Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو از راه اندازی پایگاه صادراتی در اندونزی خبر داد و گفت: هدف ما برای صادرات کشور‌های آسیایی است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بیت اللهی مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو اظهار کرد: با توجه به اینکه برنامه توسعه ۱۰ ساله عمدتا متمرکز بر تجاری‌سازی و توسعه صنعتی است، در برنامه ۱۰ ساله دوم حجم سرمایه گذاری‌های مورد نیاز بسیار بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر لزوم همکاری‌های بین المللی افزود: با توجه به حضور فعال کشورمان در عرصه فناوری نانو، بسیاری از کشور‌های جهان علاقه‌مند به همکاری با ما هستند.

بیت اللهی با بیان اینکه بر اساس برنامه دوم توسعه فناوری نانو هدف این است که ۱۰ بازار نانو به دو درصد از بازار جهانی برسد، عنوان کرد: برای تحقق این امر، می‌بایست رویکرد صاداراتی داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: به تازگی همکاری‌های خود را با اندونزی آغاز کرده ایم و قرار است پایگاه صادارتی در آنجا برای محصولات نانو راه اندازی کنیم.

وی گفت: بدین واسطه زمینه صادرات محصولات‌های تک فراهم می‌شود.

به گفته مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو، در همین راستا رویکرد صادارت فناوری‌های پیشرفته از جمله فناوری نانو را در پیش گرفته ایم و با بسیاری از کشور‌ها مطرح کرده ایم.

وی با بیان اینکه تاکنون به بیش از ۴۵ کشور دنیا محصولات نانو صادر شده است، بیان داشت: یکی از این کشور‌ها چین است که خوشبختانه همکاری‌هایی خوبی با آن داشته ایم.

بیت اللهی خاطر نشان کرد: ضروری است برای ارتقا هر چه بیشتر سقف و حجم صادرات بیشتر شود تا به بازار بزرگ تری دست بیابیم و این اقدام نیازمند توسعه همکاری‌های هر چه بیشتر با کشور‌های دوست و علاقمند است.

وی با بیان اینکه سطح توانمندی کشور ما در عرصه نانو مورد استقبال کشور‌های دیگر قرار گرفته است، عنوان کرد: برنامه‌های متعددی داریم که همکاری با کشور‌های آسیایی مد نظر ماست.

وی افزود: دورنمایی که برای توسعه فناوری نانو تعیین کرده‌ایم این است که روزی فرا برسد که نانو به بخشی از اقتصاد کشور تبدیل شود. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو پایگاه صادراتی توسعه فناوری ستاد توسعه فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه آزاد در توسعه همکاری‌های استان واسط عراق و ایلام
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه