Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@02:55:27 GMT

شهرضا، مرکز توزیع داروهای ترک اعتیاد در جنوب استان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۹۴۷۷

شهرضا، مرکز توزیع داروهای ترک اعتیاد در جنوب استان

شهرضا - رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا از ارایه طرحی برای تعیین شهرضا به عنوان قطب جنوب استان در زمینه تأمین دارو برای مراکز ترک اعتیاد خبر داد و گفت: این طرح به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان داده شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، حجت الله تنهایی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، اظهار کرد: در شهرضا ۹ مرکز دارای مجوز درمان سرپایی اعتیاد که از امکاناتی همچون پزشک، پرستار و روان شناس بالینی برخوردار است، فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو مرکز اقامتی میان مدت ترک اعتیاد در شهرضا وجود دارد، گفت: سومین مرکز از این نوع نیز تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرضا با اشاره به فعالیت ۱۱ گروه محلی درمانی اجتماع مدار در این شهرستان، تصریح کرد: علاوه بر این، یک بخش روان پزشکی با ۱۹ تخت بستری نیز در شهرضا وجود دارد که در اختیار کمیته تخصصی درمان و حمایت‌های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار دارد.

تنهایی هدف از اجرای برنامه ASIST  در مراکز خدمات جامع و پایگاه‌های سلامت این شهرستان را شناسایی بیماران نیازمند، درمان و ارایه آموزش‌های اجتماعی اداری بر آنان و نظارت‌های مستمر تخصصی بر افراد جامعه هدف دانست.

وی ارتقاء سلامت همه افراد به ویژه گروه‌های نیازمند دریافت خدمات درمانی را از دیگر اهداف اجرای برنامه ASIST دانست و افزود: لازم است با استفاده از این برنامه عوارض ناشی از سوءمصرف مواد کاهش یافته و آگاهی و نگرش خانواده‌ها در این زمینه تغییر کند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا پایش فعالیت‌های درمانی در دوره‌های زمانی سه ماهه را از دیگر برنامه‌های اختیار کمیته تخصصی درمان و حمایت‌های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر دانست و تأکید کرد: در این دوره‌ها  از همه مراکز درمانی بازدید می‌شود.

تنهایی از ارایه طرحی برای تعیین شهرضا به عنوان قطب جنوب استان در زمینه تأمین دارو برای مراکز ترک اعتیاد خبر داد و افزود: این طرح به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان داده شده است.

وی تصریح کرد: متأسفانه در بعضی موارد توزیع دارو خارج از چهارچوب قانونی در شهرستان وجود داشته که از آن جلوگیری شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا از انجام بازرسی‌ها باهدف کنترل و جلوگیری از توزیع غیرقانونی داروهای درمان اعتیاد در عطاری‌های این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این بازرسی‌ها در باشگاه‌های ورزشی و آرایشگاه‌های زنانه نیز انجام می‌شود.

پنج درصد از گروه سنی ۱۵ تا ۶۵ سال در معرض اعتیاد

تنهایی تأکید کرد: گروه هدف که در برنامه ASIST از نظر اعتیاد، مصرف الکل و سیگار غربالگری می‌شوند، جمعیت ۱۶ تا ۶۵ سال هستند که شامل ۸۷ هزار و ۲۵۱ نفر از جمعیت شهرستان می‌شوند.

وی اضافه کرد: تعداد ۴۱ هزار و ۸۳۷ نفر از جمعیت ۱۶ تا ۶۵ سال شهرستان از نظر سوء‌مصرف مواد و الکل غربالگری شده‌اند؛ در حالی که ۳۸ هزار نفر از این رده جمعیتی احتمال مصرف مواد در آینده را نداشتند و سه هزار و ۴۶۰ نفر نیز مبتلا به اختلال مصرف بودند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرضا با اشاره به نرخ شیوع ۵.۴ اعتیاد در کشور، تصریح کرد: ممکن است پنج درصد از ۹۶ هزار و ۷۸۰ نفر از جمعیت شهرستان که در گروه سنی ۱۵ تا ۶۵ سال و در معرض اعتیاد قرار دارند، در معرض خطر اعتیاد باشند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اعتیاد شهرضا کمپ ترک اعتیاد مرکز ترک اعتیاد زنان اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند