Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@09:07:57 GMT

یزد| ۱۰ هزار کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف معدوم سازی شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۷۹۵۲

یزد| ۱۰ هزار کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف معدوم سازی شد

مدیرکل دامپزشکی استان یزد با بیان اینکه گوشت تمام کشتارگاه‌های یزد پیش سردگذاری می‌شود از معدوم‌سازی بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف در کشتارگاه‌های یزد خبر داد. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۰ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، علی اکبر حدادزاده صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران یزد اظهار داشت: خدمات دامپزشکی استان یزد به 800 هزار دام سبک، 140 هزار قطعه دام سنگین، 13 میلیون و 200 هزار قطعه جوجه‌ریزی، مجموعا 3 میلیون و 455 هزار مرغ تخم گذار و پولت، بالغ بر هشت هزار راس اسب و 15 هزار نفر شتر ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 18 کشتارگاه دام و طیور در استان یزد تحت نظارت دامپزشکی استان هستند و علاوه بر این دامپزشکی بر بیش از 4 هزار مرکز عرضه و 33 واحد بسته‌بندی گوشت قرمز و سفید هم نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد با اشاره به اینکه این مجموعه توسط 10 شبکه و 9 پست و همچنین با همیاری بخش خصوصی اداره می‌شود خاطرنشان کرد: یکی از حوزه‌های فعالیتی دامپزشکی، کشتارگاه‌ها هستند که ما 5 کشتارگاه طیور، 9 کشتارگاه طیور و 4 کشتارگاه بلدرچین داریم.

حدادزاده ادامه داد: در زمینه کشتارگاه صنعتی دام یزد سرآمد کشور است و به حمدالله استان یزد در زمینه کشتارگاه‌های صنعتی دام به عنوان بهترین کشتارگاه‌های کشور شناخته می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه به غیر از یک مورد، تمام کشتارگاه‌های یزد مجهز به سیستم پیش سردگذاری است بیان کرد: پیش سردگذاری در تمام کشتارگاه‌های استان در سردخانه‌های ثابت و در تنها کشتارگاهی که مجهز به این سیستم نیست در سردخانه سیار انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد افزود: پیش سردگذاری گوشت یا سرد کردن آن 24 ساعت قبل از مصرف وعرضه در بازار به دلیل کنترل بیماری تب کریمه کنگو انجام می‌شود.

حدادزاده افزود: سال گذشته تعداد 271 هزار و 310 راس دام سبک و سنگین را در کشتارگاه‌های استان کشتار کردیم که با نظارت عالیه‌ای که هر روز توسط بخش دولتی و خصوصی انجام می‌شود، تقریبا 10 هزار و 240 کیلوگرم از گوشت قرمزی که قابلیت مصرف نداشته از چرخه مصرف خارج شده است.

وی با اشاره به اینکه این میزان 14 صدم درصد وزنی لاشه‌های کشتاری می‌شود خاطرنشان کرد: دامپزشکی استان در زمینه نظارت بر سالم بودن فرآورده‌های گوشتی با تمام توان فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/ ت

R41376/P1336/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، سید عماد شاهرخی امروز در جلسه تنظیم بازار استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه سال گذشته به ویژه روزهای پایانی سال نه تنها کمبودی در زمینه تامین کالاهای اساسی نداشتیم بلکه در بعضی از کالاها مانند مرغ مازاد نیاز استان هم تولید داشتیم، اظهار کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که پیش بینی می‌کنیم به ۴ میلیون قطعه برسد.

به گفته وی ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی ۳۰ درصد از نیاز استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی به موجودی کالاهای اساسی هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱۹۸۴ تن برنج، ۴۲۴ تن شکر، ۲۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۱۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد، ۱۳ هزار تن ذرت وارداتی، ۲ هزار و ۴۰۰ جو وارداتی، ۵ هزار تن کنجاله سویا وارداتی و ۶۲ هزار تن گندم موجودی کالاهای اساسی استان است.

وی به گزارش بازرسی‌های انجام شده در فروردین ماه سال جاری هم اشاره کرد و گفت: در فروردین ماه سال جاری ۸ هزار و ۷۱۷ بازرسی از نان و سایر اقلام در سطح استان انجام شد که منجر به تشکیل ۸۶۰ پرونده شد.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ارزش ریالی تخلفات انجام شده ۲ میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان بوده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903017

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد