Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@02:44:53 GMT

موافقت چین با واردات بیشتر کالا و خدمات از آمریکا

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۶۰۲۲

موافقت چین با واردات بیشتر کالا و خدمات از آمریکا

براساس بیانیه مشترکی که دو کشور پس از چند روز مذاکره نمایندگان چین و آمریکا در واشنگتن منتشر کرده‌اند "دو طرف درباره افزایش معنی‌دار صادرات انرژی و محصولات کشاورزی موافقت کرده‌اند."

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، دولت چین با خرید بیشتر کالا و خدمات از آمریکا موافقت کرده است تا به این طریق مبادلات تجاری دو کشور متوازن شود و همچنین ترس از "جنگ تجاری" کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آمریکا می‌گوید این اقدام بطرز قابل توجهی کسر مبادلات تجاری با چین (۳۳۵ میلیارد دلار در سال) را جبران می‌کند.

آمریکا البته هنوز نگفته با اقدام جدید تا چه حد از این کسری جبران خواهد شد.

براساس بیانیه مشترکی که دو کشور پس از چند روز مذاکره نمایندگان چین و آمریکا در واشنگتن منتشر کرده‌اند "دو طرف درباره افزایش معنی‌دار صادرات انرژی و محصولات کشاورزی موافقت کرده‌اند."

این بیانیه همچنین افزوده است: "این (اقدام) به حمایت از رشد اقتصاد و اشتغال در آمریکا کمک می‌کند."

این دو کشور در مذاکرات اخیر خود همچنین درباره ادامه گفتگوهای تجاری برای رفع نگرانی‌ها تاکید کرده‌اند.

واشنگتن پیشتر گفته بود هدف این است که کسر تجاری آمریکا و چین به ۲۰۰ میلیارد دلار کاهش یابد اما در بیانیه اخیر به این رقم اشاره‌ای نشده است.

تصمیمهای اخیر در پی سفر هیئتی از مذاکره‌کنندگان چینی به رهبری لیو هی، معاون‌اول نخست‌وزیر چین، به آمریکا و در جریان مذاکرات با هیئت آمریکایی صورت گرفته است.

این دو کشور همچنین درباره تاخیر یا حذف "تهدیدهای تعرفه‌ای" که کالاها و خدماتی به ارزش میلیاردها دلار را دربر می‌گیرد، صحبتی نکرده‌اند.

چین و آمریکا با وضع تعرفه‌های درباره کالاهای صادراتی کشور متقابل به مقابله با یکدیگر پرداخته‌اند هر چند هنوز تعرفه‌های جدید اجرایی نشده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده که تا سقف ۱۵۰ میلیارد دلار تعرفه بر روی کالاهای چینی وضع کند.

آقای ترامپ گفته هدف او پایان دادن چین به سرقت "مالکیت معنوی" اجناس آمریکایی است.

این در حالی است که کمتر از سه ماه پیش دونالد ترامپ که وعده داده بود با افزایش تعرفه فولاد و آلومینیوم از صنایع فلزات کشورش دفاع متن این فرمان اجرایی را امضا کرد.

چین هم در اقدامی متقابل تعرفه‌ کالاهایی وارداتی از آمریکا نظیر خودرو، هواپیما، شراب و میوه را افزایش داد.

واشنگتن و پکن در هفته‌های گذشته در حال مذاکره بوده‌اند تا با توافق بر سر تعرفه‌های وارداتی، از بالاگرفتن یک جنگ تجاری پرهیز کنند.

حالا چین می‌گوید از وضع تعرفه‌های سنگین بر ذرت خوشه‌ای (سورگوم) وارداتی از آمریکا منصرف شده است.

وزیر بازرگانی چین گفته است این تصمیم برای ملاحظه منافع مصرف‌کنندگان داخل چین گرفته شده است.

چین همچنین اعلام آمادگی کرده که تعرفه‌های گمرکی برای واردات کالاهای آمریکایی، از جمله برای محصولاتی چون میوه، خشکبار، گوشت خوک و شراب را به میزان ۴ میلیارد دلار کاهش دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین دلار واشنگتن انرژی محصولات کشاورزی رشد اشتغال رئیس جمهور آمریکا سرقت فولاد فلزات پکن جنگ واردات گوشت چین محصولات کشاورزی واشنگتن آمریکا صادرات انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۶۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالا‌های مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش فارس، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالا‌های مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولد‌های دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد. در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالا‌های مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد. بنابر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آن‌ها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گرانتر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد. کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟