Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@23:24:57 GMT

این بیماری‌های قلبی را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۷۷۶۶

این بیماری‌های قلبی را جدی بگیرید

همه اشکال بیماری‌های قلبی آشکار نیست و شما نمی‌توانید از تشکیل پلاک رد شریان‌ها و یا بزرگ شدن قلب مطلع باشید.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حتی ممکن است حمله قلبی را با سوء هاضمه وخیم اشتباه بگیرید. بیماری‌های قلبی خاموش و بدون هیچ علامت مشخص، مسئول مشکلات جدی سلامت و حتی مرگ میر ناشی از این مشکلات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قلب ضعیف غیر قابل تشخیص: کاردیومیوپاتی، بیماری عضله قلب ضعیف است که اغلب تا زمانی که تشدید نشده، بدون علامت است. کاردیومیوپاتی اغلب تصادفی تشخیص داده می‌شود. به عنوان مثال یک فرد مبتلا به عفونت تنفسی وخیم ممکن است طی رادیوگرافی قفسه سینه، مورد تشخیص این بیماری قرار گیرد. یکی از دلایل کاردیومیوپاتی، فشار خون کنترل نشده است. علل دیگر شامل مشکلات دریچه قلب، حمله قلبی، بالا بودن ضربان قلب، اختلالات متابولیک مانند بیماری تیروئید یا دیابت، کمبود ویتامین‌ها و املاح معدنی مانند ویتامین ب. ۱، سلنیوم، کلسیم و منیزیم، استفاده از الکل، سوء مصرف دارو‌های ضد افسردگی و ... است. کاردیومیوپاتی ممکن است به ایست قلبی یا حتی مرگ منجر شود و با علائمی مثل تنگی نفس حتی در حالت استراحت، ورم اندام تحتانی، باد کردن شکم، خستگی، ضربان قلب نامنظم، سرگیجه و یا حتی غش خود را نشان می‌دهد.

حمله قلبی خاموش: به گفته متخصصان قلب، دیابتی‌ها ممکن است کمتر متوجه علائم حملات قلبی شوند. از آنجا که در اثر بیماری دیابت به اعصاب و عروق همه قسمت‌های بدن، از جمله قلب آسیب می‌رسد، یک دیابتی وقتی دچار حمله قلبی می‌شود، درد فشاردهنده و بی حسی و درد دست و علایم دیگر حمله قلبی که در افراد طبیعی دیده می‌شود را حس نمی‌کند. البته این موضوع به طول مدت دیابت فرد و اینکه آیا کنترلی روی قند خونش دارد یا نه، بستگی دارد. اگر کسی در خانواده اش بیمار مبتلا به دیابت دارد باید بداند نسبت به افراد فاقد بیماری، سه برابر بیشتر در معرض خطر حمله قلبی است. اگر فشارخون هم داشته باشد خطر حمله قلبی او ۹ برابر می‌شود. پس همه مبتلایان به دیابت و آن‌هایی که مشکلات خاصی مانند چربی خون و فشارخون دارند، باید با مراجعه به متخصص قلب و انجام مشاوره و معاینه سلامت قلب شان را کنترل کنند.

آرترواسکلروز بدون علامت: آترواسکلروز یک بیماری قلبی است که تنها مسن‌تر‌ها را هدف قرار نمی‌دهد بلکه افراد جوان نیز اگر دچار کلسترول بالا باشند، در معرض آن هستند. برای ارزیابی خطر ابتلا سعی کنید یک آزمایش ساده نسبت دور کمر به باسن را انجام دهید. اگر اندازه دور کمر بالاتر از ۹۰ در مردان و بالاتر از ۸۰ در زنان باشد، خطر ابتلا به آرترواسکلروز وجود دارد و این حتی در مورد افراد جوان نیز صدق می‌کند. یک نوع اندازه گیری دیگر هم وجود دارد و آن اندازه گیری دور کمر، یک اینچ بالاتر از ناف است. این اندازه گیری برای کمک به تشخیص دیابت، کلسترول بالا و سایر عوامل خطر بیماری‌های قلبی مفید است. این اندازه گیری باید نصف یا کمتر از قد فرد باشد. بناباراین اگر قد شما ۶۴ اینچ است، دور کمرتان باید ۳۲ یا کمتر باشد.

چشم انداز

بیماری‌های قلبی نیز یکی از بیماری‌های خاموش کشنده است که در برخی کشور‌ها بیش از سرطان سبب مرگ و میر افراد می‌شود. از عوامل خطری که سبب بیماری‌های قلبی می‌شوند می‌توان به فشار خون بالا، چربی خون بالا، چاقی و دیابت اشاره نمود. این عوامل به تدریج سبب آسیب قلب می‌شوند؛ بنابراین کسانی که دارای این گونه عوامل خطر هستند، باید به طور مرتب تحت نظر پزشک باشند تا چکاپ‌ها و بررسی‌های منظم برای آن‌ها انجام شود.

درد قفسه سینه معمولا بهترین نمونه علائم بیماری قلبی است، اما حقیقت آن است که بسیاری از افرادی که مشکلات قلبی دارند، درد قفسه سینه ندارند. حتی برخی افراد بدون درد قفسه سینه دچار حمله قلبی می‌شوند. اما به هر حال هر گونه درد قفسه سینه باید جدی گرفته شود.

تنها راه تشخیص بیماری قلبی پیش از آن که پیشرفت کنند و سبب بروز عوارض جبران ناپذیری شوند، آن است که فرد بخصوص از بعد از سنین ۵۰ سالگی حداقل یک بار در سال، تحت نظر پزشک باشد تا به شکل دوره‌ای و منظم از این نظر بررسی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اخبار سلامت بیماری قلبی سوء هاضمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته بار دیگر هواداران تراکتور شاهد حرکت آمبولانس در کنار پیست تارتان و انتقال دو هوادار از روی سکوها به داخل این خودروهای پزشکی بودند.

وحید شادی‌نیا، سخنگوی اورژانس استان آذربایجان‌شرقی در این خصوص گفت: در جریان دیدار شب گذشته تیم‌های تراکتور و ذوب‌آهن در جام حذفی، بازیکن گرجستانی ذوب‎‌آهن به‌علت ضربه وارده به سر حین بازی توسط اورژانس به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز انتقال یافت.

شادی‌نیا از ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به دو تماشاگر تیم تراکتور نیز خبر داد و افزود: مرد ۴۷ ساله به‌دلیل عارضه قلبی و مرد ۳۵ ساله به‌دلیل هیجانات  تحت مراقبت‌های درمانی اورژانس قرار گرفته و به بیمارستان‌های ارتش و مدنی تبریز منتقل شدند.

دیگر خبرها

  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند