Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@06:36:39 GMT

اختلال سامانه اینترنتی فرزندخواندگی بهزیستی +عکس

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۴۷۶۶

اختلال سامانه اینترنتی فرزندخواندگی بهزیستی +عکس

قرار بود با افتتاح سامانه اینترنتی فرزندخواندگی، هفت‌خوان واگذاری فرزند به خانواده‌ها تمام شود اما گویا قرار نیست این حکایت به پایان برسد.

خبرگزاری فارس: قرار بود با افتتاح سامانه اینترنتی فرزندخواندگی، هفت‌خوان واگذاری فرزند به خانواده‌ها تمام شود اما گویا قرار نیست این حکایت به پایان برسد.
 سال گذشته بود که از سوی بهزیستی مراسمی باشکوه برگزار و در آن اعلام شده که از این پس روند فرزندخواندگی تسهیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن مراسم اعلام شد که قرار است سامانه ای اینترنتی به صورت موقت در تهران راه اندازی شود و پس از اجرای موفق آن، در سراسر کشور چنین سامانه اینترنتی برای فرزندخواندگی داشته باشیم.

همان روزها خیلی ها باورشان نمی شد که هفت خوان فرزندخواندگی در ایران جای خود را به یک سامانه اینترنتی و وارد کردن یکسری اطلاعات و فشردن چند دکمه بدهد اما انگار پس از افتتاح رسمی و سپردن چند فرزند بی سرپرست به خانواده های جدید، این رویا به واقعیت مبدل شد.

اما گویا همه ما از سر شوق و ذوق فراوان، نبود زیرساختهای مناسب اینترنت را در کشور فراموش کرده بودیم که «سامانه دچار اختلال هم می تواند شود».

سامانه فرزندخواندگی که آذرماه سال گذشته راه اندازی شد تا این لحظه به درستی کار نکرده و بنابر اطلاعات کاربران و متقاضیانی که به سایت مراجعه کرده اند، کد پیگیری به آنها داده نمی شود یا در انتهای وارد کردن اطلاعاتشان، کد امنیتی دچار مشکل بوده و اطلاعات ثبت نمی شود، یا اینکه در نحوه وارد کردن اطلاعات اینکه لاتین باشد یا فارسی، اختلال وجود دارد.

همه این مشکلات باعث شده تا یکسری از متقاضیان به صورت حضوری به شعب بهزیستی مراجعه کنند و شاید این سرآغازی برای هفت خوانی باشد که پیش رویشان قرار دارد.

انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور به خبرگزاری فارس،می گوید: سامانه اینترنتی فرزندخواندگی به طور موقت و آزمایشی فعلا در استان تهران فعال است و پس از انجام مراحل آزمایشی به صورت سراسری در کل کشور اجرا می‌شود.

وی همچنین در مورد متقاضیان ادامه می دهد: سه گروه از مردم تقاضای فرزندخواندگی دارند افرادی که به دلایل پزشکی نمی‌توانند صاحب فرزند شوند، افرادی که یک فرزند دارند و متقاضی فرزند دیگری هستند و گروه سوم دختران مجردی هستند که متقاضی فرزندخواندگی هستند.

محسنی می گوید: این سه گروه می‌توانند در سامانه فرزندخواندگی ثبت‌نام کنند پرسش‌نامه‌ای تنظیم شده تا از طریق تکمیل آن بتوانند بدون انجام مراجعات حضوری مراحل دریافت فرزند را طی کنند. از این طریق کاغذبازی‌ها حذف می‌شود و به این متقاضیان اعلام می‌شود که چندمین نفر در لیست انتظار متقاضی فرزند هستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور می افزاید: برای دریافت فرزند از طریق این سامانه فرقی نمی‌کند که دختر باشد یا پسر و یا چه سنی از فرزندان را بخواهند به سرپرستی بگیرند و در حال حاضر فقط ثبت‌نام در این سامانه انجام می‌شود اما گواهی‌ها و استعلام‌های مورد نیاز از طریق مراکز ذیصلاح و دادگستری مانند قبل انجام می‌شود تا مطمئن شویم که خانواده‌ها دارای صلاحیت اخلاقی و حقوقی هستند.

وی ادامه می دهد: بنابراین مانند شرایط عادی فرزندخواندگی علاوه بر انجام استعلام‌های لازم یکسری اموال باید به نام فرزند شود و مراحل قانونی آن طی شود اما زمان ثبت‌نام در این سامانه طولانی نیست و با حذف نامه‌نگاری‌ها بیش از سه ماه خانواده‌ها معطل نمی‌مانند.

محسنی می گوید: 75 درصد از کودکانی که در بهزیستی نگهداری می‌شوند بدسرپرست بوده و ما به صورت امین موقت نگهداری آنها را بر عهده داریم و آنهایی که بدسرپرست هستند از طریق قانون می‌توانند به صورت موقت واگذار شوند اما این کودکان متقاضی چندانی ندارند و بیشتر خانواده‌ها به دنبال کودکان بی‌سرپرست هستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور زمان واگذار کردن این کودکان با افتتاح سامانه فرزندخواندگی را بسیار کم عنوان کرده و می گوید: زنان مجردی که شرایط مالی و اخلاقی مناسبی دارند و بیش از 30 سال سن دارند و به دنبال نگهداری فرزند هستند می‌توانند از طریق این سامانه برای سرپرستی فرزند اقدام کنند البته اولویت بهزیستی واگذاری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به خانواده‌هایی است که صاحب فرزند نمی‌شوند.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Qbx

منبع: فردا

کلیدواژه: فرزندخواندگی بهزیستی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۴۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 

 خسرو ملکشاهی در همایش روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب استان کرمان گفت: ۸۲ تیم مشاوره در قالب طرح محب به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان ارائه خدمت کردند که جا‌ی تقدیر دارد؛ و‌ی با اشاره به اینکه بدلیل بیماری کرونا فرصت چنین گردهمایی برای جامعه روانشناسان میسر نشده بود گفت: هدف از این همایش یک نشست هم فکری و هم اندیشی و تقدیر از جامعه روانشناسان است که به نوعی بازوان پرتوان سازمان بهزیستی بوده و به افراد نیازمند ارائه خدمت می‌دهید.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز روانشناس ((امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناختی و مشارکت مردم)) است، گفت: سیاست سازمان بهزیستی توسعه خدمات است.
ملک شاهی بیان داشت:در استان کرمان۱۳۴ مرکز مشاوره وجود دارد و تمام شهرستان‌های استان دارای مرکز مشاوره هستند.

وی افزود: رویکرد سازمان ارائه خدمات تخصصی است که این مهم با کمک با دستگاه‌هایی که به نوعی دارند خدمات مشاوره‌ای انجام می‌دهند.

ملک شاهی در خصوص استفاده از مشارکت مردم در برنامه‌های بهزیستی بیان داشت: در خصوص همین شعار سیاست‌هایی در استان برنامه ریزی و دنبال می‌شود.

وی گفت: مقرر شده بوستان‌هایی با کمک شهرداری به بهزیستی واگذار شود که مراکز ما ضمن کاشت نهال در آن بوستان‌ها به صورت هفتگی و به مناسبت‌های مختلف در محل مستقر شده و خدمات بهزیستی به عموم مردم شناسانده شده و این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه شود.

ملک شاهی در خصوص طرح‌های دیگر بهزیستی که با مشارکت مراکز و کلینیک‌های مشاوره و روانشناسی ارائه می‌شود، افزود: همکاری با خانه‌های کودک و نوجوان و ارائه مشاوره به فرزندان مقیم آنها، استخدام افراد متخصص دارای معلولیت و استفاده از تسهیلات بانکی و حق بیمه کارفرمایی، همکاری در برنامه بهبود و ارتقاء ضوابط خانواده در ۵ سال اول زندگی مشترک و استفاده از خدمات مشاوره و آموزش و مشاوره به افراد واجد شرایط (که اولین بار این طرح در کرمان کلید خورد) از جمله این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه در رصد آسیب‌های اجتماعی که با کمک، سازمان بهزیستی همه ساله انجام می‌شود ما وضعیت کل کشوررا می‌دانیم و در مورد آسیب‌های بولد آمار داریم گفت: در بحث کنترل و کاهش این آسیب‌ها نیز از کمک و همکاری مراکز استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد