Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@04:41:23 GMT

تهیه نظام آماری برای صنعت سنگ کشور

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۴۲۷۹

تهیه نظام آماری برای صنعت سنگ کشور

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدور)، در نشست مشترک مهدی کرباسیان رئیس هیأت عامل ایمیدرو با مدیران انجمن سنگ ایران مصوب شد مدیریت آموزش و پژوهش ایمیدرو با همکاری معاونت طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی این سازمان در زمینه برنامه ریزی برای انجام اقدامات لازم در تهیه نظام آماری صنعت سنگ همکاری های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مقرر شد در موضوع آموزش منابع انسانی، معاونت برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با همکاری انجمن سنگ ایران و با استفاده از تجربه سازمان فنی حرفه ای در امر آموزش، برنامه ریزی های لازم را برای آموزش نیروی ماهر انجام شود.

کرباسیان رئیس هیأت عامل ایمیدرو در این نشست، الزامات توسعه این بخش را برشمرد و گفت: صدور مجوز دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی، اجرایی کردن مصوبات شورای سیاست گذاری، آموزش نیروی انسانی ماهر با همکاری مراکز علمی و دانشگاه ها، تهیه یک بانک اطلاعاتی جامع و تامین و نوسازی ماشین آلات از جمله الزامات صنعت سنگ کشور است.

وی افزود: مسائل مربوط به این صنعت نیاز به اولویت بندی دارد و به طور حتم با فعال تر شدن شورای سیاست گذاری صنعت سنگ و عملیاتی کردن مصوبات آن، می توان موانع سد راه این بخش با ظرفیت را کنار زد.

کرباسیان ضمن اعلام آمادگی ایمیدرو برای همکاری با فعالان این بخش، ادامه داد: تلاش می کنیم زمینه طرح پیشنهادات و مشکلات فعالان صنعت سنگ را در مجلس شورای اسلامی فراهم کنیم و مسایلی که در حیطه کاری وزارت صنعت، معدن و تجارت است مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

رییس هیات عامل ایمیدرو توسعه زنجیره ارزش در صنعت سنگ کشور را مهم خواند و بیان کرد: یکپارچه سازی نظام آماری صنعت سنگ می تواند یکی از اولویت های اصلی باشد که ایمیدرو آمادگی دارد زمینه همکاری در این بخش را با انجمن سنگ داشته باشد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۴ استان در صنعت سنگ کشور فعال هستند، گفت: ایران به دلیل رخدادهای زمین شناسی دارای ظرفیت های قابل توجه انواع سنگ است و این موضوع گویای این است که صنعت سنگ کشور از اهمیت قابل توجهی در این بخش برخوردار است.

در ادامه این جلسه احمد شریفی دبیر انجمن سنگ آهن تصریح کرد: در حال حاضر ۲هزار واحد معدنی و ۶ هزار واحد فرآوری با اشتغالزایی ۳۸۰ هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در ایران فعالیت می کنند.

وی ضمن اعلام اینکه ایران نخستین کشور از لحاظ تنوع سنگ است، افزود: به رغم این ظرفیت قابل توجه در تنوع سنگ، سهم ایران از بازار جهانی سنگ خام ۳ درصد و سنگ فرآوری یک درصد است.

شریفی با بیان اینکه صنعت سنگ نیاز به مشوق های حمایتی دارد، گفت: تدوین سیاست های راهبردی توسعه، تامین بخشی از ماشین آلات، ارتقا و اجرا کردن مصوبات شواری سیاست گذاری صنعت سنگ و مدیریت کسب وکارهای مرتبط با تولید و تجارت سنگ تزیینی از ضروریات صنعت سنگ به شمار می رود.

دبیر انجمن سنگ بیان کرد: کمبود نیروی ماهر و مشکل نقدینگی از دیگر چالش هایی است که پاشنه آشیل این صنعت با ظرفیت در کشورمان محسوب می شود.

همکاری بخش خصوصی در تهیه بانک آماری صنعت سنگ

رییس خانه معدن ایران نیز در سخنانی گفت: خانه معدن آمادگی دارد تا با همکاری دیگر انجمن ها در تهیه بانک آماری صنعت سنگ ورود کند.

محمدرضا بهرامن افزود: مطابق با استراتژی کشور ترکیه؛ دولت باید نقش حمایتی از صنعت سنگ کشور داشته باشد تا به ارزش افزوده ای که در این حوزه به دنبال آن هستیم، دست یابیم.

همچنین بهرام شکوری رییس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی نیز در این نشست با اشاره به اینکه شورای سیاست گذاری صنعت سنگ آن طور که باید امور مربوط به این حوزه را دنبال نکرد، گفت: پیگیری رفع موانع و تسهیل فعالان این حوزه نیاز به اجماع بین دستگاه های ذیربط دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت سنگ ایمیدرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟