Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@13:35:46 GMT

۵ خانواده لرستانی اعضای بیمار مرگ مغزی خود را اهدا کردند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۷۹۱۶

۵ خانواده لرستانی اعضای بیمار مرگ مغزی خود را اهدا کردند

به گزارش خبرنگار مهر، کوروش ساکی در جمع خبرنگاران به تشریح روند اهدا عضو در بین بیماران مرگ مغزی در لرستان پرداخت و اظهار داشت: مرکز شناسایی بیماران کاندیدای اهدا عضو در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی است و اگر خانواده بیمار مرگ مغزی تمایل داشته باشند که اعضا بیمار خود را اهدا کنند می‌توانند با مراجعه به این مرکز ادامه روند اهدا را پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص روند اهدا عضو در استان لرستان اظهار داشت: در ابتدا «کوردیناتور» یا هماهنگ‌کننده طبق چک‌لیست، از مرگ مغزی بیمار اطمینان حاصل می‌کند و در غیر این صورت، تیم ۵ نفره تخصصی پایش های لازم را انجام می‌دهند تا مطمئن شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: این گروه ۵ نفره شامل ۴ متخصص جراحی،  مغز و اعصاب، بیهوشی، داخلی و همچنین یک نفر نماینده پزشکی قانونی هستند.

 ساکی گفت: پس از اطمینان از این موضوع باید تا زمانی که جسد به مرکز فراهم آوری در تهران تحویل داده می‌شود مراقبت‌های لازم از آن صورت گیرد.

وی در خصوص این موضوع که چه اعضایی از بیمار مرگ مغزی قابل‌اهدا هستند و اینکه به چه کسانی اهدا می‌شوند اظهار داشت: یک اهداکننده در صورت تأیید مرکز فراهم آوری می‌تواند از یک تا هشت نفر را از مرگ نجات دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: هر بیمار مرگ مغزی می‌تواند درمجموع ۵۳ اهدایی داشته باشد که از این تعداد ۸ اندام و مابقی بافت هستند.

ساکی همچنین گفت: خانواده اهداکننده نمی‌توانند گیرنده عضو را تعیین کنند و اعضای اهدایی باید در لیست انتظار بیماران نیازمند قرار گیرند.

وی عنوان کرد: اگر خانواده بیمار مرگ مغزی ابراز تمایل برای اهدا نداشته باشد «کوردیناتور» یا هماهنگ‌کننده می‌بایست صحبت‌های لازم را با ایشان صورت دهد تا بتواند رضایت این خانواده‌ها را جلب کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خطاب به خانواده‌های این‌گونه بیماران گفت: بیمار مرگ مغزی هیچ‌وقت به زندگی عادی خود بازنمی‌گردد و صرفاً یک زندگی نباتی را با دستگاه‌های مراقبت‌کننده خواهد داشت.

وی با اشاره به این موضوع که سالانه چند هزار نفر به دلیل نقص عضو و نبود عضو اهدایی جان خود را از دست می‌دهند، گفت: یک بیمار مغزی می‌تواند جان هشت انسان را نجات دهد، پس بیاییم این حیات را به هم‌وطنانمان اهدا کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تأکید بر این موضوع که اهدا عضو مصداق ایثار و ازخودگذشتگی است، عنوان کرد: در سال گذشته چهار خانواده لرستانی اعضای بیمار مرگ مغزی خود را اهدا کردند و در سال جاری نیز تاکنون یک مورد اهدایی که مربوط به یک کودک چهارساله کوهدشتی بود گزارش‌شده است.

کد خبر 4302124

منبع: مهر

کلیدواژه: اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی لرستان ماه مبارك رمضان بوشهر کرمانشاه شیراز گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه برجام بارش باران خرم آباد اشتغال مشهد بیرجند تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۷۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی

اسدالله عباسی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) بمناسبت هفته زمین پاک در آیین اهدای (کارت شهریار) همیار پسماند در شهر لاهیجان حضور یافت و با دانش‌آموزان فعال در حوزه تفکیک زباله از مبدا گفتگو صمیمی داشت.

 استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نقش آموزش در مدیریت پسماند و تفکیک زباله از مبدا را بسیار مهم برشمرد و اظهار کرد: برگزاری چنین مراسماتی با مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش، بسیار در مدیریت پسماند و آموزش به دانش آموزان دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه خانواده و دانش آموزان باید مسئله تفکیک زباله از مبدا را جدی گرفته و آن را اجرایی کنند، گفت: تفکیک زباله از مبدا یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش تولید زباله و مدیریت پسماند در گیلان است که با تلاش دولت سیزدهم در گیلان و با اقدامات صورت گرفته توسط فرمانداران، بخشداران و دهیاران در تمامی شهرستان‌های استان، هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ روستا در این استان موفق شدند تفکیک زباله از مبدا را آغاز و اجرایی کنند.


نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به  خطرات زیست محیطی در صورت عدم رعایت تفکیک زباله از مبدا و مدیریت پسماند بیان کرد: باید فرهنگ مدیریت پسماند را در بین دانش آموزان و خانواده‌های ایرانی جا انداخت، زیرا اگر آنان بدانند که انجام چنین کاری چه میزان در کاهش مشکلات زیست محیطی مفید است قطعا به انجام آن روی خواهند آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان