Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-07@00:03:51 GMT

تمامی قنات‌های همدان، آلوده به فاضلاب‌ها

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۷۹۵۶۰

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، خانم روحی شروع طرح مطالعاتی ساماندهی قنوات شهری را از سال ۹۳ بیان کرد و گفت: شهر همدان به دلیل اینکه دارای قنوات شبکه‌ای است مطالعه در این زمینه زمان بر و پر هزینه است .
به گفته مدیر ستاد مدیریت بحران شهرداری همدان با نقشه‌های از پیش تهیه شده، ۱۸۰ قنات به طول ۹۰ کیلومتر در سطح شهر شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: عمق قنوات شهر از عمق فاضلاب کمتر است و از آنجایی که اکثر قنوات در منازل است بعضی از منازل فاضلاب خود را به جای تخلیه در فاضلاب شهری در قنات تخلیه می‌کردند و همین موجب آلوده شدن قنوات شده است.
وی همچنین یادآور شد: یکی از مشکلات ما این است که فکر می‌کنیم آب قنات‌ها قابل استفاده است و در جا‌هایی هم برای آبیاری فضای سبز در مورد آن برنامه ریزی، اما به دلیل آلودگی این آب‌ها از این کار اجتناب شد.
روحی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر قنات‌های شهر همدان آلوده است که البته درجه آلودگی هر یک متفاوت است؛ اما در حال بررسی راهکاری هستیم که به موجب آن، سد‌های زیر زمینی یا زهکش‌های شهری احداث کنیم که قنات‌های آلوده به فاضلاب و قنات‌های غیر آلوده متمایز شوند، اما این کار زمانبر است و نیاز به مطالعه دارد.
مدیر ستاد مدیریت بحران شهرداری همدان با اشاره به اینکه آب‌های سطحی به رودخانه‌ها، و فاضلاب شهری هم به رودخانه‌ها ریخته می‌شود، تاکید کرد: عملا از این آب نمی‌توان برای آشامیدن استفاده کرد؛ اما قسمتی از آب رودخانه در تصفیه خانه، و یا آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
روحی همچنین گفت: برنامه ما این است که رودخانه‌ها از فاضلاب‌ها پاکسازی شوند تا بتوانیم استفاده بهتری از آب‌های سطحی و آب رودخانه ببریم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: همدان آبهای سطحی آلوده به فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

 قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران هشترود درباره ورود فاضلاب شهری به داخل رودخانه شهر چایی (سراسکند چایی و دامناب چایی) این شهرستان هشدار داد و آن را تهدیدی برای محیط زیست دانست.

وی افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پساب‌های ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور منابع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر و حتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این مناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودرو‌های آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه همزمان در شهرستان با مشکل رو برو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودرو‌های سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز