Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور گفت: اگر بانک‌ها روند پرداخت تسهیلات به زلزله زدگان استان کرمانشاه را تسریع نکنند، به زمان تعیین شده برای پایان بازسازی نمی‌رسیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، عزیز الله مهدیان در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه که امروز (30اردیبهشت) در استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: برای اتمام عملیات بازسازی مناطق زلزله زده سقف زمانی مشخص شده که باید دست به دست هم دهیم و کارها را پیش ببریم  تا در موعد تعیین شده شاهد پایان بازسازی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بانک‌ها در این مدت فعالیت و حجم کار زیادی داشته و زحمت فراوانی کشیدند، افزود: بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز زلزله زدگان باید بیش از ۶۰۰هزار عملیات بانکی انجام دهند.

مهدیان با تاکید بر لزوم تسریع روند پرداخت تسهیلات از سوی بانکها، خاطرنشان کرد: اگر این روند موجود ادامه داشته باشد پاسخگوی زمان تعیین شده بازسازی نخواهیم بود.

وی گفت: باید سرعت کار پرداخت تسهیلات دو برابر شود تا زمان از دست نرود.

مهدیان اظهار کرد: از سوی دیگر مردم هم نگران افزایش قیمت و رشد هزینه‌ها در جریان ساخت و ساز هستند و باید پول زودتر به دست آنها برسد.

معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور یادآوری کرد: ۴۰ هزار مورد تسهیلات واحد احداثی، ۴۰ هزار وام معیشتی و ۶۰ هزار وام تعمیرات باید به زلزله زدگان پرداخت شود که هر یک چندین مرحله دارد.

وی تعداد پرونده‌هایی که تا کنون برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده را حدود۹۰ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد نزدیک به ۲۷ تا ۲۸ هزار مورد آن هنوز عقد قرارداد نشده است.

به گفته این مسئول عمده مواردی که عقد قرارداد نشده  به ترتیب مربوط به بانک های مسکن، ملی، سپه، ملت، کشاورزی، تجارت و صادرات است.

مهدیان گفت: به غیر از حدود ۹۰ هزار موردی که به بانک‌ها معرفی شده، تعدادی پرونده معرفی نشده هم داریم که با احتساب آنها حدود ۱۰۵ هزار مورد پرداخت تسهیلات خواهیم داشت که باید تعیین تکلیف شوند.

معاون بازسازی بنیاد مسکن گفت: اگر پرداخت این تسهیلات که در دو بخش تعمیری و احداثی هستند انجام نشود، مردم هم کار را شروع نخواهند کرد.

وی مشکل دیگر پیش روی پرداخت تسهیلات بازسازی را به موقع آزاد نشدن اقساط تسهیلات دانست و تاکید کرد: گاهی بانک‌ها فقط چند سهمیه را در روز آزاد می‌کنند و تسهیلات به موقع به دست مردم نمی‌رسد.

مهدیان عدم پرداخت وام پیلوت خصوصا برای واحدهای تجاری و همچنین کندی روند پرداخت تسهیلات معیشتی را از دیگر مشکلات موجود دانست و خواستار همکاری بیشتر بانک‌ها در این خصوص شد.
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام زلزله کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۲۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد

سازمان ملل اعلام کرد غزه به ۴۰ سال قبل بازگشته است و بازسازی آن در بهترین شرایط ۸۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش ایسنا، سازمان ملل هزینه بازسازی نوار غزه را حدود ۴۰ میلیارد دلار تخمین زد و تاکید کرد بازسازی ویرانی‌های عظیم و بی‌سابقه‌ای که در اثر تجاوز طولانی مدت رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد شده، ممکن است ۸۰ سال به طول انجامد.

به گزارش الجزیره، عبدالله الدردری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر دفتر منطقه‌ای کشورهای عربی در برنامه توسعه سازمان ملل متحد، در کنفرانسی خبری در امان پایتخت اردن اعلام کرد، بازسازی نوار غزه یک کار بسیار هزینه بر و زمان بر خواهد بود. بر اساس تصاویر ماهواره‌ای برآورد هزینه‌ها حدود ۱۸ میلیارد دلار است اما روی زمین و در عمل وضعیت بسیار متفاوت است و این برآورد نهایی نیست.

وی افزود: برآورد اولیه برنامه توسعه سازمان ملل متحد برای بازسازی همه چیزهایی که در غزه ویران شده، حدود ۴۰ میلیارد دلار است و این ماموریتی است که جامعه بین‌الملل از جنگ جهانی دوم تاکنون هرگز با آن برخورد نکرده است.

وی با اشاره به بحث و بررسی بازسازی غزه با برخی کشورهای عربی و وجود نشانه‌های مثبت در این زمینه، افزود: اتکا به چارچوب‌های سنتی برای بازسازی به این معناست که ممکن است این کار دهه‌ها طول بکشد و مردم فلسطین چند دهه از رفاه بهره مند نباشند. بنابراین مهم است که مردم را به سرعت در خانه‌های مناسب اسکان دهیم و به حالت عادی اقتصادی و اجتماعی بازگردانیم .

در همین حال، ارزیابی ساخت‌وسازها نشان می‌دهد غزه نزدیک به ۸۰ سال برای بازسازی تمام واحدهای مسکونی تخریب‌شده به زمان نیاز دارد و این در صورتی است که سرعت بازسازی معقول باشد.

الدردری تاکید کرد کل آواری که تاکنون در غزه انباشته شده است به ۳۷ میلیون تن می‌رسد و با توجه به افزایش بسیار زیاد و روزانه آن، آخرین داده‌ها نشان می‌دهد این آوارها تقریبا ۴۰ میلیون تُن است.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد ساختمان‌های مسکونی به طور کامل یا جزئی تخریب شده است، خاطرنشان کرد: توسعه انسانی غزه با تمام مولفه‌های آن اعم از بهداشت، آموزش، اقتصاد و زیرساخت‌ها حدود ۴۰ سال به عقب رفته‌اند و این به معنای آن است که ۴۰ سال تلاش و کوشش و سرمایه گذاری‌ها در نوار غزه بر باد رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • جریمه بار اول و دوم بی‌حجابی را مشخص کردند | زمان‌بندی پرداخت چگونه است؟ | فیلم
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید