Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - «تام مک گريگور» تحليل گر سياسي در مورد جايگزيني شرکت «سي ان پي سي» چين به جاي شرکت «توتال» فرانسه در توسعه فاز 11پارس جنوبي ايران گفت که خطر هدف قرار گرفتن اين شرکت از سوي آمريکا کمتر از توتال است.

راديو اسپوتنيک با اين تحليل گر در مورد اين موضوع مصاحبه کرد و وي گفت: مطمئنم که اين مساله(تحريم) روي مي دهد، اما اطمينان دارم که اين شرکت (چيني) محافظت مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: توتال در بازار آمريکا فعاليت تجاري دارد، از اين رو اين شرکت تصميمي (خروج از پارس جنوبي) اتخاذ مي کند. اگر توتال به فعاليت در ايران ادامه دهد، بازار آمريکا را از دست مي دهد.
وي گفت: شرکت سي ان پي سي بيشتر بر بازارهاي نوظهور و بازار چين متمرکز است و ارتباطات اين شرکت با شرکت هاي آمريکايي به اندازه روابط توتال نيست، از اين رو خطر کمتري براي اين شرکت جهت فعاليت در ايران وجود دارد، حتي اگر مورد مجازات قرار گيرد.
تحليل گر مزبور در مورد جديت سي ان پي سي درزمينه دستيابي به سهام توتال در پروژه پارس جنوبي گفت:قطعا اگر اين امر براي آنها مهيا باشد، اين شرکت انعقاد توافق را مورد توجه قرار مي دهد، اما روش چيني ها اينگونه است که آنها خبري را علني نمي کنند، مگر اينکه قطعيتي در مورد آن وجود داشته باشد.
وي افزود: چيني ها در مورد اينگونه موضوعات، بسيار پنهان کار هستند، از اين رو چنانچه امري غيرعادي وجود داشته باشد، دليلي نمي بينند که خبر مربوط به آن را رسما اعلام کنند.
اين تحليل گر در ادامه گفت: دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا در جريان کارزار انتخاباتي اش از مشکل تراشي براي ايران سخن گفته بود، از اينرو نبايد شگفت زدگي در اين زمينه وجود داشته باشد. شرکت هاي اروپايي بايد براي اين وضعيت آماده مي شدند و نمي دانم چرا تا اين حد واکنش نشان مي دهند. اين شرکت ها مي دانستند که پس از انتخاب ترامپ، چنين اتفاقي روي مي دهد، از اينرو آنچه رخ داده، اين است که چيني ها از قبل آماده شدند، اما شرکت هاي اروپايي اينگونه نبودند.
مک گريگور در مورد تاثير خروج توتال از پاس جنوبي بر اين پروژه و آينده آن يادآور شد که شرکت سي ان پي سي اين پروژه را بر عهده مي گيرد و دوباره سرمايه گذاري مي کند. وي افزود: کار به طور معمول پيش مي رود و مساله تعجب آوري روي نمي دهد.
به گزارش ايرنا، «بيژن زنگنه» وزير نفت ايران اعلام کرد که طبق قرارداد، در صورتي که توتال از فعاليت در توسعه فاز 11 پارس جنوبي کنار رود، سي ان پي سي چين جايگزين آن مي شود.
وي يادآور شد که براي خروج توتال از قرارداد جريمه اي وجود ندارد اما مبلغي که توتال تاکنون در اين قرارداد هزينه کرده است تا زمان اجراي کار، بازپرداخت نمي شود.
دونالد ترامپ که از بهمن سال 1395 به عنوان رئيس جمهوري آمريکا روي کار آمد، شامگاه هجدهم ارديبهشت ماه خروج از برجام را اعلام کرد. در پي اين تصميم، خبرهايي در مورد احتمال خروج توتال از ايران منتشر شد. دولت هاي اروپايي اعلام کرده اند که به برجام وفادار مي مانند و از شرکت هاي فعال خود در ايران در قبال تحريم هاي آمريکا محافظت خواهند کرد.
اروپام**9109**1590
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد

به گزارش همشهری آنلاین، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی افزود که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل عملیات رفح متوقف شد و تصمیم نهایی درباره چگونگی سرنوشت این محموله نگرفته‌ایم.

رئیس پنتاگون ادامه داد: آمریکا به صراحت گفته است که اسرائیل باید غیرنظامیان را برای انجام یک عملیات نظامی درنظر بگیرد. آمریکا نمی‌خواهد شاهد یک عملیات نظامی بزرگ در این شهر باشد و تمرکز بر روی حفاظت از غیرنظامی‌ها است.

او مدعی شد: هدف کنونی ما در خاورمیانه محافظت از غیرنظامیان و سربازان ما و آزادی گروگان‌ها است. ما همچنان مخالف یک عملیات نظامی بزرگ در رفح هستیم.

وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است. تعهد ما به اسرائیل قاطع است و از ۷ اکتبر تاکنون ما ده ها میلیارد دلار کمک به آن ارسال کردیم.

لوید آستین اضافه کرد: ما متعهد به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود هستیم. ارتش اسرائیل نباید عملیاتی را آغاز کند که امنیت و ایمنی غیرنظامیان را درنظر نمی گیرد. ما در حال بازبینی تعدادی کمک امنیتی به اسرائیل در زمینه تحولات کنونی در رفح هستیم.

او همچنین گفت: ما به چندین کشور آفریقایی کمک می کنیم تا توانایی های خود را برای مقابله با تهدیدات تروریستی افزایش دهند و در تلاش هستیم تا توانایی هایی را برای حضور موثر در بسیاری از کشورهای آفریقایی توسعه دهیم.

به گزارش ایرنا، کابینه جنگ رژیم اسرائیل روز دوشنبه به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از روز سه‌شنبه بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است.

رفح از روز دوشنبه شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.

کد خبر 850524 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه آمریکا و اسرائیل ایالات متحده آمریکا خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها