Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفته است، اطلاعات کافی برای اثبات این قضیه دارند که این انگلیس است نه روسیه که تمایل دارد تا دست به عملیات سری در خارج از مرزهای خود بزند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روابط بین روسیه و انگلیس در مارس سال جاری میلادی و در پی مسمومیت سرگئی اسکریپال، جاسوس دوجانبه سابق روس و دخترش یولیا به سردی گرویده است؛ لندن می گوید این روسیه بوده که در این اقدام دست داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت:‌ از همان ابتدا، ما گفتیم که سه ادعای مطرح شده از سوی دولت انگستان درباره پرونده اسکریپال ها بی پایه و اساس است. نخست اینکه روسیه همیشه دست به از میان بردن جاسوس ها می زند و این جزئی از سنت های دولت روسیه است که افرادی را در خارج از کشور به قتل برساند. اما ما اطلاعات کافی در اختیار داریم تا اثبات کنیم که این سرویس های اطلاعاتی انگلستان هستند که همیشه در چنین عملیاتی شرکت داشته و دارند و این تبحر را نیز دارند که تقصیر را به گردن دیگری بیندازند.

وی ادامه داد: مساله دیگر درباره عامل شیمیایی نوویچوک است که از آن برای مسموم کردن اسکریپال ها استفاده شده است. ما اطلاعاتی را از دست کم 20 کشور منطقه شمال آتلانتیک به دست آورده‌ایم که نشان می دهد امروزه آنها این ماده شیمیایی را می سازند و از جمله آن می توان به سوئد و جمهوری چک اشاره کرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در ادامه صحبت‌هایش گفت: سومین اتهام آنها این است که این ماده شیمیایی از روسیه آورده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام روسيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری

نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشور‌های عضو گروه بریکس امروز (پنجشنبه) ششم اردیبهشت ماه در مسکو آغاز به کار کرد.

تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا از جمله مباحث مورد بررسی در این نشست است.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این نشست شرکت کرده و قرار است مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره اوضاع جاری در غرب آسیا از جمله وضعیت غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی تبیین کند.

معاون وزیر خارجه ایران همچنین امروز با میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد.

روسیه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) ریاست گروه بریکس را برعهده دارد.

جمهوری اسلامی ایران از اول ژانویه سالجاری میلادی به عضویت گروه بریکس درآمد. سازوکار بریکس (BRICS) شامل پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور، یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و دوم شهریور سال گذشته و در پانزدهمین نشست سران در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی اعلام شد که چند عضو جدید از جمله ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ به عضویت بریکس درخواهند آمد. در حال حاضر برزیل، آفریقای جنوبی، روسیه، هند، چین، ایران، امارات عربی متحده، مصر و اتیوپی از جمله اعضای این گروه هستند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟