Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - «تام مک گريگور» تحليل گر سياسي در مورد جايگزيني شرکت «سي ان پي سي» چين به جاي شرکت «توتال» فرانسه در توسعه فاز 11پارس جنوبي ايران گفت که خطر هدف قرار گرفتن اين شرکت از سوي آمريکا کمتر از توتال است.

راديو اسپوتنيک با اين تحليل گر در مورد اين موضوع مصاحبه کرد و وي گفت: مطمئنم که اين مساله(تحريم) روي مي دهد، اما اطمينان دارم که اين شرکت (چيني) محافظت مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: توتال در بازار آمريکا فعاليت تجاري دارد، از اين رو اين شرکت تصميمي (خروج از پارس جنوبي) اتخاذ مي کند. اگر توتال به فعاليت در ايران ادامه دهد، بازار آمريکا را از دست مي دهد.
وي گفت: شرکت سي ان پي سي بيشتر بر بازارهاي نوظهور و بازار چين متمرکز است و ارتباطات اين شرکت با شرکت هاي آمريکايي به اندازه روابط توتال نيست، از اين رو خطر کمتري براي اين شرکت جهت فعاليت در ايران وجود دارد، حتي اگر مورد مجازات قرار گيرد.
تحليل گر مزبور در مورد جديت سي ان پي سي درزمينه دستيابي به سهام توتال در پروژه پارس جنوبي گفت:قطعا اگر اين امر براي آنها مهيا باشد، اين شرکت انعقاد توافق را مورد توجه قرار مي دهد، اما روش چيني ها اينگونه است که آنها خبري را علني نمي کنند، مگر اينکه قطعيتي در مورد آن وجود داشته باشد.
وي افزود: چيني ها در مورد اينگونه موضوعات، بسيار پنهان کار هستند، از اين رو چنانچه امري غيرعادي وجود داشته باشد، دليلي نمي بينند که خبر مربوط به آن را رسما اعلام کنند.
اين تحليل گر در ادامه گفت: دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا در جريان کارزار انتخاباتي اش از مشکل تراشي براي ايران سخن گفته بود، از اينرو نبايد شگفت زدگي در اين زمينه وجود داشته باشد. شرکت هاي اروپايي بايد براي اين وضعيت آماده مي شدند و نمي دانم چرا تا اين حد واکنش نشان مي دهند. اين شرکت ها مي دانستند که پس از انتخاب ترامپ، چنين اتفاقي روي مي دهد، از اينرو آنچه رخ داده، اين است که چيني ها از قبل آماده شدند، اما شرکت هاي اروپايي اينگونه نبودند.
مک گريگور در مورد تاثير خروج توتال از پاس جنوبي بر اين پروژه و آينده آن يادآور شد که شرکت سي ان پي سي اين پروژه را بر عهده مي گيرد و دوباره سرمايه گذاري مي کند. وي افزود: کار به طور معمول پيش مي رود و مساله تعجب آوري روي نمي دهد.
به گزارش ايرنا، «بيژن زنگنه» وزير نفت ايران اعلام کرد که طبق قرارداد، در صورتي که توتال از فعاليت در توسعه فاز 11 پارس جنوبي کنار رود، سي ان پي سي چين جايگزين آن مي شود.
وي يادآور شد که براي خروج توتال از قرارداد جريمه اي وجود ندارد اما مبلغي که توتال تاکنون در اين قرارداد هزينه کرده است تا زمان اجراي کار، بازپرداخت نمي شود.
دونالد ترامپ که از بهمن سال 1395 به عنوان رئيس جمهوري آمريکا روي کار آمد، شامگاه هجدهم ارديبهشت ماه خروج از برجام را اعلام کرد. در پي اين تصميم، خبرهايي در مورد احتمال خروج توتال از ايران منتشر شد. دولت هاي اروپايي اعلام کرده اند که به برجام وفادار مي مانند و از شرکت هاي فعال خود در ايران در قبال تحريم هاي آمريکا محافظت خواهند کرد.
اروپام**9109**1590
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

 

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا