزود: بازيکنان ما آموزش‌هاي لازم و تمرينات کافي را از زمان پايه تحمل نکردند و ما در حد آسيا هستيم. البته اينکه مي‌گويند ما بهترين تيم آسيايي هستيم هم خيلي درست نيست. تيم‌هايي مثل ژاپن، استراليا و کره شايد از ما بهتر باشند و از لحاظ تشکيلاتي حداقل شرايط بهتري دارند. شما ببينيد يک بازيکن حرفه‌اي مثل تيام به استقلال آمده و توانسته اين تيم را متحول کند. به هر حال اين مسائلي است که وجود دارد. کي‌روش يک مربي حرفه‌اي است و قطعا زماني که قرارداد بسته از اين مشکلات اطلاع داشته است اما با اين وجود او باز هم با بيان اينکه و فشارهايي که وارد مي‌کند اين تنش‌ها به وجود مي‌آيد. 
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۲۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکلاسیکوی قلابی: تکل، خطا، اعتراض و ...کات!

به گزارش ورزش سه از نبرد دو تیم پرمهره و قدرتمند سپاهان در چمن هوار ورزشگاه آزادی و جو فوق العاده ای که با حضور نزدیک به 50 هزار نفر برای یک بازی جذاب آماده شده بود و در هوایی که لذت فوتبال بازی کردن را دوچندان می کرد  یک نمایش گلادیاتورگونه با کلی اعتراض و درگیری و تکل  خشونت دیده شد و در واقع فوتبالی در کار نبود.

این بازی احتمالا از آن مسابقاتی است که شاید اگر جریان بازی را دقیق محاسبه کنند عدد حیرت انگیزی پیش روی آمارگران بازی های فوتبال باشگاهی قرار خواهد گرفت چرا که این فوتبال پر از خطا ، اعتراض و درگیری بود و بارها و بارها از جریان افتاد.

بیژن حیدری در این بازی 34 بار به نشانه خطا سوت زد؛ 20 تا علیه سپاهان و 14 بازی علبه پرسپولیس .او از کارت زردش زیاد استفاده نکرد اما دو تا قرمز داد  و بارها سعی داشت با لبخند یا حتی تشر بازیکنان را متقاعد  کند که تصمیماتش درست بوده است.حیدری هم با سوت های متعدد نقش پررنگی در تخریب جریان این بازی داشت چرا که به قصد مدیریت بازی از هیچ برخوردی نمی گذشت و سوت می زد.

با این وجود بیشتر از آنچه  تیم داوری مقصر باشد بازیکنان و کادر فنی دو تیم مقصر بودند که با آن یال و کوپال و آن توانمندی چنین فوتبالی ارائه کردند که  فقط دو شوت داخل چاچوب داشت ( سهم هر تیم یک شوت) و دروازه بان‌ها راحت ترین بازیکنان میدان بودند!این اتفاق در حالی رخ داد که شهریار مغانلو و رضا اسدی دو گلزن برتر لیگ در ترکیب سپاهان به میدان رفتند و این سوی میدان بازیکنانی مثل عالیشاه ، ترابی و اورونوف حاضر بودند که انگار تمام خلاقیت شان از آنها گرفته شده بود و خیلی سخت از دام مدافعان حریف آزاد می شدند.

سپاهان و پرسپولیس در فصول اخیر به لحاظ سبک بازی مالکانه و  پویا مبتنی بر متد پیشرفته فوتبال روز دنیا سطح خود را از سایر تیم های لیگ برتر جدا کرده اند اما در این مسابقه  انگار فوتبال از حافظه بازیکنان دور شده بود و تکل ، خشونت ، درگیری و اعتراض جایش را گرفته بود.

این مسابقه سال هاست به به الکلاسیکوی فوتبال ایران مشهور شده اما درر تاریخ الکلاسیکو کمتر مسابقه ای پیدا می کنید یا هرگز پیدا نخواهید کرد که 34 خطا داشته و فقط دو شوت به دروازه ها زده شده باشد.

واقعیت اینکه این فوتبال  با این همه ستاره درون زمین در شان دو تیم قدرتمند لیگ نبود و با اینکه می توان در آن رد پای بسیاری از جزئیات تاکتیکی را پیدا کرد اما تاکتیک‌ها بیشتر در جهت خنثی کردن حریف به کار گرفته شده بود و خبری از فوتبال کنش گرا نبود و  فقط واکنشی دنبال می شد.

محمد قراگزلو

دیگر خبرها

  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • اولین فینالیست ایرانی در آسیا بعد از فغانی!
  • همین بازیکنان بی‌کیفیت چند هفته دیگر ۵۰ میلیارد تومان می‌خواهند!
  • داوران ایرانی دیدار فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا را سوت زدند
  • سرخپوشان با توپ فوتبال گلف بازی کردند
  • ده‌روسی: چیزی نمی‌شود گفت، امسال سال لورکوزن است
  • اوسمار نمی‌تواند بازیکنان را کنترل کند چون...
  • الکلاسیکوی قلابی: تکل، خطا، اعتراض و ...کات!
  • استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!
  • اصلانیان: بازی پرسپولیس و سپاهان فقط حاشیه داشت/ اوسمار نمی‌تواند بازیکنان را کنترل کند