Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛اکبر میرشکار، مدیرکل کمیته امداد استان قم ،با اشاره به مهم‌ترین اهداف و اولویت کمیته امداد استان قم گفت: توانمندسازی خانواده‌های و ایجاد اقتصاد و اشتغال پایدار از محوری‌ترین برنامه‌ها و اهداف کمیته امداد است.

وی با تأکید بر سیاست کمیته امداد استان قم در خانه‌دار کردن افراد تحت پوشش افزود: در سال 96، 133 خانه خریداری‌شده و در اختیار خانواده‌های مددجو قرار گرفته است، 40 میلیون کمک بلاعوض برای خانه‌دار شدن افراد مددجو پرداخت‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرشکار زمینه‌سازی پیوند مقدس ازدواج را از سیاست‌های مهم کمیته امداد استان قم دانست و تأکید کرد: در سال 96 برای ازدواج 800 فرد تحت پوشش اعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و 770 میلیون تومان هزینه شده است همچنین 2 میلیارد و 290 میلیون تومان نیز کمک‌های هزینه خرید جهیزیه به افراد مددجو در سال گذشته پرداخت‌شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با تأکید بر نقش غیرقابل‌انکار مشارکت‌های مردمی در پیشبرد برنامه‌های کمیته امداد،ابرازکرد: برای خریداری 133 خانه برای افراد مددجو بیش از 5 میلیارد تومان اعتبار صرف شده است، بیش از 75 درصد از اعتبارات به‌کار رفته برای تأمین مسکن خانواده‌های تحت پوشش از طریق کمک‌ها و مشارکت‌های مردمی تأمین‌شده و مابقی نیز از محل اعتبارات دولتی تأمین‌شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با انتقاد از عدم تأمین کامل تسهیلات و اعتبارات بانکی توسط مددجویان کمیته امداد عنوان کرد: میانگین جذب تسهیلات بانکی کمیته امداد در کشور 95 درصد است این در حالی بوده که در استان در سال 96 تنها 70 درصد از تسهیلات ابلاغی جذب‌شده است، مشکل تأمین ضامن مهم‌ترین عامل این امر بوده است.

وی با تأکید بر اهمیت مسئله ازدواج و تشکیل خانواده اضافه کرد: در طرح دوباره زندگی زمینه ازدواج 157 زوج مطلقه تحت پوشش در استان قم فراهم شد، فاز دوم طرح دوباره زندگی با محوریت ازدواج مجدد 88 زوج مطلقه در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت مسئله ازدواج و تشکیل خانواده عنوان کرد:در طرح دوباره زندگی زمینه ازدواج 157 زوج مطلقه تحت پوشش در استان قم فراهم شد، فاز دوم طرح دوباره زندگی با محوریت ازدواج مجدد 88 زوج مطلقه در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود.

وی بابیان اعتبارات بانکی جذب‌شده در سال 96 بیان کرد:در سال 96 بالغ‌بر 70 درصد از اعتبارات و تسهیلات بانکی اختصاص‌یافته به کمیته امداد جذب‌شده است، متأسفانه در حال حاضر بیش از 800 پرونده متقاضی دریافت تسهیلات در بانک‌های استان در نوبت دریافت‌اند که به دلیل عدم تأمین ضمانت‌های لازم امر دریافت تسهیلات آن‌ها تاکنون اجرایی نشده است.

انتهای پیام/ ح

پیوند مجدد ۸۸ زوج در فاز دوم طرح "دوباره زندگی" کمیته امداد استان قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرویس اجتماعی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۶۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهرعلیان ظهر یکشنبه در نشست قرارگاه جوانی جمعیت که در فرمانداری قزوین برگزار شد اظهار کرد: متأسفانه نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است و شاهد کاهش جمعیت در شهرستان قزوین هستیم.

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین با تاکید بر اینکه باید بحران جمعیت در قزوین را جدی گرفت، افزود: تشویق جوانان به ازدواج در افزایش موالید و رشد جمعیت مؤثر است.

وی با بیان اینکه سیاست‌های اشتباه پیشین تفکراتی مانند «فرزند کمتر، زندگی بهتر» در بین جامعه نهادینه شده و باعث کاهش جمعیت در استان و کشور شده است.

مهرعلیان با بیان اینکه باید از فرصت باقیمانده برای پنجره جمعیت به بهترین شکل استفاده کرد، تصریح کرد: تغییر باورهای فرهنگی مردم و تشویق به ازدواج جوانان و فرزندآوری برای خلق یک زندگی با نشاط می‌تواند رشد جمعیت را در استان باعث شود.

وی بیان کرد: ترغیب جوانان به ازدواج و فرزندآوری نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در شهرستان قزوین است و همه باید خود را در این حوزه مسؤول بدانند.

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین تاکید کرد: یکی از ابزارهای ازدواج موفق و فرزندآوری آموزش مهارت‌های صحیح زندگی به نوجوانان و جوانان است.

وی در پایان یادآور شد: باید از همه ظرفیت‌ها برای جبران سال‌های از دست رفته در حوزه جمعیت استفاده کرد.

کد خبر 6097442

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت