Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@01:26:52 GMT

«ققنوس ایران زمین» به خانه گفتمان شهر می رود

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۲۶۹۱

«ققنوس ایران زمین» به خانه گفتمان شهر می رود

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه نقاشی مرضیه ناظم زاده با عنوان «ققنوس ایران زمین» سه شنبه اول خرداد در خانه گفتمان شهر افتتاح می شود. در این نمایشگاه ۱۱ اثر از مرضیه ناظم زاده از اول تا هشتم خرداد ماه در خانه گفتمان شهر به نمایش گذاشته می شود.

نمایشگاه «ققنوس ایران زمین» ساعت ۱۸ روز سه شنبه اول خرداد ماه در خانه گفتمان شهر واقع در میدان فلسطین، خیابان طالقانی غربی، شماره ۵۱۴ افتتاح می شود و علاقمندان می توانند تا ۸ خرداد ماه از این نمایشگاه دیدن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظم زاده در آثارش به بازتولید پیشینه فرهنگی و هویتی در عصر پسامدرن و اندیشه ایرانشهری توجه دارد. ناظم زاده در متنی برای این نمایشگاه نوشته است: ایرانشهر، بانویی میترایی از جنس لطافت های شیرین زنانه و حافظ اندیشه های نیک نهاد، از ابتدای تاریخ کهن در این سرزمین زیسته و بالیده است. ایران بانو، از گذشته تا به امروز، به فرزندان خود عشق ورزیده و سرچشمه زندگی و بالندگی آن بوده و مهر آنها را طلب می کند. این نمایشگاه فرصتی است برای دیداری تازه کردن با ایران بانو.

آثار ناظم زاده تاکنون در نمایشگاه انفرادی «نیلوفر» در گالری ناشناس لاهه هلند در اسفند ۱۳۹۵، نمایشگاه گروهی   «نور» در گالری میترا بارله ناسائو؛ شهر مرزی بین بلژیک و هلند در اردیبهشت ۱۳۹۶، و نمایشگاه گروهی «طرب» توسط گالری میترا لاهه هلند تیرماه ۱۳۹۶ به نمایش گذاشته شده است و «ققنوس ایران زمین» نخستین نمایشگاه انفرادی وی در ایران است.

کد خبر 4302370 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: نقاشی نمایشگاه نقاشی تئاتر ایران فیلم سینمایی جشنواره فیلم کن فیلم کوتاه سینمای مستند کنسرت موسیقی ماه مبارك رمضان نمایشگاه نقاشی موسیقی ایرانی ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان درگذشت چهره ها سریال ایرانی سازمان سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو

«زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد،‌ آلبرکامو و تمنای معنا» نوشته رابرت زارتسکی را با ترجمه محمدرضا عشوری از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ انتشارات ققنوس کتاب «زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد،‌ آلبرکامو و تمنای معنا» نوشته رابرت زارتسکی را با ترجمه محمدرضا عشوری منتشر و روانه بازار نشر کرد.

در مقدمه کتاب آمده است:‌ کامو درباره نویسنده و حرفه‌اش می‌گوید: نویسنده  نمی‌تواند در خدمت کسانی باشد که تاریخ را می‌سازند؛ بلکه باید در خدمت کسانی باشد که تاریخ را تحمل می‌کنند... سکوت یک زندانی ناشناس، رهاشده و تحقیرشده در گوشه‌ای از دنیا، کافی است تا نویسنده را از آوارگی‌اش نجات دهد، زمانی که نویسنده در میانه زندگی آزاد و ممتاز خود از فراموش کردن این سکوت امتناع بورزد و آن را با توسل به هنرش فریاد بزند.

درباره کامو کتاب‌های زیادی نوشته شده است،‌ در اکثر این کتاب‌ها 3 موضوع ثابت وجود دارد که عبارتند از عصیان، میانه‌روی و اسودر (بیهودگی) که به پوچی هم ترجمه می‌شود. این سه موضوع در این کتاب نیز نمود دارد،‌ چون شالوده اصلی تفکرات کامو برهمین‌ 3 اصل استوار است، اما این کتاب دو فصل دیگر هم دارد که در کتاب‌های دیگر وجود ندارند، یکی «سکوت» و دیگری «پایبندی» که کسی آثار کامو را از این دو منظر نگاه نکرده است. سکوتی که بر اثر حضور ساکت و خاموش مادر در آثار کامو بازتاب یافته، و تنها آرزوی کامو این بود که کاش مادرش می‌توانست هر آنچه نوشته بخواند. فصل «پایبندی» اما به تأثیر پدر در زندگی کامو اشاره دارد، پدری که او فرصت نکرد هیچ‌وقت بشناسدش اما در تمام عمر به تنها آموزه او پایبند ماند: پایبندی به انسان و ذات انسانی.

معمولا در آثار کامو اجزایی چون ساحل، دریا و آفتاب که به طور کلی مدیترانه و به طور اخص زادگاهش الجزایر را به خاطر می‌آورد، بسیار به کار رفته‌اند، اما نویسنده این کتاب می‌نویسد: شخصیت ساکت مادر بسیار بیشتر از دریا، بن‌مایه نوشته‌های کامو را تشکیل داده است. این خورشید یا شاید سیاه‌چاله همه چیز را به سمت خود می‌کشید.

حاشیه جدید برای جایزه جلال؛ «آلبر کامو در ایران» از کتابی رونویسی کرده که 8 سال پیش منتشر شده؟

این کتاب، کتاب نسبتاً جدیدی است که درباره کامو نوشته شده است و از اکثر آثاری که درباره او نوشته شده و بسیاری‌شان به فارسی ترجمه نشده‌اند، نقل قول می‌آورد. یا بین مسائل و اتفاقات جدید مثل بهار عربی و دیدگاه کامو پیوند برقرار می‌کند و نشان می‌دهد که کامو نه تنها قدیمی نشده بلکه دغدغه‌هایش روز به روز بیشتر با مسائل روز پیوند می‌یابد.

انتشارات ققنوس این کتاب را در 216 صفحه به قیمت 150 هزار تومان منتشر و روانه بازار نشر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق سربلندی جهان اسلام
  • راهنما برای گالری‌گردی در پایانِ هفته پیش‌ِ رو
  • سومین پالت از تریلوژی رنگ افتتاح می‌شود
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • معماری عالی و چشم نواز یک ویلا که احتمالا در سلیقه همه قرار دارد! (+تصاویر)
  • ظهور قدرت اراده ملت ایران در عملیات «وعده صادق»
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • «نویزآف» در گالری بام